Hotel Ośrodek Wczasowy Lech Resort & Spa Łeba

Ośrodek Wczasowy Lech Resort & Spa

Ocena hotelu (11 opinii)

5.2
  • Położenie
    5.0
    • Odległość od plaży / stoku 5.2
    • Plaża / stoki 5.1
    • Cicha i spokojna okolica 5.5
    • Restauracje w okolicy 4.9
    • Atrakcje w okolicy 5.2
    • Komunikacja 4.4
  • Pokoje
    5.4
    • Wielkość 5.3
    • Standard wyposażenia 5.5
    • Czystość 5.5
    • Łazienka 5.5
  • Wyżywienie
    5.2
    • Ilość i dostępność 5.3
    • Smak i jakość potraw 5.3
    • Różnorodność potraw 5.1
    • Obsługa 5.3
  • Hotel
    5.2
    • Basen 5.2
    • Udogodnienia dla dzieci 5.1
    • Animacje i rozrywka 5.3
    • Sport 4.9
    • Obsługa 5.3
    • Czystość 5.3
  • Jakość / cena
    5.0

Rekomendacja

90% poleca ten hotel

Ranking

  • 5.7

    Jola51 ocenił hotel Ośrodek Wczasowy Lech Resort & Spa

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo polecam, hotel blisko plaży, piechotą 10 minut, pokoje czyste i nowoczesne, sprzątane często, wyżywienie super, różnorodne

    2016-06-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Jola51 ocenił hotel Ośrodek Wczasowy Lech Resort & Spa

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Bardzo polecam, hotel blisko plaży, piechotą 10 minut, pokoje czyste i nowoczesne, sprzątane często, wyżywienie super, różnorodne.

    2016-06-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Jacek_Lewicki ocenił hotel Ośrodek Wczasowy Lech Resort & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Świetny hotel, wraz z rodziną korzystamy z niego od kilku lat i jesteśmy ogromnie zadowoleni :) Miła obsługa, dobra lokalizacja. Gorąco polecam

    2016-05-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    LukaszP ocenił hotel Ośrodek Wczasowy Lech Resort & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam bardzo fajne ośrodek dla tych wszystkich który chcę odpocząć jak i trochę podreperować zdrowie. Super jedzenie, obsługa godna pochwały. Fajne animacje dla dzieci. Bardzo polecam.

    2016-03-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    kaska_s ocenił hotel Ośrodek Wczasowy Lech Resort & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce. Na pewno wrócę!!!

    2014-11-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Anna Kozłowska ocenił hotel Ośrodek Wczasowy Lech Resort & Spa

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo polecam, hotel blisko plaży, piechotą 10 minut, pokoje czyste i nowoczesne, sprzątane często, wyżywienie super, różnorodne, menu dla dzieci, animacje dla dzieci bezpłatne, aerobik w wodzie super!

    2014-11-06
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    Renata784 ocenił hotel Ośrodek Wczasowy Lech Resort & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Na największe wyróżnienie zasługuje czystość w całym hotelu i wysoki standard obsługi. Smaczne posiłki a atmosfera w ośrodku zachęca do powrotu. Polecam

    2014-11-06
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.0

    Tadeusz Wrona ocenił hotel Ośrodek Wczasowy Lech Resort & Spa

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Po przyjeździe na miejsce okazało się, że za 2 tyś. na tdzień dla mnie i dziecka otrzymaliśmy łóżka z gąbkami technicznymi zamiast materacy ze śniadami i obiadokolacjami na których brakowało wymienienonych w ogłoszeniu potraw. Pokój był brudny, a w łazience w wileu miejscach zardzewiałe zacieki. Na podłodze leżało opakowanie po papierosach pozostawione przez poprzedników, które nie zniknęło w czasie naszego pobytu. Basen mały bez podgrzewanej wody z "walką o leżak". Zajęcia dla dzieci nudne i nie aktywujące ich do zabawy. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (9) »

    2013-08-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 5.6

    Barbara Kulik ocenił hotel Ośrodek Wczasowy Lech Resort & Spa

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel pod każdym względem super. Wysoki standard pokoi, kulturalna i dyskretna obsługa, animacje dla dzieci i dla dorosłych, czystość i to jedzenie !!!. Polecam, byliśmy już trzeci raz.

    2012-10-16
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 4.6

    Paulina Nowak ocenił hotel Ośrodek Wczasowy Lech Resort & Spa

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.6
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel jest ustytuowany w bardzo dobrym miejscu, malownicza okolica i niedaleko do plazy. Niestety obsluga hotelu nie zachwyca, zdarzalo sie że nie zaspokajali w pelni potrzeb klientow, mimo wszystko polecam.

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2010-03-20
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (7)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny