Hotel Sunny Hill Alanya ****

Sunny Hill

Ocena hotelu (16 opinii)

5.4
  • Położenie
    5.5
    • Odległość od plaży / stoku 5.8
    • Plaża / stoki 5.6
    • Cicha i spokojna okolica 4.9
    • Restauracje w okolicy 5.4
    • Atrakcje w okolicy 5.7
    • Komunikacja 5.7
  • Pokoje
    5.6
    • Wielkość 5.3
    • Standard wyposażenia 5.6
    • Czystość 5.8
    • Łazienka 5.7
  • Wyżywienie
    5.4
    • Ilość i dostępność 5.3
    • Smak i jakość potraw 5.3
    • Różnorodność potraw 5.2
    • Obsługa 5.6
  • Hotel
    5.2
    • Basen 5.1
    • Udogodnienia dla dzieci 4.5
    • Animacje i rozrywka 4.9
    • Sport 5.1
    • Obsługa 5.8
    • Czystość 5.6
  • Jakość / cena
    5.5

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.1

    santamonica ocenił hotel Sunny Hill

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Jak sama nazwa wskazuje sunny Hill jest położony na wzgórzu wiec widoki zapierają dech w piesiach. Okolica też ładna i odpowiednia dla wszystkich: dla plażowiczów plaża Kleopatry, dla zakupocholików kramy w centrum, dla lubiących spokój – relaks przy basenach hotelowych. Poza tym serwis i warunki w hotelu super. Pokaż »

    2013-08-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    curliexx ocenił hotel Sunny Hill

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    W Sunny Hill świetnie będą się czuły osoby, które lubią zabawę, aktywność i zakupy: ). Hotel jest w centrum Alanyi, więc można doświadczyć nocnego życia i fajnie się pobawić. Sam hotel bardzo przyzwoity, położony malowniczo na wzgórzu, no i blisko plaży Kleopatra. Pokaż »

    2013-06-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    klementyna ocenił hotel Sunny Hill

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Lubimy rozrywkowe wakacje i dwa lata temu byliśmy w Sunny Hill blisko Alanyi. W hotelu w dzień spokojnie, w nocy można poszaleć w mieście. Koniecznie do obejrzenia plaża Kleopatry – piękna! Można dojechać do niej bezpłatnym busem z hotelu Pokaż »

    2013-05-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.1

    blacky1234 ocenił hotel Sunny Hill

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Sunny Hill to hotel główne dla dorosłych, którzy chcą się rozerwać. Jest w samym centrum Alanyi, gdzie można się nieźle zabawić. Poza tym na terenie samego hotelu jest miło i spokojnie, dużo zieleni i obsługa bardzo przyjemna. Polecam plażę Kleopatra – można dojechać bezpłatnym busem. Pokoje w hotelu są zadbane i odnowione, tylko na plaży leżaki i parasole są płatne, ale ogólne ok. Pokaż »

    2012-11-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    corbenaa ocenił hotel Sunny Hill

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Polecam ze względu głównie na bliskośc plaży Kleopatry. Można siedzieć na niej w nieskończoność taka jest piękna. W hotelu panuje rytm: leniwe dnie, pełne zabawy noce. Cały hotel w stylu butikowym; odnowiony i bardzo przyjemny. Pokaż »

    2012-10-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    pifpafpof ocenił hotel Sunny Hill

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel dla tych, którzy bardziej chcą się pobawić, poznawać ludzi, zwiedzać i korzystać zżycia nocnego niż leżeć plackiem na plaży. Hotel jest w centrum Alanyi, więc wszędzie jest blisko, a wieczorami dużo fajnych rzeczy dzieje się w mieście. Polecam też plażę Kleopatry – niedaleko, a warto zobaczyć. Sam hotel dosyć łądny, wygodny i czysty, ale czasem można się zasapać wchodząc po wysokich schodach : ) Pokaż »

    2012-10-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    kowadlo ocenił hotel Sunny Hill

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Moim zdaniem hotel kompletny. Polozony w idealnym miejscu, spokojnie, ale bliziutko wszedzie, na wzgorzu i z widokiem na cale miasto (i morze oczywiście), nie ogromny (kolo 70 pokoi), klientela to glownie mlodzi ludzie i pary, no i nie ma dzieci, zaraz kolo słynnej Kleopatry (można skorzystac z bezplatego busika, ale po co, skoro to z 250-300 metrow) i imprezowego centrum zarazem, lokalizacja rewelacyjna. Obsluga na dobrym poziomie, jak to w Turcji (i nie tylko zreszta) warto zostawic napiwek, wszystkim będzie sympatyczniej;) pokoje codziennie sprzątane, kelnerzy mili, pokoje urzadzone ladnie. Kuchnia lokalna, duzo warzyw, roznorodna, udalo się bez problemow żołądkowych;) Pokaż »

    2012-08-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.2

    tomeczeek ocenił hotel Sunny Hill

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      0.0

    mnie sie podobalo i moim znajomym rowniez , blisko rozrywkowego centrum, jestem na bardzo na tak

    2011-07-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    miloszz ocenił hotel Sunny Hill

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    blisko do słynnej Kleopatry, hotel ladny, ladne widoki, duzy plus za polozenie, obsluga sympatyczna, polecam

    2011-07-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    MartaRosomak ocenił hotel Sunny Hill

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    chociaż za granice jeździmy od kilku sezonów, Turcje odwiedziliśmy po raz pierwszy. Hotel który wybraliśmy okazał się dobrym wyborem – do słynnej Kleopatry bliziutko, blisko tez o centrum rozrywkowego (jakies 10 minut) wiec dobra baza wypadowa, zawsze można gdzies wyskoczyc i nie ma klopotu z powrotem. Jedzenie smaczne. Jeśli chodzi o atrakcje dodatkowe, to w hotelu basen, wieczorami jakies pokazy taneczny itp. ogolnie Duzy plus za fajne polozenie, widoki i bliskość do centrum. Także obsług sympatyczn. Transfer z lotniska (organizatorem było bp grecos) bezproblemowy, ok. 2h, zakwaterowanie także sprawne. Pokaż »

    2011-06-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny