Hotel Ammos Mastichari ****

Ammos

Ocena hotelu (15 opinii)

5.2
  • Położenie
    4.6
    • Odległość od plaży / stoku 5.8
    • Plaża / stoki 4.4
    • Cicha i spokojna okolica 5.8
    • Restauracje w okolicy 4.0
    • Atrakcje w okolicy 3.6
    • Komunikacja 4.1
  • Pokoje
    5.5
    • Wielkość 5.3
    • Standard wyposażenia 5.4
    • Czystość 5.6
    • Łazienka 5.7
  • Wyżywienie
    5.4
    • Ilość i dostępność 5.5
    • Smak i jakość potraw 5.4
    • Różnorodność potraw 5.0
    • Obsługa 5.8
  • Hotel
    5.3
    • Basen 5.6
    • Udogodnienia dla dzieci 5.4
    • Animacje i rozrywka 4.9
    • Sport 5.0
    • Obsługa 5.2
    • Czystość 5.6
  • Jakość / cena
    5.2

Rekomendacja

93% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.2

    MALGORZATA HOLISZ ocenił hotel Ammos

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    W 90% ok. a te 10% to ogrom komarów w pokojach spowodowany brakiem ich chemicznego tępienia,fatalnym rozmieszczeniem oświetlenia w pokoju i łazience- oświetlenie zamontowane we wnękach podsufitowych ! siatki w drzwiach balkonowych nie spełniają swojego zadania ! Pokaż »

    2014-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    Rafał ocenił hotel Ammos

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Miły, zadbany, kameralny hotelik, dla ludzi ceniących spokój i dla rodzin z dziećmi. Pokoje czyste, codziennie starannie sprzątane przez uśmiechnięte greczynki.. łóżka wygodne. Klimatyzacja dobrze działająca, choć przy pierwszorazowym włączeniu rozszedł się niemiły zapaszek - chyba wymaga dezynfekcji. W recepcji dogadasz się po angielsku lub rosyjsku, niemiecki na nic się nie zda. Jedzenie w formie bufetu i bardzo dobre. Świetna obsługa personelu sprzątającego ze stołów talerze i przygotowująca stoły dla następnych gości - mili, uśmiechnięci, nienachalni , działający niezauważalnie acz bardzo skutecznie. Animacje prowadziło 4 Polaków ( 2 dziewczyny i 2 chłopaków ), więc czuliśmy się jak w ,, polskim,, hotelu. Większość gości stanowili rodacy, choć było też dużo Rosjan, ale nie stanowili problemu. Jest to spokojny hotel, bez puszczania muzyki od rana do wieczora, więc dla ludzi ceniących spokój.W większości hotelu darmowy dostęp do internetu Wi-Fi, nawet na basenie. Będąc na wyspie Kos warto wypożyczyć samochód na 2-3 dni, aby zobaczyć atrakcje tej wyspy, a jest ich wiele i na pewno powie o nich rezydentka biura. Są również wycieczki fakultatywne - byliśmy na wycieczce na 3 wyspy i było bardzo fajnie. Dla ludzi chcących pograć w tenisa lub ping ponga polecam zabranie własnych piłeczek, bo co prawda rakiety i kort są za darmo, ale piłeczki odpłatnie. Plaża niewielka , piaszczysta, choć piasek gruboziarnisty ) Morze lekko ciepłe, a spodziewałem się dużo cieplejszego o tej porze roku. Spędziliśmy w tym hotelu miło czas i objechaliśmy wyspę wszerz ( 10 km ) i wzdłuż ( 40 km )))). Pokaż »

    2013-07-18
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.1

    gingerbear ocenił hotel Ammos

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    fajny hotelik w baaaardzo spokojnej okolicy, dobra lokalizacja do zwiedzania wyspy, w sasiedztwie brak wiekszych atrakcji i konieczne auto. przytulne pokoje, smaczne posilki, przyjazny personel.

    2013-03-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    julalala ocenił hotel Ammos

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byliśmy w tym roku w Latino Bay, a w ubiegłym w Ammos i musze powiedzieć, że hotele są porównywalne. Tu i tu dużo zieleni, cicho, spokojnie, kameralnie, w okolicy miłe knajpki a w samym ośrodku uprzejma obsługa. Bez fajerwerk, ale hotel wart swojej ceny. Cicho i spokojnie. Na relaksacyjny wyjazd ok. Pokaż »

    2012-10-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Piotr Tarnawski ocenił hotel Ammos

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Kameralny, nieduży położony na uboczu. Dobre jedzenie, miła obsługa. piękny basen, kort tenisowy na miejscu. Miejsce szczególnie dobre dla odpoczynku i dla małych dzieci. Plaża kameralna. Około 40 minut spacerem nadmorską promenadą do centrum Mastichari. Po drodze sporty wodne-windsurfing i kite. Możliwość wypożyczenia samochodu, skutera,roweru. Pokaż »

    2012-10-01
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.6

    picco12 ocenił hotel Ammos

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    hotel odnowiony, przyjemny, czysty i schludny, przeznaczony na spokojne wakacje dla par lub rodzin. W okolicy dużo pięknych widoków, w hotelu miła obsługa, wakacje warte swojej ceny

    2012-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.4

    taja38 ocenił hotel Ammos

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotelik kameralny, jedzenie bardzo monotonne i mało różnorodne zawsze wiedziało się co będzie do jedzenia, 3,5 km do najbliższych resteuracji i małego miasteczka, pokoiki standardowe niewielkie plus za łazienki, basen fajny, plaża również. Pokaż »

    2012-09-06
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.2

    bezloginu ocenił hotel Ammos

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Spędziliśmy w Ammos bardzo spokoje, ale przyjemne wakacje. Hotel był całkowicie odnowiony, mieliśmy przestronny i jasny pokój, dla chętnych były fajne ii ciekawe animacje. Jednak jeśli chodzi o jakieś większe rozrywki to trzeba się było udać nieco dalej Pokaż »

    2012-09-06
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.5

    TadLucy ocenił hotel Ammos

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    W sumie hotel OK. Czysty zadbany, niestety klimatyzacja zagrzybiona, po włączeniu brzydki zapach w pokoju, z tego też powodu pewnie niewłączana na stołówce, gdzie panowały przeciągi z powodu otwartych drzwi i okien oraz okropny żar bijący z zewnątrz. Bar na plaży zamknięty na cztery spusty, tak samo bar w lobby. Jedyny otwarty bar przy basenie, ale tylko z jednym barmanem, co powodowalo bezustanne kolejki i oczekiwanie co najmniej po kilka minut, żeby dostać słabego drinka lub zapianowane do połowy szklanki piwo. Rozrywek praktycznie brak, jedynie codzienne aqua aerobic w basenie i piłka wodna po południu, dzień w dzień to samo, aż do znudzenia przy tej samej muzyce puszczanej bez przerwy w kółko od rana i tę samą wieczorami przy tzw. dyskotece przy barze koło basenu, w pokoju trzeba było zamykać drzwi żeby jej nie słyszeć, po tygodniu mieliśmy już dość, co dopiero po 2 tyg. Drink alkoholowy był w proporcjach 10-20 ml alkoholu i 180 wody z lodem. Porażka. Najlepsze w tym hotelu to pogoda i jedzenie, przepyszne, znakomity szef kuchni, prawdziwy mistrz kulinarny. Pobyt idealny dla rodzin z małymi dziećmi. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2012-07-01
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.4

    gomma_mma ocenił hotel Ammos

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    to hotel szczególnie dla rodzin z dziećmi-one tam mają mnóstwo atrakcji. zejście do plaży łagodne, sama plaża też w porządku.podejrzewam tylko,że np.we wrzesniu byłoby tam mniej ludu...ale i tak wrocilismy zadowoleni

    2012-02-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny