Hotel Perła Karkonoszy SPA & Wellness Karpacz

Perła Karkonoszy SPA & Wellness

Ocena hotelu (17 opinii)

4.8
  • Położenie
    5.2
    • Odległość od plaży / stoku 5.5
    • Plaża / stoki 4.9
    • Cicha i spokojna okolica 4.9
    • Restauracje w okolicy 5.7
    • Atrakcje w okolicy 5.2
    • Komunikacja 5.1
  • Pokoje
    4.7
    • Wielkość 4.5
    • Standard wyposażenia 4.4
    • Czystość 5.1
    • Łazienka 4.6
  • Wyżywienie
    5.4
    • Ilość i dostępność 5.4
    • Smak i jakość potraw 5.5
    • Różnorodność potraw 5.7
    • Obsługa 5.2
  • Hotel
    4.2
    • Basen 4.1
    • Udogodnienia dla dzieci 4.0
    • Animacje i rozrywka 3.0
    • Sport 3.8
    • Obsługa 4.7
    • Czystość 5.4
  • Jakość / cena
    4.4

Rekomendacja

80% poleca ten hotel

Ranking

  • 5.1

    Kazikowski ocenił hotel Perła Karkonoszy SPA & Wellness

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Dla par miejsce idealne, jednak osobiście widziałem parę rodzin podczas pobytu. Okolica jest najlepszą wizytówka, a oto piękna panorama jako dowód. http://www.karpacz.net/noclegi/pensjonaty-3/#zlotuptaka-karkonoski

    2014-07-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    warmos ocenił hotel Perła Karkonoszy SPA & Wellness

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    polecam wakacje w Perle Karkonoszy , obsługa przesympatyczna, miło i przytulnie, przepyszna śniadania:) Agata 4-9.07.2013

    2013-07-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.1

    Marta ocenił hotel Perła Karkonoszy SPA & Wellness

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.3
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Wystawiam dużego negatywa przede wszystkim przez obsługę hotelu - wulgarną, pracującą za karę. W hotelu jak się okazuje każdy jest szefem każdy ma inne zdanie i nie wiadomo z kim rozmawiać. Byliśmy na spotkaniu firmowym 11 osób mieliśmy ustalonego wcześniej grilla lecz pogoda nie sprzyjała chcieliśmy przenieść się do środka okazało się (mimo innych ustaleń z managerem), że za siedzenie w środku mamy zapłacić 150zł/h (za co? za oddychanie? Jedynym słowem "sieć gościu na dworze szybciej zmarzniesz szybciej pójdziesz spać". Mimio, iż mieliśmy zapłacone za potrawy na grilla opuściliśmy ten hotel idąc obok do restauracji i dając zarobić innym usłyszeliśmy od managerki "życzę powodzenia w szukaniu knajpy" - tak zachowuje się menager? Kelnerka totalne nieporozumienie. Chcąc prowadzić taki hotel obsługa powinna być na najwyższym poziomie bo to dla ludzi się wraca w pewne miejsca. Szkoda, że te niedogodności popsuły nam pobyt i zatarły pozytywne wspomnienia wyjazdu. NIKOMU NIE POLECAM SPĘDZAĆ TAM CZASU. Pokaż »

    2013-05-11
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    karolRostocki ocenił hotel Perła Karkonoszy SPA & Wellness

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    w sprawach służbowych jestem w Karpaczu średnio co 2 mc. I zawsze nocuje w perle. Pokoje i łazienki czyste, schludne, personel elastyczny i uprzejmy. Naprawde polecam

    2012-04-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    migotka22 ocenił hotel Perła Karkonoszy SPA & Wellness

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    naprawde swietne miejsce, spedzelismy tam tydzien ferii zimowych razem z dzieciakami, przystepne ceny, dobre warunki, pyszne jedzenie. Długo szukalismy miejsca na wypoczynek i chyba dobrze trafilismy. pakiet cenowo naprawdę ładnie wypadał na tle innych obiaktów w tym standardzie w Karpaczu. Dostalismy 3 daniowe obiadokolacje,ogromne porcje nie do przejedzenia- naprawde smaczne i co najwazniejsze personel dostosowywał godziny ich serowania na naszą prośbę. Raz nawet spoźniliśmy sie godzinę i i tak nie dość ze nie przepadło to jeszcze wszystko bylo na swieżo. Brawa dla elatycznego kucharza!!!! Pokoje całkiem ładne, czyste, wygodne materace. Przyjechaliśmy z niemowlakem na recepcji Pani wręczyła nam na dzien dobry czajnik, pytała czy nie bedzie potrzebna wanienka bo w pokoju jest tylko prysznic. W obiekcie sala kominkowa wieczorem po obiedzie można było odpocząć. Wyjechalismy naprawde zadowoleni, polecamy i naprawno wrocimy. Pokaż »

    2012-02-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    WeronikaNowak ocenił hotel Perła Karkonoszy SPA & Wellness

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Baaaardzo dobre miejsce, napewno tam nie raz jeszcze wrocimy. Nawet w czasie niepogody mozna milo spedzic czas przy piwku na basenie czy jacuzzi:) Naprawde mozna wypoczac

    2011-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.2

    ola123 ocenił hotel Perła Karkonoszy SPA & Wellness

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo miły przyjazny hotel w samym centrum Karpacza. Super wyżywienie fajna salka zabaw dla dzieci, miła obsługa (byłam z dzieckiem 4 letnim- dostaliśmy bez problemu czajnik i naczynia potrzebne do pokoju). Mały, ale według mnie wystarczający basen (mojemu synkowi bardziej przypadł do gustu niż w gołębiewskim). Czyste i schludnie urządzone pokoje. Oceniam to miejsce bardzo dobrze i napewno jak bęę mieć okazję to tam wrócę. Bardzo mocno POLECAM i starszym i młodszym!!! Pokaż »

    2011-07-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.1

    Zdzisław Czerwiński ocenił hotel Perła Karkonoszy SPA & Wellness

    • Położenie
      2.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Hotel nie zasługuje na tę kategorię -max 2 *. Cena bardzo wygórowana jak na warunki jakie oferuje się. W pokojach skrzypiące stare meble i zaduch kanalizacji. Wszystko na folderach wygląda super a rzeczywistość jest inna. Basen w SPA trudno nazwać basenem. Po przyjeździe i zobaczeniu na własne oczy jakie są warunki zrezygnowaliśmy na rzecz Sandry gdzie różnica w cenie była tylko 50 zł. a warunki bez porównania.Oczywiście zaliczę za rezerwację nie odzyskaliśmy nie mówiąc o jakiś przeprosinach.Nie polecamy tego hotelu chyba, że ktoś lubi płacić duże pieniądze za mierne warunki. Pokaż »

    2011-07-14
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 3.8

    sandra15 ocenił hotel Perła Karkonoszy SPA & Wellness

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Duzy plus za lokalizacje, samo centrum. Sniadania, jak sami podkreslaja, naprawde pyszne. Pokoje na 4+.

    2011-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.1

    doris55 ocenił hotel Perła Karkonoszy SPA & Wellness

    • Położenie
      5.4
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byslismy na weekend majowy. Na plus rożnorodne i smaczne śniadania, gratisowe lunche o których nie bylo mowy w czasie robienie rezerwacji, naprawde miła i serdecznie obsługa, czystość i to, ze pomimo, iz obiekt połozony jest w samym centrum w srodku panuje naprawde cisza, mozna wypoczac. Na minus troche mały basen, wieczorami trochę bywało ciasno ale udawało sie skorzystac, brak windy i placu zabaw w ogrodzie. Pokaż »

    2011-05-06
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny