Hotel Granada Luxury Resort Okurcalar *****

Granada Luxury Resort

Ocena hotelu (8 opinii)

5.0
  • Położenie
    4.2
    • Odległość od plaży / stoku 5.0
    • Plaża / stoki 3.9
    • Cicha i spokojna okolica 5.1
    • Restauracje w okolicy 3.3
    • Atrakcje w okolicy 3.2
    • Komunikacja 4.5
  • Pokoje
    5.8
    • Wielkość 5.9
    • Standard wyposażenia 5.6
    • Czystość 5.9
    • Łazienka 5.9
  • Wyżywienie
    5.1
    • Ilość i dostępność 5.2
    • Smak i jakość potraw 5.1
    • Różnorodność potraw 5.5
    • Obsługa 4.5
  • Hotel
    5.0
    • Basen 5.6
    • Udogodnienia dla dzieci 4.9
    • Animacje i rozrywka 4.8
    • Sport 5.0
    • Obsługa 4.2
    • Czystość 5.2
  • Jakość / cena
    5.0

Rekomendacja

75% poleca ten hotel

Proszę czekać

  • 4.4

    Joanna ocenił hotel Granada Luxury Resort

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel robi pierwsze wrażenie wow.Ale potem pozostawia trochę do życzenia. Animacje dla mnie żadne szczególnie te dla dzieci. Plaży nie ma wcale. Jedzenie dobre ale bardzo mało urozmaicone. Pogoda na 11 dni 3 dni całe lało. Super jest Alana Bazar około 1 km od hotelu który jest czynny do północy. Dobra jakość za rozsądną cenę. Do Alanya taxi możecie dojechać za 50 euro w obie strony po wystartowaniu jechaliśmy w 9 osób. Obsługa szczególnie w barze lobby fatalna jak się podchodzi do baru to się odwracają i udają że nie słyszą. Za to w barze A super. Ogólnie standard wysoki ale nie polecam dla rodzin z dziećmi. Nadmienię że wiele alkoholi w barach to importowane. Pokaż »

    2014-05-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    wojtas801 ocenił hotel Granada Luxury Resort

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jeden z najlepszych hoteli w jakich byłem . Doskonałe wnętrza, jedzenie bardzo dobre ,czysto , spa ,sauna i fantastyczny pomost . doskonały na relaksujący wypoczynek

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2012-09-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Małgorzata Werner ocenił hotel Granada Luxury Resort

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam, super hotel, świetne jedzenie, bardzo miła obsługa, pokoje nowocześnie urządzone i bardzo czyste. Lodówka w pokoju uzupełniana codzienni napojami.

    2012-09-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.8

    jarrek ocenił hotel Granada Luxury Resort

    • Położenie
      2.3
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      1.8
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Hotel bardzo ładny, duży, pięknie oświetlony i tyle z plusów. Obsługa rozmawia tylko po rosyjsku, do tego jest arogancka, nie miła wręcz agresywna. SZOK!!! Jedzenie różnorodne, ale zupełnie bez smaku. Jakość poniżej krytyki. Strefa wokół stołu szwedzkiego bardzo ograniczona przez co ścisk jest nie miłosierny. Brak owoców co przynajmniej dla mnie jest niezrozumiałe. Kawa to jakaś totalna lura. Ultra all haahhaha to chyba jakieś jaja. Amfiteatr odbudowany z płyt OSB jak się uderzy nogą to cały rząd ludzi podskakuje. Animacje OK ale po rusku. Przy basenie cały dzień ruska muza (co kto lubi), ale żeby zająć miejsce pobudka o 7 rano i sprint z ręcznikiem pod pachą. Molo bardzo duże i ogólnie ratuje ono brak miejsca do leżenia wokół basenu jednak drabinki do morza mają kilka metrów i są naprawdę strome a w dodatku śliskie. OSOBIŚCIE NIE POLECAM TEGO HOTELU Myślę że nie jedna osoba wspomni moje słowa gdy odwiedzi ten "wspaniały hotel" Pokaż »

    2012-05-15
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 4.5

    alves ocenił hotel Granada Luxury Resort

    • Położenie
      2.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Witam, Hotel - do 5 gwiazdek to mu brakuje jeszcze, bo wyglad to nie wszytsko!! Wczoraj czyli 23/06 mial miejsce wypadek w hotelu, podczas wystepow w amfiteatrze zawalila sie czesc trybun, karetki wywozily rannych do szpitali, w nocy ekipa robotnikow halasowala bez swiatel aby usunac groz i zaslonic wszystko siatkami ,,,,, masakra totalna zdjecia niedlugo. Hotel posiada duzo niedoróbek, brak plazy to co nazywaja plaza porazkaaaaaa leżaki nad basenem z demobilu sama rdza po interwencji wymieniono lezaki tylko w perwszych rzedach na lezanki z ratanu - brawoooo 2. jedzenie mozliwe kazdy znajdzie cos dla siebie o ile zdaży kto pierwszy ten lepszy - formula ultra all inclusive - w tym hotelu nieporozumienie, brak swiezych soków - soki z torebki mieszane z woda. Ogólnie w spa i dsykotece smierdziiiiiii strasznie 3. obsluga dwie gwiazdki i tyle ........................ nie polecam tego hotelu chyba ze cos sie zmieni w zarzadzaniu Pokaż »

    2011-06-24
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.6

    Joanna ocenił hotel Granada Luxury Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Super hotel,wysoki poziom usług,dużo turystów z Niemiec.Polecam

    2011-05-04
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 5.9

    niedzwiadek ocenił hotel Granada Luxury Resort

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Piękny hotel. Bardzo luksusowy. Posiada w swojej ofercie pokoje o różnym wyposażeniu, ale wszystkie są nowocześnie urządzone. Zachęcam do obejrzenia zdjęć, które dodałam. Rewelacyjny jest pomost nad morzem, oczywiście znajduję się tam bar dla Gości. Bardzo duży, czysty basen, dodatkowo również dla dzieci brodzik oraz basen ze zjeżdżalniami. Hotel dla wymagających klientów. POLECAM :) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (28) »

    2011-02-16
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.6

    Kasia Polinska ocenił hotel Granada Luxury Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel luksusowy, nie ma się do czego przyczepić, pod warunkiem, że decydujemy się na brak typowej plaży ( zejście do morza z drabinek - pomosty ). Basen duży plus dodatkowy ze zjeżdżalniami. Pokoje standardowe posiadają wannę z hydromasażem, przestronne, łóżka podświetlane :). Leżaki na pomostach skórzane, przy każdym stoliczek. Obsługa średnia, ale przy takiej ilości gości yrudno mieć do nich jakieś pretensje. Ogólnie oceniam bardzo wysoko. Pokaż »

    2010-09-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny