Hotel Lomeniz Rodos ***+

Lomeniz

Ocena hotelu (41 opinii)

4.8
  • Położenie
    4.5
    • Odległość od plaży / stoku 4.7
    • Plaża / stoki 4.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.4
    • Restauracje w okolicy 4.7
    • Atrakcje w okolicy 4.5
    • Komunikacja 4.8
  • Pokoje
    5.3
    • Wielkość 5.2
    • Standard wyposażenia 5.4
    • Czystość 5.6
    • Łazienka 5.1
  • Wyżywienie
    4.6
    • Ilość i dostępność 4.7
    • Smak i jakość potraw 4.6
    • Różnorodność potraw 4.1
    • Obsługa 5.1
  • Hotel
    4.5
    • Basen 4.5
    • Udogodnienia dla dzieci 3.8
    • Animacje i rozrywka 4.4
    • Sport 4.1
    • Obsługa 4.9
    • Czystość 5.3
  • Jakość / cena
    4.8

Rekomendacja

74% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.9

    Artekk ocenił hotel Lomeniz

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Szczerze mówiąc malo czasu spedzilismy w hotelu. Ale moze opowiem po krotce. Przyjechalismy na miejsce, rezydentka bardzo szybko odebrala nas na lotnisku, podroz z kierowca zleciala nawet nie wiem kiedy. Pod recepcja małe zamieszanie, ale dostalismy kluczyk. Dostalismy pokoj z widokiem na krajobraz. Rano śniadanie, dość różnorodne, sporo warzyw - jak dla mnie ok. posiłki bez zarzutów. Opcja all tez niczego sobie, szeroki wybór drinków. Oczywiscie wyspa bajkowa! Pokaż »

    2011-09-13
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.4

    jacky071 ocenił hotel Lomeniz

    • Położenie
      1.3
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Nie polecam!!!!! Poniżej krytyki!!!! Alinclusive ponizej oczekiwań, BAR - po prostu kicha!!! Brak podstawowych alkoholi, soków - wiekszość drinków płatna!!!! Żadnych atrakcji dla dzieci- dmuchany brodzik

    2011-09-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 5.9

    Zuzza ocenił hotel Lomeniz

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo przyjemny, co prawda 3*, ale naprawdę ok. Za tą cenę spodziewaliśmy się czegoś gorszego. Jedzenie bardzo smaczne, drinki z all inclusive dość mocne, o czym przekonał sie mój mąż już pierwszego dnia :) poza tym piękna wyspa, taka Grecka. Osiołki i te sprawy. Dużym plusem jest piaszczysta plaża, prawie jak u nas nad Bałtykiem:) Polecamy. Pokaż »

    2011-08-30
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    Radekk ocenił hotel Lomeniz

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel oceniam na bardzo dobre trzy gwiazdki. Czyściutki, miła i uczynna obsługa. Niedaleko do centrum, jakby co tanie taksówki. Świetny basen, czyszczony codziennie. Co do restauracji hotelowej bardzo przyjemnie, jedzenie smaczne, ciepłe, nawet urozmaicone. A rezydentka bardzo pomocna! Pokaż »

    2011-08-30
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.0

    wczasowiczkaNArodos ocenił hotel Lomeniz

    • Położenie
      1.5
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.4
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      0.0

    2 gwiazdki no może w porywach 2,5 za położenie - ale tylko dlatego, ze jest niedaleko do starówki. Plaża przy hotelu- tzn za drogą szybkiego ruchu - jest mała, brudna - jednym słowem paskudna! Jedzenie w hotelu okropne, monotonne i niezbyt świeże. to co nie zostało zjedzone na śniadanie było na lanchu, a to z luchnu na kolacji i tak w koło macieja. Basen mały i głęboki, dla dzieci zupełnie odpada. Dookoła basenu stare leżaki i pełno plastikowych walających się wszędzie kubków! Okolica to typowe greckie niezadbane przedmieścia. Żeby coś zobaczyć i miło spędzić dzień trzeba było pokonać ok 3km dystans na plaże Elli. 7 dni można tam jakoś wytrzymać ale 14 to masakra! Pokaż »

    2011-08-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 4.1

    bat_bud ocenił hotel Lomeniz

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotelik czysty,nowocześnie umeblowany i dość blisko Starego Miasta.Zakwaterowanie przebiegło sprawnie i nie było problemu żeby nasze pokoje były obok siebie(byliśmy w 3 rodziny).Niestety to koniec pochwał!Obcja all to jakaś kpina!Jedzenie mało urozmaicone i wkółko to samo makaron,ryż,kurczak.Sałatka grecka była raz w tygodniu, z owoców tylko arbuz,desery to galaretka,a za przekąski robiły suche ciastka!Napoje tak słodkie,że nie można było tego pić!Ale to pikuś!Nie liczcie na drinki!Raz ,że są tak słabe,że wcale nie czuć w nich alkoholu to do tego niesmaczne,podawane w plastikowych kubkach!!!Piwko całkiem znośne!Żadnych udogodnień dla dzieci,nie ma brodziku ,tylko dmuchany basen!Co do basenu,to na zdjęciach wydaje się większy.Uważam,że jest zbyt głęboki,mało leżaków wokół basenu,niestety brak miejsca żeby dostawić więcej.Bar przy basenie też mało ciekawy.Plaża całkiem znośna,tylko leżaki płatne 8euro/kpl. Pochwała należy się za transfery,opiekę rezydenta i wielki ukłon w stronę pani animator,która robiła wszystko żeby zabawić gości,ale cóż biedulka sama mogła zrobić?? Rodos to piękna wyspa,polecam Lindos,wyspę Simi... Pokaż »

    2011-08-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    RobertJaniga ocenił hotel Lomeniz

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Pobyt w tym hotelu oceniam bardzo dobrze. Spędziliśmy z żoną udany urlop, a dzieci wakacje. Fakt, że to tylko 3 gwiazdki, bywaliśmy w hotelach o lepszym standardzie. Ale i tak jesteśmy mile zaskoczeni. Co nam się bardzo podobało, to opieka rezydenta, i w ogóle obsługa prze biuro. Jeśli chodzi o sam hotel, infrastrukturę, posiłki, opcję all inclusive to również nie mamy zastrzeżeń. Hotel z zewnątrz wygląda skromnie, tak jak na zdj. w katalogu, ale w środku jest zadbany, czysty. Pokoje przestronne, bez problemu pomieściliśmy się z dzieciakami. Plusem jest położenie blisko plaży. Faktycznie na Rodos są chyba jedne z piekniejszych plaż w Grecji. Słyszałem też o Kos, ale nie wiem, nie byłem. W sezonie upał faktycznie doskwiera, w samym hotelu nie, bo jest klima, na zewn. cień tez się znajdzie. Ale z małymi dziećmi to chyba najlepiej pojechać na początku czerwca, września. Pokaż »

    2011-08-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Omar ocenił hotel Lomeniz

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jestesmy bardzo zadowoleni z pobytu w hotelu Lomeniz. Fakt, że to tylko 3*, ale zupelnie sie tego nie odczuło. Opcja all inclusive zgodna z katalogiem, szeroki wybór napojów zarówno alk. jak i bezalk. Jedzenie smaczne, mogłoby być nieco bardziej różnorodne. Fajny, czysty basen. Pokoje sprzątane codziennie, byłam zdziwona, myślałam, ze w takich hotelach góra 3 razy w tyg. Sympatyczna rezydentka, w ogole fajna ekipa turystów nam się trafiła. Urlop zaliczmay do udanych. Pokaż »

    2011-08-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.2

    Marek ocenił hotel Lomeniz

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    hotel ogólnie dobry, chociaż 2 rzeczy stanowią problem, wyżywienie monotonne, mało owoców, tylko arbuzy, nie codziennie, czasem pomidor i ogórek oraz szatkowana kapusta, drugi problem to miejska plaża nie pierwszej czystości, na lepszą trzeba pojechać autobusem, poza tym to wspaniałe miejsce do wyjazdów w celu zwiedzania wyspy, blisko do cudownej starożytnej starówki, ogólnie nieźle jak poprawią jedzenie bedzie super Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2011-08-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    yakul27 ocenił hotel Lomeniz

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Przyjemny hotel dla rodzin z dziećmi. Z bogatą infrastrukturą hotelowa, oczywiscie jak na hotel 3*. Jestesmy bardzo zadowoleni z wyboru, cena spełniła nasze oczekiwania co do jakości. Dzieci były bardzo zadowolone z opieki animacyjnej, a i my również, 4 h dziennie zajec z naszymi pociechami, sprawiło, że wrócilismy b.wypoczeci. Poza tym smaczne, świeże jedzenie, mozna było skosztowac regionalnych przysmaków. Szeroki wybór w opcji all inclusive. Z dzieciakami to chyba tylko z allem, napoje, lody, człowiek by poszedł z torbami. Generalnie trafiony wybór! Pokaż »

    2011-08-20
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny