Hotel Centrum Zdrowia, Urody i Rekreacji GEOVITA Dźwirzyno

Centrum Zdrowia, Urody i Rekreacji GEOVITA Dźwirzyno

Ocena hotelu (14 opinii)

5.1
  • Położenie
    5.0
    • Odległość od plaży / stoku 5.4
    • Plaża / stoki 5.6
    • Cicha i spokojna okolica 4.9
    • Restauracje w okolicy 4.6
    • Atrakcje w okolicy 4.4
    • Komunikacja 5.0
  • Pokoje
    5.0
    • Wielkość 4.9
    • Standard wyposażenia 4.9
    • Czystość 5.1
    • Łazienka 5.1
  • Wyżywienie
    5.2
    • Ilość i dostępność 5.4
    • Smak i jakość potraw 5.1
    • Różnorodność potraw 5.1
    • Obsługa 5.2
  • Hotel
    5.3
    • Basen 5.8
    • Udogodnienia dla dzieci 5.1
    • Animacje i rozrywka 5.1
    • Sport 5.2
    • Obsługa 5.0
    • Czystość 5.5
  • Jakość / cena
    5.1

Rekomendacja

79% poleca ten hotel

Ranking

  • 5.9

    aga_zigi ocenił hotel Centrum Zdrowia, Urody i Rekreacji GEOVITA Dźwirzyno

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Świetna lokalizacja i baza zabiegowa,bardzo miła obsługa.Duże, bardzo ładnie urządzone i czyste pokoje.Blisko morza i czystej plaży,dużo atrakcji zarówno dla dorosłych jak i dzieci.

    2013-07-12
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.9

    NataliaWy ocenił hotel Centrum Zdrowia, Urody i Rekreacji GEOVITA Dźwirzyno

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam wszystkim wypoczynek w Hotelu Geovita Dźwirzyno, bardzo miła obsługa, czysto, blisko plaży i miejscowych atrakcji zarówno dla dzieci jak i osób dorosłych. Smaczne i różnorodne jedzenie. Basen otwarty jest cały dzień. Ośrodek organizuje kilka wycieczek fakultatywnych oraz animacje dla dzieci i dorosłych. Dziękuje za wspaniały turnus. Polecam wszystkich! Pozdrawiam Natalia. Pokaż »

    2013-07-10
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 6.0

    Angro ocenił hotel Centrum Zdrowia, Urody i Rekreacji GEOVITA Dźwirzyno

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Gorąco polecam Ośrodek Geovita Dźwirzyno, jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z pobytu, potem żałowaliśmy że to był tylko tydzień:) Bardzo blisko jest do plaży, a idąc na nią jest najpierw plażowy zaułek (druga plaża) osłonieta sosnami:) Jedzenie pyszne i miła obsługa na sali, podczas pobytu było disco, a ceny w barze są bardziej niż normalne. W ośrodku jest SUPER BASEN z atrakcjami, do tego jest sala zabaw dla dzieci, sala pinpongowa, plac zabaw na zewnątrz i altana w której można biesiadować:) Z pełną odpowiedzialnością polecam:) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (5) »

    2013-06-18
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 4.6

    blak ocenił hotel Centrum Zdrowia, Urody i Rekreacji GEOVITA Dźwirzyno

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      2.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Ośrodek ładny,przyjazny dla rodziny. Blisko do plaży.Trochę przeszkadzały remonty, ale do wytrzymania.Pokoje ładne i czyste,obsługa przemiła-recepcja super.Jedzenie dobre,troszeczkę mało doprawione.Panie kelnerki ogólnie miłe.Polecam. Pokaż »

    2013-05-25
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 3.0

    jelonek ocenił hotel Centrum Zdrowia, Urody i Rekreacji GEOVITA Dźwirzyno

    • Położenie
      2.8
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Pokoje od strony ulicy ciasne, po wejściu do pokuju czuć powiedzmy "nieświerzy zapach", wszystko zakurzone. Bardzo skromne wyposażenie pokoi: jedna szklanka, brak czajnika, brak suszarki do włosów, oferta tv bardziej niż skromna, wi-fi tylko w obrębie recepcji. Tak, że wygląd i wyposażenie oceniam na "późny Gierek". Obsługa recepcji powiedzmy poziom zadowalający. Na plus: kryty basen, strefa spa (choć ktoś powinien popracować nad organizacją - przenoszenie zabiegów itp.), część gastronomiczna - posiłki smaczne i różnorodne plus miła obsługa. Pokaż »

    2013-05-12
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 5.9

    turowskawiola ocenił hotel Centrum Zdrowia, Urody i Rekreacji GEOVITA Dźwirzyno

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Nasza rodzina polubiła ośrodek. Będzie to miejsce naszych przyszłych wyjazdów. Polecamy ośrodek naszym znajomym i wszystkim, którzy chcą spędzić niezapomniane wakacje.

    2013-04-30
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 3.7

    dotaso ocenił hotel Centrum Zdrowia, Urody i Rekreacji GEOVITA Dźwirzyno

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      1.8
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Jestem rozczarowana, gdyż to nie był mój pierwszy wyjazd do tego ośrodka. Pokoje super, miałam pokój komfort od strony północnej extra. Ale jedzenie w szczególności obiady wymyslne np. ryż godzej jak papka sklejony. Zupy smakowały jednakowo. W tym czasie trwało wykończenie 3 pietra, a pokój miałam na 2 pietrze. Prace trwały od godziny 7,00 do 18,00-19,00. Kulminacja we wtorek gdzie cały dzień używana była wiertarka. przez całe dni przesuwanie mebli stukanie młotkirm. Byłam na rozmowanie u Menagera osoba młoda, butna , a słowo przepraszam nie chciało przejśc przez ustna. otrzymałam informacje, że na stronie internetowej podobno była wzmianka, trzy dni wcześniej przeglądałam stronę internetowa i niestety takiej informacji nie dojrzałam. Nawet w dniu przyjazdu nie otrzymałam informacji o trwających pracach. Nie został zaproponowany inny pokój na innym piętrze. Pokaż »

    2013-03-27
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)
  • 6.0

    Antonina29 ocenił hotel Centrum Zdrowia, Urody i Rekreacji GEOVITA Dźwirzyno

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Świetny pobyt, świeże i smaczne polskie posiłki, piękne pokoje. Aqua fitness i Zumba fitness, animacja dla dzieci - w styczniu pierwszy raz się z tym spotkaliśmy. Miłe zaskoczenie, na pewno wrócimy.

    2013-02-12
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 6.0

    proergo ocenił hotel Centrum Zdrowia, Urody i Rekreacji GEOVITA Dźwirzyno

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Właśnie wczoraj wróciłem z rodziną z Geovitki w Dźwirzynie - nad samym morzem. Muszę przyznać, że jestem zdziwiony, bo myślałem że zimą nad morzem nic się nie dzieje.Dzieciaki mieliśmy z głowy bo były non stop przez cały dzień jakieś zajęcia dla dzieci. Znajomi byli w Akcesie, ale byli zniesmaczeni i przychodzili do Geovity na Zumbę Fitness. Narzekali, że tam towarzystwo niemieckie lekko w wieku poprodukcyjnym. Reasumując, polecam ten ośrodek, szczególnie w pokojach typu komfort - mają standard dobrego hotelu z tym, że w rozsądnej cenie. Naprawdę, nie wiedziałem, że tak dobrze można spędzić urlop w Polsce. Pokaż »

    2013-01-29
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 6.0

    Amelia20 ocenił hotel Centrum Zdrowia, Urody i Rekreacji GEOVITA Dźwirzyno

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wspaniałe miejsce do wypoczynku. Polecam wszystkim pobyt w Geovicie w Dźwirzynie , gdyż pracuje tam wspaniała obsługa. Kuchnia rozpieszcza gości znakomitym jedzeniem .Pozdrawiam Panie sprzątające oraz Pana Łukasza z recepcji . Zawsze służą pomocą :) Pokaż »

    2012-11-01
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny