Hotel HAVET Resort & Spa Dźwirzyno *****

HAVET Resort & Spa

Ocena hotelu (51 opinii)

3.8
  • Położenie
    3.9
    • Odległość od plaży / stoku 5.1
    • Plaża / stoki 4.6
    • Cicha i spokojna okolica 4.7
    • Restauracje w okolicy 3.0
    • Atrakcje w okolicy 3.1
    • Komunikacja 3.0
  • Pokoje
    4.3
    • Wielkość 4.5
    • Standard wyposażenia 4.4
    • Czystość 3.8
    • Łazienka 4.3
  • Wyżywienie
    3.9
    • Ilość i dostępność 4.0
    • Smak i jakość potraw 4.1
    • Różnorodność potraw 4.0
    • Obsługa 3.4
  • Hotel
    3.6
    • Basen 4.6
    • Udogodnienia dla dzieci 3.8
    • Animacje i rozrywka 3.2
    • Sport 3.3
    • Obsługa 3.3
    • Czystość 3.7
  • Jakość / cena
    3.2

Rekomendacja

53% poleca ten hotel

Ranking

  • 2.4

    beatakn ocenił hotel HAVET Resort & Spa

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Żenada!! Hotel zdecydowanie nie powinien być 5-gwiazdkowy! Po pierwsze-pokój-porwane łóżko dla dziecka, a nad tym łóżkiem wielki łuszczący się zaciek na suficie,w łazience zepsuty bidet w którym cały czas stoi woda (obrzydliwe), po drugie-rozrywka dla większych dzieci- brak możliwości zagrania w piłkarzyki i ping pong gdyż nie ma piłeczek..kinect-nie można zagrać ponieważ w tym miejscu ustawione są stoliki z kawiarni!!! Jest możliwość wypożyczenia kinecta do pokoju-ale jak grać gdy jest dostawka i nie ma nawet gdzie się ruszyć!!! Nie powinni nawet czegoś takiego proponować. Po trzecie obsługa- jakieś nieporozumienie!!!! Dwa dni czekaliśmy na dostarczenie dziecku szlafroka!! nie pomagało proszenie, chodzenie do recepcji,dzwonienie...zero reakcji,pomogła awantura przy innych klientach!! Przynieśli dwa... :-) obsługa w barze- odnosiło się wrażenie ze nastawieni byli tylko na naciągnięcie klienta na obfite napiwki, jak zauważyli klienta po kilku drinkach to zaczynali dawać do siebie znaki puszczając "oczka"...Jedyny plus to p.ratownik na basenie- profesjonalny, sympatyczny z rewelacyjnym podejściem do klienta oraz dzieci!! Jedzenie- picie- tutaj plus pod względem zróżnicowania, ale potrawy były odgrzewane i podawane w innej formie na drugi dzień, w barze zabrakło piwa!! w czwartek przed weekendem, wiec musieliśmy zaopatrywać się w sklepie na przeciwko , natomiast na dyskotece zabrakło w barze alkoholu do zrobienia drinka, tak wiec nie mogliśmy wypić to co chcieliśmy tylko to co polecił barman... Ten hotel to 3 gwiazdki, te 5 to jakaś pomyłka!!!!!!!! Pokaż »

    2014-05-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.5

    maciok ocenił hotel HAVET Resort & Spa

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Spędziłem w hotelu 4 dni które upłynęły w bardzo milej atmosferze. Hotel położony przy samej plaży, trzeba przejść tylko przez wydmę. Miałem pokój z widokiem na morze, widok naprawdę fajny. Polecam!! Trzeba tylko dopłacić do widoku na morze. Ale to już standard w hotelach tego typu. Obsługa hotelu bez jakichkolwiek zarzutów ,uprzejma , pomocna, każdy wie co ma robić i najważniejsze robi to jak należy. Jeżeli chodzi o wygląd hotelu jak i pokoju – dla mnie bardzo ładnie urządzony, komfortowy, jednym będzie się podobało innym nie – wszystko zależy od naszych gustów. Pokoje jak i sam hotel czyściutkie, sprzątaczki prawie niezauważalne, a w pokoju wszystko na błysk. Co do wyżywienia – w pakiecie miałem śniadania i obiadokolacje (HB). Wszystko było smaczne, świeże , niczego nie brakowało, nie było kolejek – jak niektórzy tutaj piszą, i co najważniejsze jedzenie było urozmaicone – czego się obawiałem bo wiadomo jak to bywa w hotelach. Byłem także na kolacji a la carte – obsługa nienaganna, jedzenie wyśmienite, i cenowo przystępnie. Spa - I tutaj się troszkę zawiodłem, w końcu hotel się reklamuje ze Resort&Spa. Najpierw jednak zacznę od plusów. Basen fajny, kształt nieregularny – szczególnie dzieciom się podoba, jacuzzi – duże każdy się zmieści, leżaków wystarczyło dla każdego. Masaż – skusiłem się na masaż klasyczny – wykonany poprawnie, w gabinecie przyjemnie , ciepło , Pani masażystka bardzo miła… Kompleks saun – i tutaj zaczynają się schody. Brak osoby odpowiedzialnej za kompleks saun, co za tym idzie w saunach nie zawsze jest tak jak być powinno. Np. zdarzają się pozostawione kubeczki. Brak określonego regulaminu korzystania z saun. Co prawda jest przed wejściem informacja co to za sauna ile czasu trzeba w niej spędzić i że trzeba iść na masaż po pobycie w saunie ( dobra reklama – ale nie jest to konieczne ) ale zabrakło najważniejszego. Jak z niej korzystać… Efekt jest następujący. Wszyscy Polacy wchodzą do sauny w kostiumach, czepkach , klapkach ( mimo iż każ Pokaż »

    2013-02-12
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.0

    Ben ocenił hotel HAVET Resort & Spa

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Spędziłem tydzień w hotelu i uważam ze z czystym sumieniem można polecić go dla dzieci mam dwoje urwisow i muszę przyznać ze niezłe dawały w kość obsłudze hotelowej która była nad wyraz cierpliwa i uprzejma poleca w szczególności pokoje z trasami na których zamontowano jacuzzi Romatycznie Pokaż »

    2012-08-07
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 3.1

    referent14 ocenił hotel HAVET Resort & Spa

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      1.5
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    pięciogwiadzkowe to tam są ceny nic więcej pan w recepcji nie potrafi prawidłowo przepisac nazwiska z dowodu osobistego, łóżko w pokoju nie nadaje się do spania ( za miękie składa się z samych materacy TO NIE ŁÓŻKO!!), jedzenie raczej smaczne ale kelnerki niemiłe i opryskliwe, na plaży leżaki do dyspozycji gosci ale dla pierwszych 15 osób reszta musi sobie radzić, ekskluzywny komplex wodno termalny to jest ale w gołębiewskim na mazurach, jedynie kompetentni są barmani Pokaż »

    2012-08-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 4.7

    skakanka ocenił hotel HAVET Resort & Spa

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Odwiedziłam hotel w weekend listopadowy i byłabym bardzo zadowolona gdyby nie przekłamanie odnośnie placu zabaw dla dzieci na zewnątrz i wewnątrz- wyposażenie brdzo ubogie, przeciew domi, zjezdżalnie i basen z kulkami dla tak dobrego hotelu nie powinny stanowić problemu a jeśli menadżer hotelu ma problem to niech odwiedzi gołębiewski w Mikołajkch to zobaczy co znaczy plac lub pokój zabaw dla dzieci. Przydałyby sie jakieś małe zjeżdżalnie dla dzieci na besenie bo w/w hotelu( tylko w KArpaczu) potrafiono usypać sztuczną plaże na basenie wewnętrzym. Wiecej zastrzerzeń nie mam bo pokoje łądne, nowoczesne i nczyste, szlafroki i ręczniki są, brakuje tlko wieszaków i miejsca na włąsne bibeloty w łazience. Jedzenie smaczne i wystarczająca iloś. Można wynieść dla dziecka jedzenie ze stołówki za co duży plus. Pani kelneka-ruda raczej nie miła. Obiadokolacja powinna zaczynać się o 16. Generalnie luksusowo, kameralnie i wrócę tam tylko na prawdę wiecej udogodnieńj dla dzieci. Pokaż »

    2012-06-17
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.1

    jassspis ocenił hotel HAVET Resort & Spa

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Wakacje zaliczam do bardzo udanych i jeszcze tam wrócimy. Przemiła obsługa zarówno w recepcji ja i w restauracji czy klubie juniora. Panie z klubu co dziennie wymyślały różne zajęcia dla dzieciaków (mini dyskoteka, igrzyska sportowe, indiański wieczór, lepienie z masy solnej i wiele innych) . Jedzenie urozmaicone, produkty dobrej jakości, specjalny bufet dla dzieciaków, niczego nie brakowało. Ładny basen. Hotel, pokoje, basen czysty i zadbany. POLECAM Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2012-06-12
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    nice70 ocenił hotel HAVET Resort & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel WSZYSTKIM. W pełni zasługuje na 5*. Dobrze tylko, że nie czytałam wcześniej negatywnych opinii o tym hotelu, bo pewnie bym tam nie pojechała. Polecił go nam nasz znajomy, wszystko zresztą zgadzało się z tym, co mówił. Szkoda tylko, że wszystko, co dobre, tak szybko się kończy. Pokaż »

    2012-05-26
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (3)
  • 6.0

    Maciej ocenił hotel HAVET Resort & Spa

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Po raz trzeci jesteśmy w tym hotelu, tym razem bez dzieci. Przyjechaliśmy na dwa dni pełnego relaksu, spokoju i miłej atmosfery. Jedzenie jak zwykle urozmaicone i pyszne. Pokój De Luxe bardzo wygodny, czysty z przytulną łazienką i wysokim sufitem. Cisza i spiew ptaków relaksował nas o poranku. Kompleks basenowo termalny z dużym przeszkleniem na las i wydmę. Bardzo miła obsługa. Pozdrowienia dla Pana Mietka, wino było pyszne. Pokaż »

    2012-04-22
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 5.8

    Lotka ocenił hotel HAVET Resort & Spa

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel na 6.A opinie na minus to chyba zalogowana konkurencja upadlego Senatora.Tam przeciez jest masakra,wiec sie ratuja i smrodza Havetowi.Ludzie nie nabierajcie sie,wybierzcie Havet,cena ta sama,a hotel o niebo lepszy.

    2012-04-13
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (2)
  • 5.4

    PAJ ocenił hotel HAVET Resort & Spa

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Swietny hotel,nowoczesny,fajnie polozony, z wieloma atrakcjami dla dzieci i doroslych,chociaz jak na calym wybrzezu-za drogi,gdyz za te pieniadze mozna spedzic czas w ciekawszych miejscach swiata.Jedzenie bardzo dobre,ciekawe i wysokiej jakosci.Bufet nie jest przegl.tyg.tylko prezentacja swiezych ryb i mies o wyraznym smaku i aromacie.Obsluga profesjonalna.Atrakcji duzo,rowniez sportowych.Brakuje kregielni.Drinkbar troche za maly.Wieczorem byl tlok.Pokoje ladne.Widok na morze -niezapomniany.Uwage mam do Pani z pokoju zabaw.Ewidentnie jest bez podejscia do dzieci i bez inicjatywy,moze wlasnie jej na tym zalezy,bo pokoj jest przewznie pusty,mimo,ze dzieci jest duzo.Zamiast realizowac indywidualne potrzeby dziecka siedzi na krzesle i proponuje malowanie,nawet wyrosnietym chlopcom.Wydaje sie,ze jest bez doswiadczenia pedag.Interesuje ja bardziej pan ratownik, na ktorego zerka caly dzien przez szybke,niz dzieci:)Z drugiej strony mloda jest:)SPA-swietnie funkcjonuje,maja bogaty pakiet uslug,drogo,ale profesjonalnie!I co wazne dbaja o higiene zabiegow.A tu jest czesty z tym problem,niektore kosmetyczki nawet rak nie myja. Polecam ten hotel,szczegolnie na krotka ucieczke z wielkich miast! Pokaż »

    2012-04-12
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (2)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny