La Playa Music Bar

La Playa Music Bar

Ocena lokalu (17 opinii)

5.5
  • Jedzenie
    5.6
  • Obsługa
    5.4
  • Wystrój
    5.6
  • Jakość/Cena
    5.4

ul. Wybrzeże Helskie 1/5
Warszawa, woj. mazowieckie

tel. (22) 331 49 75

  • 6.0

    Kasia93 ocenił lokal La Playa Music Bar

    • Jedzenie
      6
    • Obsługa
      6
    • Wystrój
      6
    • Jakość / cena
      6
    La Playa odwiedziliśmy pierwszy raz w ubiegło roczne wakacje. Niesamowite miejsce i klimat. Idealne miejsce dla fanów gorących rytmów. Jak na Warszawę ceny bardzo niskie.… Przeczytaj całość »
    2015-04-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    boreckiborek ocenił lokal La Playa Music Bar

    • Jedzenie
      6
    • Obsługa
      6
    • Wystrój
      6
    • Jakość / cena
      6
    Sezon uważam za rozpoczęty. Oczywiście rozpoczęty w LaPlaya. Będzie się działo! :) Przeczytaj całość »
    2015-04-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    izamorecka ocenił lokal La Playa Music Bar

    • Jedzenie
      6
    • Obsługa
      6
    • Wystrój
      6
    • Jakość / cena
      6
    Sezon uważam za rozpoczęty. Oczywiście rozpoczęty w LaPlaya. Będzie się działo! :) Przeczytaj całość »
    2015-04-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    franiastaniaszek ocenił lokal La Playa Music Bar

    • Jedzenie
      6
    • Obsługa
      6
    • Wystrój
      6
    • Jakość / cena
      6
    Hej ho, hej ho, do LaPlaya by się szło ;) Baaaaaaaardzo polecam wszystkim niezdecydowanym. Przeczytaj całość »
    2015-04-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    raphael92 ocenił lokal La Playa Music Bar

    • Jedzenie
      6
    • Obsługa
      6
    • Wystrój
      6
    • Jakość / cena
      6
    Kochamy LaPlayę za wszystko! Jest świetnie! Jest idealnie! Przeczytaj całość »
    2015-04-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    amadeuszmozart ocenił lokal La Playa Music Bar

    • Jedzenie
      6
    • Obsługa
      6
    • Wystrój
      6
    • Jakość / cena
      6
    Wreszcie zbliża się ciepło. Już nie mogę się doczekać aż ruszymy do LaPlaya. Polecam Przeczytaj całość »
    2015-04-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    monicasabrina ocenił lokal La Playa Music Bar

    • Jedzenie
      6
    • Obsługa
      6
    • Wystrój
      6
    • Jakość / cena
      6
    Ajjjjjjj, świetnie świetnie świetnie. Super klimat. Gdy jest ciepełko i gra DJ Romi, LaPlaya porywa mnie i nie chce oddać aż do rana :) Przeczytaj całość »
    2015-04-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    stasionoga ocenił lokal La Playa Music Bar

    • Jedzenie
      6
    • Obsługa
      6
    • Wystrój
      6
    • Jakość / cena
      6
    Byłem, będę i polecam. Wracam tam chętnie, i chętnie polecam znajomym by polecali to dalej ;) Do zobaczenia na otwarciu! Przeczytaj całość »
    2015-04-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    martynapisarek ocenił lokal La Playa Music Bar

    • Jedzenie
      6
    • Obsługa
      6
    • Wystrój
      6
    • Jakość / cena
      6
    Byle do otwarcia sezonu. Już nie moge się doczekać tych muzycznych klimatów, które porwą mnie i moich znajomych do królowania na parkiecie. Polecam Przeczytaj całość »
    2015-04-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    monicanica ocenił lokal La Playa Music Bar

    • Jedzenie
      6
    • Obsługa
      6
    • Wystrój
      6
    • Jakość / cena
      6
    Co za klimat, co za miejsce, co za muzyka! Serdecznie polecam wszystkim, którzy nie wiedzą gdzie się wybrać w ciepłe dni ;) Przeczytaj całość »
    2015-04-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

Newsletter

Aby otrzymywać informacje o nowych ofertach i promocjach prosimy wpisać swój adres e-mail: