Party Pizza

Party Pizza

Ocena lokalu (15 opinii)

5.2
  • Jedzenie
    5.3
  • Obsługa
    5.1
  • Wystrój
    4.8
  • Jakość/Cena
    5.1

ul. Pobożnego 23
Wrocław, woj. dolnośląskie

tel. (71) 794 81 88

  • 5.2

    Karolina Graczyk ocenił lokal Party Pizza

    • Jedzenie
      6
    • Obsługa
      5
    • Wystrój
      4
    • Jakość / cena
      6
    Myślę, że to będzie moja nowa ulubiona pizzeria ;] z kilku powodów, z powodu puszystego ciasta, świeżych składników i ciągnącego się, przepysznego sera mniami!! Przeczytaj całość »
    2015-11-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Anna Korol ocenił lokal Party Pizza

    • Jedzenie
      6
    • Obsługa
      5
    • Wystrój
      5
    • Jakość / cena
      6
    Jest to ulubiona pizzeria mojej przyjaciółki i to ona pokazała mi to miejsce. Podobają mi się nazwy pizz, są bardzo pomysłowe :-) Wystrój lokalu normalny, ale za to pizza… Przeczytaj całość »
    2015-08-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Anna Korol ocenił lokal Party Pizza

    • Jedzenie
      6
    • Obsługa
      6
    • Wystrój
      6
    • Jakość / cena
      6
    Zamawiam pizzę wyłącznie do domu, bo nie lubię jeść w lokalach. Z Pizza Party zawsze przychodzi ciepła no i ceny są przystępne, naprawdę warto. Przeczytaj całość »
    2015-06-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.8

    Mirka13 ocenił lokal Party Pizza

    • Jedzenie
      6
    • Obsługa
      5
    • Wystrój
    • Jakość / cena
    Namówił mnie znajomy na spróbowanie pizzy z party i już wiem dlaczego. Wyjątkowo smaczna, fajnie by było gdyby podzielili się przepisem na ciasto, bo jest wręcz przepyszne.… Przeczytaj całość »
    2015-06-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Mati_12 ocenił lokal Party Pizza

    • Jedzenie
      6
    • Obsługa
      6
    • Wystrój
      4
    • Jakość / cena
      6
    Uwielbiam u nich zamawiać, bo mają bogatą ofertę dla wegetarian. Ostatnio zasmakowałem w pizzy w wydaniu ze szpinakiem Przeczytaj całość »
    2015-05-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    kinia559 ocenił lokal Party Pizza

    • Jedzenie
      6
    • Obsługa
      6
    • Wystrój
      6
    • Jakość / cena
      6
    Moja ulubiona pizzeria. Idealnie dobrane dodatki i ciasto. Super miejsce na rodzinny wypad. Moje dzieciaki uwielbiają ich jedzenie. Przynajmniej tu nie ma problemu z jedzeniem. Przeczytaj całość »
    2015-05-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Kasia93 ocenił lokal Party Pizza

    • Jedzenie
      6
    • Obsługa
      6
    • Wystrój
      5
    • Jakość / cena
      6
    Chodzimy tu bardzo często. Jedzenie mają przepyszne a ich pizza wręcz uzaleznia. Obsługa zawsze bardzo miła i kulturalna. Nasze dzieciaki uwielbiają tu przychodzić. Przeczytaj całość »
    2015-05-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.2

    Aga15 ocenił lokal Party Pizza

    • Jedzenie
      6
    • Obsługa
      6
    • Wystrój
    • Jakość / cena
      5
    Jeśli jem pizze w domu to od pewnego czasu tylko od Party Pizza. Smakuje wyśmienicie, a za każdym razem przywożą ciepłą Przeczytaj całość »
    2015-04-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Fabianio ocenił lokal Party Pizza

    • Jedzenie
      6
    • Obsługa
      6
    • Wystrój
      6
    • Jakość / cena
      6
    Pizza rewelka. Jest smaczna i w dobrej cenie. Ciasto w sam raz, ilość składników zadowalająca - mnie więcej nie trzeba. Jestem stałym klientem. Przeczytaj całość »
    2015-03-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.5

    Lidiaa ocenił lokal Party Pizza

    • Jedzenie
      6
    • Obsługa
      6
    • Wystrój
    • Jakość / cena
      6
    W Party Pizza jedzenie jest na prawdę przyzwoite i atrakcyjne cenowo, składniki dobre jakościowo i w odpowiedniej ilości. Przeczytaj całość »
    2015-03-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

Newsletter

Aby otrzymywać informacje o nowych ofertach i promocjach prosimy wpisać swój adres e-mail: