Hotel Sea Gull Beach Resort Hurghada ****

Sea Gull Beach Resort

Ocena hotelu (219 opinii)

4.8
  • Położenie
    5.1
    • Odległość od plaży / stoku 5.6
    • Plaża / stoki 5.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.1
    • Restauracje w okolicy 5.2
    • Atrakcje w okolicy 5.0
    • Komunikacja 5.4
  • Pokoje
    4.7
    • Wielkość 5.0
    • Standard wyposażenia 4.6
    • Czystość 5.0
    • Łazienka 4.3
  • Wyżywienie
    4.5
    • Ilość i dostępność 4.7
    • Smak i jakość potraw 4.6
    • Różnorodność potraw 3.9
    • Obsługa 4.8
  • Hotel
    5.0
    • Basen 5.3
    • Udogodnienia dla dzieci 5.0
    • Animacje i rozrywka 5.1
    • Sport 4.8
    • Obsługa 5.0
    • Czystość 4.8
  • Jakość / cena
    4.9

Rekomendacja

85% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.5

    Joanna M. ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel godny polecenia,dobre miejsce dla młodych ludzi lubiących nocne życie.

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2010-09-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Rafek ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel fajny i czysty. Baseny ok , plaża troszkę mała , ale za to przy kąpielisku są dwie małe rafy dla chętnych do podziwiania :) Jedzenie w miarę smaczne choć trochę jak dla mnie monotonne. Z hotelu wychodzi się bezpośrednio na gwarną ulicę w samym centrum Hurghady. Polecam wszystkim tym którzy chcą się dobrze zabawić i zwiedzić Egipt jak i leniuchom plażowym. Pokaż »

    2010-09-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.6

    helena kowalska ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.8
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.3
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    W Egipcie bylam juz 3 razy , hotel Sea Gull wybralam ze wzgledu na polozenie w centrum miasta. Najwiekszym mankamentem jest plaza , a wlasciwie jej brak, tak jak ktos juz wczesniej napisal cumuja tam statki i nie ma miejsca na kapiel. Jedzenie takie sobie , mojego meza i kolege dopadla 'zemsta faraona' podejrzewam ze przez nie domyte szklanki. Pokoje ktore dostalismy mialy widok na plac budowy a obok w hotelu do 2-3 rano leciala muzyka i nie dalo sie spac. Nie jestem bardzo wymagajaca osoba, do Egiptu wroce pewnie jeszcze nie raz ale nie polecam tego hotelu. Pokaż »

    2010-09-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.9

    INGA ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo polecam ten hotel osobom nastawionym na rozrywkę. Hotel położony w samym centrum, gdzie tętni życie całą dobę. W okolicy bardzo dużo barów, restauracji, sklepów i dyskotek. Niedaleko bardzo ładny port jachtowy MARINA. Jeśli chodzi o hotel - to pokoje czyste, przestronne i wyposażone w klimę, suszarkę i lodówkę, Jedzenie - hmm smaczne, trochę mało urozmaicone ale każdy znajdzie coś dla siebie. Wieczorne animacje ciekawe i zabawne. :) Pokaż »

    2010-08-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Martin1133 ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.4
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam wszystkich.rosze nie sugerowac się opinią kornelii.Spedziliy z żona w tym hotelu wspaniałe wakacje.Blisko wszędzie-centrum miasta.Baseny czyste codzienie czyszczone przez obsługę.Większośc czasu tam spędzalismy ponieważ woda w morzu jest brdzo słona.Jedzenie bardzo dobre-jak na Egipt.Najlepsze słodyczei pieczywo.Duo owoców.Nie głodowaliśmy.I wykupywać al ponieważ napoje i alkohol są darmowe i dobre.Na to e żałujcie.W pobliżu dożo skepów z pamiątkami.Pokoj czyste cdziennie sprzątane-reczniki wmieniane codiennie jak i pościel.obsługa miła.Można dogadc siesokojnie nawt jak ktoś ne zna jęzków obcych.I nie ma wcale tak dużo rosjanów i jak sa są mili-normalni turyści.Prędzej niektórzy polacy zachowywali sie jak wieśniaki-np.nie wykupili all i babka krzyczyże napoj drogie.Szczerze POLCAM TEN HOTEL. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2010-08-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    renatahar ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    hotelik jak najbardziej godny polecenia, podrozowalam z mezm i 2 dzieci, pokoj duzy z duzym tarasem jednak widok nie bardzo, ale nie oszukujmy sie w pokoju tylko sie spi, bardzo duzy obiekt mozna korzystac ze starej i nowej czei hotelu, plaza czysta, baseny rowieniez, animaje w kilku jezykach , jesl chdzi o jedzenie napewno kazdy znajdzie cos dla siebie, hotel w centrum hurghada, polecam wybrac sie na merine taxi max 2 dolary. jesli chodzi o zwiedzanie wybralimy sie na jeep safarii, wycieczke kupilismy od miejscowego biura(http://www.falcosafari.com/index_po.html) , duzo taniej niez oferowala rezydentka, i pelen profesjonalizm, pani przewodnik z polski(pozdrawiamy cie adriana) wycieczka w sam raz dla dzieci bo nie za dluga, rowniez od tego samego biura kupilismy tzw. rybki przez szybki dziecia sie bardzo podobalo podobno milismy szczescie bo mielismy okazje zobaczyc delfiny , egipt bardzo nam sie spodobal i napewn jeszcze tu wrocimy. Pokaż »

    2010-08-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Paula ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel godny polecenia dla osób ktore lubia bliskosc centru a co za tym idzie wszelkich rozrywek :) duzy hotel, bardzo ladny. Pokoje czyste, codziennie sprzatane. Jedzonko swietne, kazdy wybierze cos dla siebie. Minusem brak owoców a duzym plusem desery :) Pokaż »

    2010-08-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Marzena ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Fantastyczny wyjazd pełen wrażeń i miłych wspomnień - rok 2006. Serdecznie wszystkim polecam hotel. Czysty zadbany. Miła obsługa. Jedzenia w brud nie dało się wszystkiego spróbować. Fajna plaża. Czyste duże baseny. POLECAMY.

    2010-08-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.3

    Kornelia ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Witam serdecznie! Byliśmy z mężem i znajomymi w tym hotelu od 24.07-6.08 2010r. Powiem szczerze, że za takie pieniądze nie warto tam jechać. W ogóle zacznijmy od tego, że wczasy w SeaGull zamawialiśmy już w marcu a na lotnisku okazało się, że w SeaGullu nie ma wolnych pokoi i zakwaterowali nas w hotelu o niższym standardzie na 3 dni! Jeżeli chodzi o obsługę w recepcji, na plaży, w barkach, w restauracji to chłopcy bardzo mili,weseli i uprzejmi. Pokój dostaliśmy w starszej części hotelu ale był ogromny i przestronny z widokiem na baseny i morze. W basenach woda strasznie ciepła a do basenów srają gołębie! Pełno kup i piór a ani razu nie widziałam żeby je czyścili! Tylko trochę chloru skruszą i to wszystko. POLECAM MORZE! Jedzenie natomiast to porażka! Codziennie kurczaki i makaron!W ogóle bez smaku!Bardzo monotonne jedzenie!Na szczęście blisko jest McDonalds KFC Pizza Hut i Burger King:) a na plaży serwują pyszną pizzę:) bardzo dobre mieli jedynie ciasta i owoce! Ogólnie to za te same pieniądze można w marcu kupić wczasy w o wiele lepszym hotelu o standardzie 5* ale niestety nam zależało na centrum i dużej ilości barków:) AHA i rzecz najważniejsza TYCH PIEPRZONYCH RUSÓW to jak mrówków!!!! same oblechy i cwaniaki! w okresie letnim jest ich 80%.Oni nie jedzą ale ŻRĄ! Po 3 kopiate talerze na stole a połowa do wywalenia! Co drugi złote albo srebrne zęby i po 3 kiety na karku!Obrzydlistwo. W Egipcie byłam już 3 razy i spokojnie mogę polecić inne hotele ale przede wszystkim nie Hurghada ale Sharm! Tam jest czyściej i ładniej! Podsumowując za 2620 zł w marcu nie warto zamawiać tego hotelu na lato. Jak ktoś da 2000 zł to tak. Gdyby miał ktoś pytania proszę pisać na mój mail kornelinkaa@yahoo.pl Pokaż »

    2010-08-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.6

    Aneta Karp ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    świetny hotel,baseny czyste, animacje wieczorne super, najlepsi animatorzy to Lido i długowłosy Namir.Plaża niewielka ale czysta, z leżakami nie ma problemu zawsze się znajdzie.My byliśmy zakwaterowani w nowej szczęsci i ta część bardziej podobała nam się z tego względu ,że była większa, przy basenie więcej miejsca,natomiast w starej części ciaśniej.Polecam ten hotel naprawdę jest świetny,byłam w nim od 16 do 30 lipca,mileiśmy pokój numer 5412 z widokiem na basen i morze Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2010-08-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 25 6 7 8 9 10 11 12 13 14 1521 22 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny