Hotel Sea Gull Beach Resort Hurghada ****

Sea Gull Beach Resort

Ocena hotelu (219 opinii)

4.8
  • Położenie
    5.1
    • Odległość od plaży / stoku 5.6
    • Plaża / stoki 5.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.1
    • Restauracje w okolicy 5.2
    • Atrakcje w okolicy 5.0
    • Komunikacja 5.4
  • Pokoje
    4.7
    • Wielkość 5.0
    • Standard wyposażenia 4.6
    • Czystość 5.0
    • Łazienka 4.3
  • Wyżywienie
    4.5
    • Ilość i dostępność 4.7
    • Smak i jakość potraw 4.6
    • Różnorodność potraw 3.9
    • Obsługa 4.8
  • Hotel
    5.0
    • Basen 5.3
    • Udogodnienia dla dzieci 5.0
    • Animacje i rozrywka 5.1
    • Sport 4.8
    • Obsługa 5.0
    • Czystość 4.8
  • Jakość / cena
    4.9

Rekomendacja

85% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.0

    podroznik666 ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Podstawowa zaleta to lokalizacja hotelu. Nie jest on zamkniętą twierdzą oddaloną od centrum o kilkanaście km. Wychodzisz prosto na główną ulicę i zaczyna się prawdziwe życie. Hotel dla nie specjalnie wymagających ale klimat był znośny. Jedzenie jak to w Egipcie.. po 2 tygodniach masz dość. Czystość jak to w Afryce, obsługa hmm.. jak jesteś dla nich miły i dasz napiwek to będą dla ciebie ok. W hotelu nie spędziliśmy za dużo czasu - szkoda czasu, a przyjechaliśmy w konkretnym celu - zobaczyć rafy koralowe. Zdecydowaliśmy się na kurs nurkowania z polską bazą, która jest na plaży w Seagullu Dive Too/Egipt Inaczej. Polecam gorąco. Super klimat, świetni ludzie Ewelina i Rafał pomagają we wszystkim. Pokaż »

    2012-09-30
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.1

    Kiwiaczek ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    hotel nas bardzo bardzo pozytywnie zaskoczył. Mieszkaliśmy w nowym Sea Gullu - nie wiem jak było w innych pokojach czy innych częściach hotelu - nasz pokój był na 4 piętrze z niezłym widokiem z balkonu (na baseny i morze) ze średnio działającą klimatyzacją. Pokoje czyste, sejf, łazienka ok. plaża baseny i zjeżdżalnie naprawdę super. wielki plus za obsługę - miła uśmiechnięta jedzenie, jak dla mnie i jak na Egipt - bardzo dobre... bywało monotonne, ale naprawdę było w czym wybrać. dużo barów i restauracji - można było korzystać we wszystkich częściach hotelu. naprawdę polecam - my wróciliśmy wypoczęci i zadowoleni. Pokaż »

    2012-09-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.7

    psychotka ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Nie radzę kierować się jakimiś słabymi opiniami zamieszczonymi wcześniej . To była moja pierwsza wizyta w Egipcie , czytając to co wypisują tu ludzie zastanawiam się skąd to wzięli . Jedzenie super ! Możecie mi wierzyć , każdy znajdzie tu coś dla siebie . Jestem osobą wymagającą a mimo to nigdy nie chodziłam tam głodna . Obsługa w tym hotelu jest na 6+ , zawsze do dyspozycji . Miła i przede wszystkim dba o dobre imię swojego Hotelu . Napoje dolewane(coś jak w KFC) na prawdę dobrej jakości , woda zawsze przynoszona do pokoju . Plaża super czysta , morze również . Animacje przyciągają tam prawdziwe tłumy . Basen czyszczony codziennie . A prawdziwa już atrakcją są małpi w mini zoo które znajduje się na terenie hotelu . Co do okolicy , kiedy pierwszy raz wyszłam na ulice to nie za bardzo mogłam zrozumieć co się tu dzieje , ciągłe trąbienie jest strasznie denerwujące więc polecam pokoje które nie mają widoku na ulice . Proponuje dać im 5 $ ( tak właśnie zrobiłam ) dostałam pokój marzeń w "nowym Sea Gull'u " Dużo osób w hotelu rozumie po polsku , nawet Panowi sprzedający wycieczki pomagają w razie problemów które na dobrą sprawę w ogóle ich nie dotyczą . Polecam .Chetnię odpowiem na pytania ;) Pokaż »

    2012-08-30
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.0

    pinka123 ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      2.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Spędziłam z rodziną w tym hotelu tydzień. Położenie hotelu jest rewelacyjne. Dostęp do plaży, wielość basenów, zjeżdżalni urzeka... Mankamentem było jedzenie, niby było go dużo, ale nie było to smaczne. Poza tym restauracja była nieklimatyzowana, co powodowało, że podczas każdego posiłku człowiek ociekał potem. To olbrzymi minus... Obsługa miła, przyjazna, ale na terenie hotelu pracuje dużo "naganiaczy" oferujących wycieczki, masaże itp, i to oni bywają męczący. Nasz pokój był położony w starej części hotelu, myślę, że ładniejszej (ale to rzecz gustu), był czysty, klimatyzacja działała dobrze, łazienka przestronna, codziennie pomieszczenia były sprzątane, ręczniki wymieniane... Animatorzy nastawieni na turystów z Rosji, bo to oni stanowią zdecydowaną większość w hotelu... Mimo wszystko, polecam:) Pokaż »

    2012-08-22
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.6

    Theo ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel o średnim standardzie dla mało wymagających osób. Baseny bardzo fajne i czyste, my korzystaliśmy z tych przy nowym Sea Gull-u. W aqua parku bardzo tłoczno ale zabawa fajna i wystarczająca. Morze i plaże czyste. Leżaków nie wystarczająca ilość. Z pokoju byliśmy w miarę zadowoleni mimo iż był od ulicy (okna były dobrze wyciszone), klimatyzacja działała nierównomiernie (czasem było nam duszno a czasem szukaliśmy przykrycia) łazienka średnia, codziennie obsługa sprzątała, zmieniała ręczniki i dostarczała wodę. W pokojach bezpłatne sejfy. Niestety tak jak inni poprzednicy muszę stwierdzić że jedzenie było nieciekawe. Nawet potrawy z grilla lub robione na bieżąco nie było zbyt smaczne, za to desery i ciasta bardzo dobre. Do restauracji polecam schodzić w godzinę po rozpoczęciu się posiłków bo wtedy nie ma tłumów i można spokojnie znaleźć wolny stół. Przekąski to już czysta parodia: kartofle, paróki ze śniadania lub wątróbka smażona, zero frytek lub nuggetsów (tylko w części Premium), czasem przy plaży naleśniki, zjadliwe były tylko kanapki z tuńczykiem ( w ciągu 14 dni 3razy :)). Animacje dobre ale niektórzy animatorzy zachowywali się dosłownie jak gwiazdy, mało komunikatywni (wiele im brakuje do tunezyjskich). Pokaż »

    2012-08-20
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.8

    gkwk ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      2.5
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.8
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Hotel którego jedyną zaletą jest jego położenie , w tej opinii muszę potwierdzić wszystkie złe opinie o tym hotel.Beznadziejne posiłki ,obsługa wyciągająca łapę po napiwki bez których palcem nie kiwną,brud w pokojach,basen który nie spełnia żadnych norm a służy obsłudze jako wiadro z wodą do płukania szmat.Panowie w recepcji to istna mafia która bez napiwku nic nie załatwi. Spędziliśmy w tym hotelu dwa tygodnie w pokoju w którym nie działała klimatyzacja i nikt tym się nie przejmował( Egipt lipiec pokój bez klimy!!!!).Cztery gwiazdki to nawet na Egipt to przesada dla tego hotelu.Kucharz to mistrz przerabiania nie zużytego jedzenia na nowe ( dziś owoce jutro sałatka itd.) Opcja all to przede wszyskim ziemniaki wódka cuchnąca naftą ,piwo podawane w kubeczkach plastykowych 150mll ,rarytasem są frytki wydawane w hotelu klasy premium na wydział .Hotel dla rosjan jedzących ziemniaki z cebula ,palących wszędzie gdzie się da i nie zwracających uwagi na innych gości. Pokaż »

    2012-08-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.9

    Pepe_Psl ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Byliśmy w nowym Sea gull’u”. Większość gości (ok. 60-70%) stanowili Rosjanie. Położenie hotelu bez zastrzeżeń. Hotel ma 2 plaże, jedna jest przy sztucznej zatoce. Jak dla mnie woda w niej jest zbyt płytka i nie polecam. Do plaży jest ok. 200-300 m. Pokoje, w których mieszkaliśmy miały widok na baseny i morze i były bez zastrzeżeń. Nie mieliśmy żadnych „niespodzianek”. Plusem był bezpłatny sejf w pokoju. Codziennie w lodówce była niegazowana woda (5 szt. x 0,33 l). Dla obsługi zostawialiśmy po 1 $. Ręczniki były wymieniane codziennie. Minus to niedziałająca klimatyzacja w restauracji głównej hotelu. Jedliśmy w głównej restauracji nowego Sea gulla. Śniadania od 7-10, obiad od 13-15, kolacje od 19-22. Menu w restauracji hotel jest najsłabszą stroną hotelu. Był to mój drugi pobyt w Egipcie oraz trzeci w Afryce, tak więc mam pewny poziom odniesienia. Nie jestem także wybredny, ale menu było naprawdę bardzo mało urozmaicone. Po 3 dniach jedzeniem tym można się było naprawdę znudzić i do niego zniechęcić. Niewielki był wybór owoców - były jedynie pomarańcze, daktyle oraz jabłka zalane jakimś syropem. Menu na śniadania codziennie było takie samo. Jeżeli chodzi o obiady i kolacje, to szef kuchni naprawdę się nie wysilał. Jakość potraw nie była rewelacyjna. Było bardzo dużo „słodkości”. W 1-szych godz. wyd.posiłków było dosyć tłoczno, głównie w czasie obiadu, a czasami podczas kolacji, od 19-20 brakowało wolnych stolików). Plusem hotelu są dwie plaże i baseny. Obojętnie w której części hotelu jesteśmy zakwaterowani to możemy korzystać z wszystkich barów, restauracji, basenów. Na terenie całego kompleksu jest ich sporo. Animatorzy starają się, lecz ich wieczorne show były takie sobie. Słabą stroną hotelu jest zbyt mała licz leżaków na basenach. Po godz 8 rano wszystkim leżaki były już zarezerwowane (pozostawione były na nich ręczniki lub ubrania). Mniejszy problem z leżakami jest na plażach. Jeżeli chodzi o minusy, to także jest to zbyt wczesne (o g.18) zamykanie basenów. Pokaż »

    2012-07-31
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.9

    KS444 ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Przewspaniały Hotel!! Połączenie centrum miasta egipskiego z przodu i plaż i basenów z tyłu.Byliśmy z dzieckiem.Jedzenie super ,stół szwedzki i masa potraw. Uprzejmość na każdym kroku. Sprzątanie na bardzo wysokim poziomie, przy paleniu papierosa potrafią 2 razy zmienić popielniczkę.Pan Kamal obsługujący baseny w Seagull new po prostu chłopak o złotym sercu. Szef kuchni w Seagull new zawsze życzliwy . Można korzystać z obu resortów i także w obydwu jeść. Z czystym sercem polecam!! Na pewno tam będziemy starać się znów wyjechać. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2012-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 3.1

    Anetaxyz ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Co do hotelu najwieksze zastrzeżenia mam do jedzenia wg mnei potrawy ,które były serowowane było poprostu nie zjadalne i zbyt monotonne praktycznie to smao kazdego dnia.W hotelu nic sie nie marnuje papa a'la pasztet która budziła nie smak na sam widok była w kolejnym dniu serwowana jako nijaka jajecznica w połaczeniu z ogórniem kisoznym,na pierwszyr zut oka przypominała lasagne ,która na pierwsyz rzut oka wizulanie za wiele sie nie rózniła.Napoje niby soki był to rozdrabniany proszek z woda która została doelwana do pojemników czego byłam świdkiem w drugim dniu pobytu,od tego czasu przestałam pic ten specyfik.Odnośnie plazy i basenu zastzrezenia jedynie takie ,ze by miec jakiekolwiek miejsce przy basenie trzeba bylo udac sie na lezak w okolicach godziny 8 na tomiast na plazy o kazdej porze dnia znalazlo sie jakies miejsce.Co do czystosci widac ze obsługa sie starłla i kazdego poranka na terenie hotelu około 5 meżczyz w rzadku dokaldnie czysciło teren,met po metrze,po południu było juz gorzej mozna było napotkac na drodze plasyikowe kubki czy talerze w roslinach lubna korytarzu ale ten syf turysci sami sobie robili a przy tak ogromnej liczbie ciezko uplinowac by wciaz byl porzadek,sam pokuj był spzrtany kazdego dnia w opcji all darmowa woda w lodówkach i darmowy sejf,duzo rusków i natretnych odsb zachecajocych do skorzystania z wycieczek itd.. Natomiast najwiekszy plus dla obsłogi,która była zawsze usmiechnieta i zyczliwa mimo tego ze nie jednokrotnie bylam siadkiem jak osoby na troche lepszym stanowiku pokazywały swoja wyższość i napradwe ciezko pracowali.Hotel jets połozony w samym centrum Hurgady co dla oosb lubiacych atrakcje bedzie napewno zaleta Pokaż »

    2012-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.5

    klientnaszpan ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      4.6
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      2.2
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    hotel sprawia ogólne wrażenie dobre, ale. i to ale to jedzenie mały wybór, kolejki po to co już rzucą, owoców prawie zero. ze stołowki to tylko dobre były ciasta. dobra dosyc o tym jedzeniu, ble. o tym co dobre to baseny, rozne, plytkie, głębokie, czyste. morze-blisko, łagodny brzeg. boisko do piłki, siatkówki, kort, tenis stołowy moze być. Pokaż »

    2012-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1021 22 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny