Hotel Sea Gull Beach Resort Hurghada ****

Sea Gull Beach Resort

Ocena hotelu (219 opinii)

4.8
  • Położenie
    5.1
    • Odległość od plaży / stoku 5.6
    • Plaża / stoki 5.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.1
    • Restauracje w okolicy 5.2
    • Atrakcje w okolicy 5.0
    • Komunikacja 5.4
  • Pokoje
    4.7
    • Wielkość 5.0
    • Standard wyposażenia 4.6
    • Czystość 5.0
    • Łazienka 4.3
  • Wyżywienie
    4.5
    • Ilość i dostępność 4.7
    • Smak i jakość potraw 4.6
    • Różnorodność potraw 3.9
    • Obsługa 4.8
  • Hotel
    5.0
    • Basen 5.3
    • Udogodnienia dla dzieci 5.0
    • Animacje i rozrywka 5.1
    • Sport 4.8
    • Obsługa 5.0
    • Czystość 4.8
  • Jakość / cena
    4.9

Rekomendacja

85% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.7

    Agata ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel polozony w okolicy licznych sklepow, barow etc - duzy plus. Minus - tysiace nachalnych tubylcow na plazy, budzacych i oferyjacych wszytsko!!!! Nie da sie od nich opedzic!

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Michał ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłem razem z dziewczyną na początku października i byłem bardzo zadowolony z pobytu. Trzeba sie przygotować na zakwatereowanie w brzydkim pokoju od strony ulicy jednak za 10 dolarową opłata daną bagażowemu zaraz znjadzie sie ładny pokój z fajnym widokiem na morze lub basen. Pokój sprzątany codziennie, jedzenie smaczne i urozmaicone. Polecam każdemu ten hotel. Pokaż »

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    sylwia ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    mielismy okazje mieszkac w starej i nowej czesci.polecam nowa.obsługa bdb,zapachy z kuchni-masakra:(

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Anita Janik ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel Sea gull znajduje swoją lokalizacje w centrum miasta Hurgada, ponadto dzieli go zaledwie kilka kroków od morza, co jest ogromną zaletą. Nie trzeba nigdzie dojeżrzać czy daleko chodzić, zarówno plarza jak i uliczne atrakcje są w zasięgu ręki. Hotel jest prowadzony staranie, jest czysto i obsługują go mili ludzie. Jedzenie jest smaczne, podawane w formie stołu szwedzkiego. Hotel organizuje liczne atrakcje i wyjazdy np. do Gizy czy Luksoru, ponadto można udać się nurkować czy pływać statkiem, za co jednak trzeba dodatkowo płacić. Polecam wersję all inclusive, która nie różni się znacznie ceną od HB, dzięki tej możliwości na terenie całego hotelu cały czas mamy zapewniony prowiant, wraz z przekąskami na plaży czy napojami jak również alkoholami we wszystkich barach znajdujących się w obrębie hotelu. Polecam ten hotel, byłam w nim dwa razy. Pokaż »

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    SolarSurfer ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Rewelacyjne położenie, świetna atmosfera, przemiła obsług, piękny obiekt. Centrum Hurghady - wszystko pod ręką. Bogaty All Inclusive. Gorąco polecam rodzinom, parom i singlom.

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    justyna gromada ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    bylam w see gull w maju 2007.bardzo ladny hotel w centrum miasta....jedyne zastrzezenie to zbyt duzo rosjan.....bardzo dobre jedzenie.urozmaicone...duza plaza...latwo znalezc wygodne miejsce pod parasolem...

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    maddy ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    swietny hotel, w ktorym kazdy znajdzie cos dla siebie :) mimo polozenia przy ulicy - spokoj i cisza cala dobe, obsluga mila i pomocna, zadnych problemow nie zaobserwowalismy ;) miejsce z serii \"wszystko na miejscu\" - wycieczki, atrakcje, restauracje, sklepiki, fajna plaza itd gdybym miala znow jechac w te rejony, z pewnoscia ten hotel bylby jednym z pierwszych branych pod uwage :) Pokaż »

    2009-04-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.4

    damian_1 ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Dobry hotel dla młodych ludzi ze względu na swoje położenie w ścisłym centrum.Nie polecam rodzinom z dziećmi.

    2009-04-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Skarbuś DRODRO ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    BYłam w Hotelu Sea Gull w 2004 roku - w 100% hotel mnie zadowoliła - obsługa - jedzenie plaża i baseny - wtedy nowa część sea gull - była w budowie - teraz słyszałam jest tam jeszcze bardziej interesująca - w centrum sakkali - fantastyczny hotel dla tych którzy lubią nocne życie w mieście .Ja nie lubię ale i tak byłam zadowolona - sklepy przypadły mi do gustu - mam zaprzyjaźnionego sprzedawce kurtek skórzanych kupiłam dwie w 2004 roku - a teraz jak byłam ponownie w Egipcie w 2008 z Safagi pojechałam pod hotel sea gull do centrum znów kopić fantastyczne kurteczki ze skóry - na nasze warunki - super cena. W lutym 2009 roku byłam w Sharmie - ale hotelu sea gull - pierwsze wakacje w Egipcie - najpiękniejsze wspomnienia. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2009-04-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Monika ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    super lokalizacja w centrum hurghady, wspaniali animatorzy, obsługa bardzo miła i bez dodatkowych wynagrodzen ... ;) z czystym sumieniem można polecic hotel sea gull, gdzie nie mozna się nudzic. bardziej polecałabym hotel mlodym osobom szukajacych dodatkowych atrakcji :) Pokaż »

    2009-04-23
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 213 14 15 16 17 18 19 20 21 22 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny