Hotel Sea Gull Beach Resort Hurghada ****

Sea Gull Beach Resort

Ocena hotelu (219 opinii)

4.8
  • Położenie
    5.1
    • Odległość od plaży / stoku 5.6
    • Plaża / stoki 5.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.1
    • Restauracje w okolicy 5.2
    • Atrakcje w okolicy 5.0
    • Komunikacja 5.4
  • Pokoje
    4.7
    • Wielkość 5.0
    • Standard wyposażenia 4.6
    • Czystość 5.0
    • Łazienka 4.3
  • Wyżywienie
    4.5
    • Ilość i dostępność 4.7
    • Smak i jakość potraw 4.6
    • Różnorodność potraw 3.9
    • Obsługa 4.8
  • Hotel
    5.0
    • Basen 5.3
    • Udogodnienia dla dzieci 5.0
    • Animacje i rozrywka 5.1
    • Sport 4.8
    • Obsługa 5.0
    • Czystość 4.8
  • Jakość / cena
    4.9

Rekomendacja

85% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.2

    Turysta ZaDwaTrzysta ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      4.3
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Mieszkałem w nowej części hotelu. W pokoju TV z polskimi programami, lodówka, sterowana ręcznie klimatyzacja, balkon i łazienka. Kabina prysznicowa niezbyt rewelacyjna, ale cała reszta super. Hotel, jak i miasto pełen głównie Rosjan. All inclusive pozostawia wiele do życzenia: spisują kto wchodzi jeść i później nie ma możliwości wejścia i spożycia posiłku. Pierwszy raz się z czymś takim zetknęliśmy. Niestety plaża hotelowa jest mała, więc aby dostać najlepsze miejsca trzeba wcześnie rano wstać. Mała rada: b. pomocne będzie wręczenie panu w recepcji banknotu 10$. Gwarantuje to nam otrzymanie pokoju z ładnym widokiem;) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2009-04-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    adam kluzek ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    witam byłem w tym hotelu w 2006roku. Bardzo mi się tam podobało. Pokoje były bardzo ładne, jedzenie pycha. bardzo polecam!!!

    2009-04-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Asia blabla ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Witam, byliśmy zmężem z Sea Gull\'u w lutym 2009r. Hotel naprawdę fantastyczny. Znajduje się w centrum Hurgady. Wejście do hotelu bezpośrednio z ruchliwej, pełnej sklepów i sklepików ulicy. Ale od strony ogrodu hotelowego piękna piaszczysta plaża. Dwa duże baseny. Jeden podgrzewany, 2-gi był zimny. Jedzenie dobre, obsługa też. Ale...najfantastycznejsi są animatorzy!! Super ludzie!! Polecam - jest naprawdę fantastycznie. Pokaż »

    2009-03-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.1

    Grzesiek G. ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłem tam przez 2 tygodnie. Jedyne do czego mogę sie przyczepić, to pan sprzątający na naszym piętrze!! Mimo niezłych napiwków robił to fatalnie. Sam hotel znajduje się w starej części Hurghady, wszędzie blisko! Ogromny teren, na którym każdy może znaleźć coś co go zainteresuje. Pokaż »

    2009-02-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Anna Tuszyńska ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel super, jestem zadowolona, znajduje się w centrum miasta. Sea Gull polecam szczególnie ludziom młodym, którzy lubią wieczorną zabawę i rozrywkę(sporo klubów i dyskotek w pobliżu hotelu). Wybieram się niedługo po raz 4 do Sea Gull.Pozdrawiam..... Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (7) »

    2009-02-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Hanna Jeżewska ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    nie można się nudzić - lokalizacja swietna, czysty i w miare zadbany hotel z miła obsluga i pysznym jedzonkiem; duzy plus - wysmienita opieka medyczna; dla dzieci mlodszych wydzielony plac zabaw a dla starszych - pilka wodna i szkola windsurfingu platna, ale warto;pokoje sprzatane codziennie i wbrew temu co mozna zaobserwowac na ulicach Hurgady, czyli maxymalne spoufalanie sie Egipcjan z turystami, obsluga hotelowa jest kulturalna, sympatyczna i skora do pomocy; szczerze polecam ten hotel rowniez na podgrzewany basen w czesci Resort Pokaż »

    2009-02-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Renata Z ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Szczerae polecam pobyt w tyn hotelu, a szczególnie w czesci CLUB. Pokoje z widokiem na morze i basen można dostać jeżeli włoży sie do paszportu 10$. Warto,bo przy braku szczęscia mozna miec kiepski widok.

    2009-01-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    Artur Patała ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    jestem zadowolony z pobytu w tym hotelu. nie specjalnie jest na co narzekac. zarowno miejsce jak i sam hotel warte jest polecenia. warto tez wziasc ze soba troche gotowki, bo blisko hotelu jest sporo fajnych sklepow i lokali

    2008-12-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Monika Juszczak ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Polecam ten hotel z czystym sumieniem. Jest doskonale położony, przestronny z bardzo miłą i profesjonalną obsługą. Pokoje są czyste i codziennie sprzątane. Jedzenie smaczne choć troszkę monotonne. Wybór jest jednak spory i każdy znajdzie coś dla siebie. Ogólne wrażenia dobre. Pokaż »

    2008-12-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 213 14 15 16 17 18 19 20 21 22 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny