Hotel Sea Gull Beach Resort Hurghada ****

Sea Gull Beach Resort

Ocena hotelu (219 opinii)

4.8
  • Położenie
    5.1
    • Odległość od plaży / stoku 5.6
    • Plaża / stoki 5.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.1
    • Restauracje w okolicy 5.2
    • Atrakcje w okolicy 5.0
    • Komunikacja 5.4
  • Pokoje
    4.7
    • Wielkość 5.0
    • Standard wyposażenia 4.6
    • Czystość 5.0
    • Łazienka 4.3
  • Wyżywienie
    4.5
    • Ilość i dostępność 4.7
    • Smak i jakość potraw 4.6
    • Różnorodność potraw 3.9
    • Obsługa 4.8
  • Hotel
    5.0
    • Basen 5.3
    • Udogodnienia dla dzieci 5.0
    • Animacje i rozrywka 5.1
    • Sport 4.8
    • Obsługa 5.0
    • Czystość 4.8
  • Jakość / cena
    4.9

Rekomendacja

85% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.9

    anusia487 ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    byłąm , daje 10 pkt ---super hotel i wszystko, mozna naprawde poczuc sie jak w bajce 1000 i 1 nocy--polecam ten hotel bardzo

    2012-05-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.0

    K.K. ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel polecam jako miejsce wypadowe . Centrum Sakkali . 99 % gości to Rosjanie . Wyżywienie dopasowane do nich : ziemniaki, makaron, pieczywo z dodatkiem niewielkim mięsnym i warzywnym. Hotel składa się z trzech części , Resort, Club i Premium, w każdej baseny , restauracje ( a raczej stołówki jak ktoś nazwał przede mną ) , mini zoo ( ptaszki , króliki , małpki ). Za 2 $ taksówka do El Daharu . OSTRZEGAM przed hotelowym biurem BOBOS , sprzedają na terenie hotelu jako jedyni wycieczki !!! Oszukują ludzi , oferując wiele atrakcji , a po zapłaceniu turyści nie otrzymują prawie nic w zamian . Gości z innego hotelu okradli z masek i rurek , aż sprawa oparła się o managera hotelu , który i tak nic nie wskórał . Codziennie awantury i dalej klienci się nabierają na ich zdjęcia i opowieści . Rafy przy hotelu BRAK , dalej w stronę wyspy Giftun cmentarzysko rafy , połamane i obumarłe, aż żal to oglądać . Ogólnie fajna baza wypadowa , dla ludzi lubiących sklepiki , kawiarenki , dyskoteki itp. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (5) »

    2012-05-06
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.4

    Jacek Wyga ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Super, tak jak sobie wyobrażałem i wybrałem z katalogu książkowego. W 2010r byłem tylko z żoną. Bardzo podobało się i dlatego ten wyjazd został powiększony o rodzinę - syn-synowa i 4 letnia wnuczka. Dla krytykujących niech za takie kwoty jadą do polskich kurortów tylko na 3 dni i bez pogody. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (12) »

    2012-03-12
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 3.7

    necia43 ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Hotel dla Rosjan . Polaków jest tam bardzo mało , Rosjanie są na specjalnych prawach np rezerwacja stolików na stołówce bo nie można tego nazwać restauracją.Jedzenie na okrągło to samo żadnego urozmaicenia. Na posiłki trzeba przychodzić o godz. później bo nie ma wolnych stolików , na dwa hotele jest tylko jedna czynna stołówka. Nie polecam tego hotelu chyba że Rosjanom, Pokaż »

    2012-02-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 3.8

    kudlaty111111 ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Był to nasz 2 pobyt w Hurgadzie/w 2010 Titanic Aqua park/Mieliśmy powiedzmy farta,że nas zadokowano w starej części,troszkę bliżej na plażę,lepiej dla dzieci,ciekawsze" lobby".Hotel w centrum Hurgady dzielnica Sakkala/nowsza/na starej Dahar jest targ dla tubylców.Dla preferujących nocne życie ,hotel trafiony!Dla rodzin z dziećmi również.Lokalizacja na 6.Co do hotelu to jak w większości tej kategorii hoteli arabskich.Obsługa,sprzątacze,kelnerzy i młodsi barmani ok.,starsi trochę cwaniakują.Dolar dla barmana przy basenie i chłop z wdzięczności przyniesie dla żony porządnej kawy z pianką tobie kolorowego drinka w SZKLE,a dla kids lody.Jedzenie jak w większości hoteli arabskich,chociaż w drugim tyg. pobytu otworzyli kuchnię na powietrzu z tortillą,pizzą itd..Ogromną zaletą było to,że wychodziło się z hotelu wprost na ulicę w centrum z masą sklepików,pizza hut,bankomaty,filia centra Kleopatra.Przechodząc ulicą do nowego Sea Gull mijało się Duty Free i nie trzeba grzać na lotnisko/przechodząc od strony plaży mijało się mini ZOO/Drugi raz byłem na 2tyg. i 8 dniu trochę przypominało Dzień Świstaka,10 dni to akurat. Pokaż »

    2012-02-21
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 2.5

    Ania1111 ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Nie polecam tego hotelu. W srodku wyglda żle i tego nie da sie opisac, bez wystroju, stare meble. Restauracja to stolowka. Smierdzi w niej pomyjami, tego zapachu dlugo nie zapomne, odechciewalo sie jesc. Jedzenie monotonne. śniadania to tragedia, obiady średnie, co do zasady jeden rodzaj miesa, i zawsze pizza, jakie bylo nasze zdziwienie kiedy pierwszego dnia w ogole nie bylo miesa. potem jeden gatunek, lepiej kolacja, kilka dan, ale w porownaniu do innych hoteli nie wysilaja sie z potrawami. Zakwaterowali nas w pokoju z widokiem na sasiedni budynek... ciemno i smrod z kuchni, na szczescie zmienili pokoj bez problemu. Pomimo ze w pokoju nie ma rewelacji bylo czysto.Obsluga mila. Plaza ok. Bylam kilka razy w Egipcie i jednak hotel pozostawia wiele do zyczenia. Oradzam. Pokaż »

    2012-02-18
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 2.6

    Joanna B ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Nie polecam tego hotelu. Hotel mocno wyeksploatowany, meble w pokojach bardzo wysłużone. Restauracja przypomina stołówkę- nieprofesjonalna obsługa- zbiera talerze w trakcie jedzenie (sprzed nosa). Koszmarne jedzenie- mało urozmaicone, małe ilości. Drinki śmierdzą bimbrem. Pokoje sprzątane i wymiana ręczników codziennie. Za dolara pan robił cudeńka z ręczników. Basen niby był podgrzewany, ale woda 26 "C nie miała (tak jak było napisane).Aquapark składa się raptem z 3, lub 4 zjeżdżalni Brak darmowego dostępu do internetu. Animacje codziennie ,średniej jakości. 97% gości to Rosjanie- sama ,,słodycz".Jeszcze raz- nie polecam tego hotelu!!! , ale za to polecam rejs po Nilu. Właśnie pierwszy tydzień w Egipcie spędziliśmy na statku i muszę stwierdzić ,że nawet tam było duzo lepsze i bardziej urozmaicone jedzenie. Nie był to mój pierwszy pobyt w Egipcie i mam już rozeznanie wśród hoteli- ten wypadł bardzo mizernie. Jedynym plusem tego hotelu, to jego położenie w samym centrum -wszędzie blisko. Moje uwagi- trzeba uważać na kantory - niektórzy kantują na wymianie dolarów np. kantor ,,NILE " - za dolara zamiast 6 ,płacą 5 funtów. Dobry kantor znajduje się jakieś 300 m, w prawo od Seagulla. Zaraz za tym kantorem znajduje się sklepik z pamiątkami- nie radzę tam zachodzić - bardzo nieprzyjemni i aroganccy sprzedawcy, są opryskliwi dla Polaków. Pokaż »

    2012-02-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.8

    iwka_s ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    26 stycznia 2012r wróciliśmy z mężem z 2-tygodniowego pobytu w Hurgadzie. Było super. Hotel exstra, obsługa exstra. Chciałabym znaleźć się w tym miejscu na pewno jeszcze raz.......

    2012-01-28
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.7

    robert ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Stara czesc hotelu super! :) W nowej czesci recepcja i lobby bar tragedia !(czasy prlu) o pokojach sie nie wypowiadam bo nie bylem . Obsluga w barze za pare dolarow super. Plaza ok , z mozliwoscia wejscia dla malych dzieci :) Polecam hotel :) Pokaż »

    2012-01-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.9

    PolandAlcoholand ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    REWELACJA!!!! To był nasz pierwszy wyjazd do krajów Arabskich więc mieliśmy pewne obawy sugerując się opiniami w internecie. Na szczęście wszystko to okazało sie niezgodne z prawdą! Hotel, jego położenie, ilość basenów, restauracji, 3 plaże, mini ZOO, agua park, dyskoteka, masa show i animacji na terenie hotelu robiło naprawde imponujące wrażenie! Nasz pobyt trwał 2 tygodnie, a codzinnie hotel zaskakiwał nas czymś nowym.Połozony w samym centrum Sakkali, a za murami hotelu cisza i spokój. A jaka obsługa hotelowa! Zawsze serdeczni, uśmiechnięci, pomocni i uczynni! Serdecznie polecamy hotel Seagull!! My już odliczamy dni do następnych wakacji w Seagullu :) Dodu&Michu Pokaż »

    2011-12-06
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1021 22 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny