Hotel Sea Gull Beach Resort Hurghada ****

Sea Gull Beach Resort

Ocena hotelu (219 opinii)

4.8
  • Położenie
    5.1
    • Odległość od plaży / stoku 5.6
    • Plaża / stoki 5.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.1
    • Restauracje w okolicy 5.2
    • Atrakcje w okolicy 5.0
    • Komunikacja 5.4
  • Pokoje
    4.7
    • Wielkość 5.0
    • Standard wyposażenia 4.6
    • Czystość 5.0
    • Łazienka 4.3
  • Wyżywienie
    4.5
    • Ilość i dostępność 4.7
    • Smak i jakość potraw 4.6
    • Różnorodność potraw 3.9
    • Obsługa 4.8
  • Hotel
    5.0
    • Basen 5.3
    • Udogodnienia dla dzieci 5.0
    • Animacje i rozrywka 5.1
    • Sport 4.8
    • Obsługa 5.0
    • Czystość 4.8
  • Jakość / cena
    4.9

Rekomendacja

85% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 3.4

    Ewelina Ewelina ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      2.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Witam, właśnie wróciliśmy z wczasów które spędziliśmy w hotelu sea gull. Generalna ocena to 3,5. Hotel sprzątany codziennie ale mimio wszystko ma wiele do życzenia. Byliśmy zakwaterowani w nowej części, wydaje mi się że lepszej niż stara, ale to według uznania. Jeśli chodzi o wyżywienie to śniadania katastrofa, natomiast obiady i kolacje ok. Blisko plaża, baseny nie podgrzewane ( przynajmniej w listopadzie), natomiast aqua park czynny a tam woda dla dzieci podgrzewana. Hotel w samym centrum, plus taki że wszędzie blisko, minus to to,iż dostaliśmy pokój gdzie było słychać ruch uliczny (koszmar). Polecam gorąco wycieczkę na pomarańczową wyspę, nigdy nie widziałam nic piękniejszego! Ogólna ocena 3,5 Pokaż »

    2011-11-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    KaRo1234 ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłam tu w 2009 roku i bardzo mi się podobało. Co do jedzenia lody nie były za dobre.... Bardzo dobra obsługa. Ogólnie OK. Polecam.

    2011-11-10
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    lapenta ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    za rok tez jedziemy! super hotel ! w samym centrum,morze dwa kroki od hotelu,świetne baseny,jedzonko pycha! polecam gorąco!

    2011-10-03
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.7

    Izabela ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    byłam w tym hotelu w 2006 roku. Pokój dostałam rewelacyjny, ale po zmianie, bo pierwszy mi sie nie podobał. Jedzenie było dobre, lokalizacja dobra. Do hotelu zastrzeżeń żadnych nie mam.

    2011-09-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 1.6

    Ponik ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Nie polecam tego hotelu.hotel jest stary i pomimo,że sprzątany jest codziennie,to brud pozostaje.Nie wiem kto daje tak wysokie noty dla tego obiektu.Nie spędza tu urlopu żaden niemiec czy anglik a,to o czymś świadczy.Nie jest w najmniejszym stopniu rozrywkowy, w trakcie mojego pobytu średnia wieku to 50 lat.Jedzenie to jeden koszmar:albo kurczak albo ryba,żadnej innej alternatywy.Brak czystych obrusów na stołach,o jednorazowych serwetkach nie wspomnę.Początkowo dostaliśmy pokój BEZ KLAMKI,klimatyzacja w nowej części właściwie nie działa.Po zgłoszeniu tego faktu,próbowano naprawić usterkę,ale było to ponad możliwości gospodarzy. Pokaż »

    2011-09-19
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)
  • 5.7

    renata spanialska ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Pojechaliśmy w 8 osób na święta i sylwester ,pełny wypas 2 tygodnie ,ciepło miło i zabawowo.Hotel dysponował w tym czasie tylko basenami w nowej czesci resort poniewaz druga była remontowana i jak widać teraz na zdjęciach są fajne zjeżdzalnie.Hotel bardzo dobrze położony bo w samym centrum wiec "shopingów"dla nawiedzonych zakupoholiczek full .Obsługa miła ,jedzenie dobre ,przede wszystkim nie pachniało ta ichniejszą przyprawą kurkumią.Pokoje codziennie sprzątane może nie koniecznie do końca porządnie ale ale bez przesady za szafkami w naszych domach tez codziennie nie wymiatamy.Dużo osób narzeka na monotonność jedzenuia,ale chciałabym zapytać kochanych turystów co wy jecie w domu?Taki macie wybór jedzenia?codziennie? Widziałam opisy z Turcji że z obiadu podają na kolacje , a co mają wywalić do kosza?nikt z nas tak nie robi ,sami kisimy w lodówce jedzenie na 2-3-4 dni do przodu ale jak sie jedzie za 1500-2000 to juz luksusu chcemy.Takim osobom polecam hotel Staigenberger Beach chociaż Club tez jest dobry lecz nie tak.Cena tego hotelu to od 3500 wzwyż.Opiszę pobyt pod oceniaczem jego nazwa Pokaż »

    2011-09-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    Bozena46 ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel składa się z 2 części - starszej i nowej.Polecam osobiście nową. W starej może się trafić nieciekawy pokój bez widoku w suterenie.Wyżywienie dobra , super desery i ciasta.Woda butelkowana bez ograniczeń. Alkohol rozcieńczony - radzę wrzucić barmanom po 1$ będzie mocny.Czasami niespodzianka w postaci kosza owoców w pokoju.Hotel w centrum miasta blisko sklepy , kawiarnie i restauracje ale po co jeżeli ma się all. Chyba , że na owoce morza do restauracji rybnej. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2011-09-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.4

    Kasia ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      4.4
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Wlaśnie wrocilam z tego hotelu , zakwaterowana bylam w nowej czesci chodz nie ukrywam ze wole starsza czesc. Jedynie na co narzekam to na jedzenie i oczywiscie nie ruskich w hotelu i braku polakow przestrzegam ale polecam:)

    2011-09-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.8

    Poldek80 ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      2.2
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Spedziłem w tym hotelu 13 dni w grupie 6 osobowej i dodam ze opinia jest w imieniu nas sześciu. Na fotografiach przed wyjazdem hotel prezentował się atrakcyjnie wieć wybraliśmy go. Po przylocie otrzymaliśmy trzy 2-os pokoje. Pokoje jeszcze jakoś wyglądały nic specjalnego ale można było jakoś przeżyć, natomiast łazienka to już tragedia. Pleśń na fudze pod prysznicem, kamień osad i inne badziewie--tragedia!!. Kelnerzy bardzo mili uczynni natomiast ich menedżerowie to już inna bajka--chamscy odpyskliwi, aż zal było patrzeć jak krzyczą na swoich podwładnych (szczególnie ten z Budda Baru--cham nieziemski). Jednak najtragiczniejszą rzeczą było jedzienie!!!, codziennie to samo, bez urozmaicenia, po 4 dniach pobytu dokladnie wiedzieliśmy co bedzie a nawet w którym miejscu--żenada!!!. Niedobre, bez smaku, wstretne. Wspomne także jak wygladały animacje---praktycznie brak--rano przejdzie jeden animator krzyknie "water ball" i tyle go widzielismy przez cały dzień. Aniomatorzy--totalne dno. Reasumując nie polecam tego hotelu nikomu i niech Was nie zmylą fotki,a te pozytywne opinie też nie wiem skad się biorą, ludzie piszcie prawde niech inni nie bedą zawiedzeni swoimi wakacjami!!! Pokaż »

    2011-08-30
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (3)
  • 5.7

    Jacek ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel super, spalismy w nowym Sea Gull, w pokojach czysto , mnóstwo basenów, 2 plaże. Mozna korzystać również z wyżywienia i basenów oraz plaży starego Sea Gull. Hotel. Dla dzieciaków fajny aqua park, mimi plac zabaw z żywymi zwierzakami(małe mini ZOO). hotel w samym centrum Hurghady, mnóstwo sklepów. Nie można sie właściwie do niczego przyczepic, tylko wybór potraw powinien byc większy, ale nie szło narzekać, zawsze szło cos wybrac, mnóstwo pysznych ciast. Pobyt na pewno bedziemy bardzo miło wspominać. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (9) »

    2011-08-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1021 22 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny