Hotel Sea Gull Beach Resort Hurghada ****

Sea Gull Beach Resort

Ocena hotelu (219 opinii)

4.8
  • Położenie
    5.1
    • Odległość od plaży / stoku 5.6
    • Plaża / stoki 5.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.1
    • Restauracje w okolicy 5.2
    • Atrakcje w okolicy 5.0
    • Komunikacja 5.4
  • Pokoje
    4.7
    • Wielkość 5.0
    • Standard wyposażenia 4.6
    • Czystość 5.0
    • Łazienka 4.3
  • Wyżywienie
    4.5
    • Ilość i dostępność 4.7
    • Smak i jakość potraw 4.6
    • Różnorodność potraw 3.9
    • Obsługa 4.8
  • Hotel
    5.0
    • Basen 5.3
    • Udogodnienia dla dzieci 5.0
    • Animacje i rozrywka 5.1
    • Sport 4.8
    • Obsługa 5.0
    • Czystość 4.8
  • Jakość / cena
    4.9

Rekomendacja

85% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.0

    elka2003 ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      2.2
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel nie zasługuje na 4 *,głównie z powodu jedzenia .Niby wszystkiego dużo ,ale nie bardzo było co jeść .Ciągle to samo.Co zostało z kolacji było wykorzystane w sałatkach śniadaniowych.itd.Stołówka sprawiała wrażenie brudnej.Sprzątanie podłóg w trakcie jedzenia i wyrzucanie odpadków przed jedzącymi turystami nie przystoi hotelowi 4*.Denerwował mnie niski poziom animacji i wręcz agresywni hotelowi sprzedawcy wycieczek. Tyle minusów. Poza tym pokoje wygodne ,baseny duże ,woda ciepła,teren przyhotelowy przyjemny .Blisko do centrum.Obsługa miła. Pokaż »

    2011-08-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.6

    Kenzu ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    bardzo gorąco polecam ten hotel jest tam na prawdę super!!!!!obsługa bardzo miła jedzenie też dobre ,spędziłam tam nie zapomniane wakacje,aż nie chciało się wracać do domu..po prostu żal wyjeżdżać z takiego miejsca..za rok wracam tu na pewno jak nic,bo warto :-)) Pokaż »

    2011-08-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.4

    SylwiaOpa1 ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Hotel ładny, ładne baseny, blisko plaża ale wyżywienie to koszmar, co "lepsze" to wydzielane w plasterkach jeśli ktoś lubi grillowanego indyka nadziewanego parówką ze śniadania i ryżem z obiadu to Ok. Jak dla mnie mały wybór, a to co już było było niesmaczne nieświeże i naprawdę nie POLECAM. Dużo ludzi pisało w księdze hotelowej że byli 3-4 lata temu było ok a teraz jeden wielki minus za wyżywienie. Nie oczekiwałam schabowych ani nie wiadomo czego ale tydzień takiego jedzenia to stanowczo za dużo -dobre na odchudzanie. Pokaż »

    2011-08-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 3.2

    Porfavorespera ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      2.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel w miarę fajny jednak szybko go miałem dosyć. Zaczeło się od tego, że przydzielili nas do malutkiego pokoju w nowej części gdzie była równie mała łazienka z jeszcze mniejszym prysznicem wymiary 1x1 (dosłownie!) otoczone murem i oczywiście bez zamknięcia żeby było co robić jak się już umyjesz. Na drugi dzień na szczęście zmienili nam pokój. Trzeba się natrudzić i im marudzić by to w końcu zrobili, pokazali nam dwa pokoje. Wzieliśmy jeden z nich w starej części i byliśmy zadowoleni. Pokoje większe i czystsze łazienka też większa, jednak o te czystość to mogliby się bardziej starać. Na balkonach pełno gołębi lata i ... wiadomo co robi na nich. Na zewnątrz naprawdę bardzo fajny hotel dużo basenów i miejsca żeby pochodzić. Okolica tak jak to w Egipcie pełno arabusów wołających do swoich sklepów i mierzących wszystkich jakbym im matkę zabił. Sprawa najważniejsza - wyżywienie, mianowicie z początku wydaje się wszystkiego dużo (dodam, że w nowej części dają o wiele mniej potraw) jednak mimo wszystko nie ma co jeśc po pewnym czasie bo ileż można jeść ryżu albo makaronu?! raz na jakiś czas zarzucą czymś 'wymyślnym' typu ryba w panierce czy kurczak w panierce (raz tylko był). Potrawy były ... przeciętne i do tego wywołały i u mnie i u mojej dziewczyny 'zemste faraona' dodatkowo alkohol oczywiscie rozcienczany z wodą w takiej ilości ze nie wiedziałem przy bólu brzucha czy sikam czy ... ;) jednym słowem TRAGEDIA ! Baseny ok, obsługa ok animatorzy żałośni niesmieszni a czasem to juz nawet wnerwiający. Z początku trzeba się przygotować też na tych, którzy oferują wycieczki (warto je brac bo są tansze niz u rezydentów) marudzą po prostu codziennie ! minimum 7 dziennie trzeba spławić.. potem czym dłuzej jesteśmy i nas zapamiętuja tym lepiej. Ci co sprzątają ok. Czasem się dało napiwek, to robił jakieś tam z ręczników rzeczy :). Bagażowemu jak nie dałem napiwku to zrobił minę niczym kot ze shreka... chyba liczył, że mu dam 20 dolarów nie rozmienione.. cóż .. Egipt. Pokaż »

    2011-08-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    karolina iwanowska ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Spędziłam w tym hotelu 2 wspianiałe tygodnie:) Od samego początku zostaliśmy dobrze potraktowani( bez dawania $ w paszport:) :) Pokoje bardzo duze, mielismy z widokiem na centrum :) Mimo innych opinie , nam nie przeszkadzaly hałasy:) a wręcz przeciwnie, bardzo przyjemnie było wyjsc wieczorkiem z drinkiem na balkon i oglądać ich życie. Baseny czyste, pokoje także, jedzenie dobre choc trochę monotonne jak na te 2 tygodnie. Obsługa dobra. Jedyna wada to rezydent Oasis :) raz był jeden poźniej drugi, nie można było się polapac:) I nie polecam brac wycieczek od Rezydenta Oasis:) Lepszą organizacje mieli ludzie , którzy wzieli od miejscowych sprawdzonych oczywiscie biur i za mniejszą cene:) Na bank wrócę do tgo hotelu. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (9) »

    2011-08-01
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 5.0

    Lari ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Był to mój trzeci pobyt w Egipcie więc mam trochę porównania.Hotel składa się z dwóch części starej i nowej.Stara robi wrażenie nowszej i odwrotnie.W starej części 2 baseny i zjeżdżalnie dla dzieci i wiecznie gwarno,przewaga rosjan dużo też egipcjan.Nowa część to jeden basen,mini zoo dla dzieci i plac zabaw,raczej spokojnie i kameralnie.My byliśmy w nowej części,od strony ulicy duże pokoje rodzinne,ale doskwiera chałas samochodów, no może raczej klaksonów z tych samochodów,od strony basenu pokoje mniejsze ale cichutko i widok na morze.Klima działa różnie w zależności od pokoju u nas była słaba,zaś znajomi mieli mroźnię.Plaża przy każdym z hoteli taka sama nie ma problemów z leżakami na plaży,natomiast przy basenie wielki problem z leżakami,żeby go mieć to była pobudka o 6.00 rano ,leżaków bardzo mało jak na taki hotel.Pokoje sprzątane codziennie,plus za położenie w centrum.Jeżeli chodzi o posiłki to śniadania non stop takie same:dla dzieci płatki,naleśniki i dżemy a poza tym jaja,sery i 2 rodzaje wędliny ale raczej mało zjadliwe.Obiady w pierwszym tygodniu były ok.ale w drugim to już wychodziły bokami,na obiad codziennie kurczak na kolację też tak że nam się przejadł i to na długo,mało frytek i ziemniaków.Pyszne ciasta,z owoców:arbuz,melon,figi,banany,jabłka i czasami graperfruit.Kelnerzy bardzo uwijają się na stołówce co jest denerwujące bo jeśli ktoś jest sam i nie zjadł jeszcze wszystkiego i po coś sobie pójdzie to jak wróci już talerza nie ma.Łazienki dość czyste ale małe szczególnie prysznic,osoba otyła raczej będzie miała wielki problem obrócić się wokół własnej osi pod tym prysznicem.Hotel nie najgorszy ale po przeczytaniu opnii na tym forum liczyłam na coś innego. Pokaż »

    2011-07-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.7

    Daria ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      1.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Uważajcie na panów chodzących po plaży, oferujących wycieczki łodzią, szczególnie Adama. Mówi po polsku, na początku jest bardzo miły, potem jak nie chcieliśmy kupić od niego wycieczki zaczął nas wyzywać. Co do minusów to mam jeszcze zastrzeżenia do obsługi w restauracji, zachowują się raczej jak obsługa w obskurnym barze - zaczepiają podczas jedzenia, wygłupiają się. Może im przy jedzeniu rozmawianie i wygłupy nie przeszkadzają, ale wielu europejczykom owszem, to po prostu niekulturalne...Hotel ok, nie mam zastrzeżeń co do czystości. Pokoje mogłyby być trochę lepiej wyposażone, jak na 4* to bardzo słabo. Sprzątanie codziennie, ale pościel nie była zmieniana. Basen, plaża - w porządku , chociaż co chwilę podchodzą nagabywacze i namawiają na masaż, windsurfing, wycieczki. Po tygodniu to się staję męczące. Jedzenie w pierwszym tygodniu było w porządku, ale w drugim już ogromna monotonia. Hotel oceniam na 3. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2011-07-23
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.7

    Wczasowicz_WWA ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    W naszym wypadku była to dobra relacja cena jakosc. Jak ktoś chcę wydac 3,5K od osoby to może znajdzie lepszy standard, ale jest naprawde niezle. Roznorodnosc jedzenia na tydzien czasu wystarczajaca. Szczególnie fajne tereny rozrywkowe i baseny ze zjeżdżalniami. Dobre miejsce zeby wypocząc. Bardzo blisko do rozrywek miasta Hurghada. Polecam dając ogólną ocenę jako mocna 5 (na 6) Pokaż »

    2011-07-19
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.5

    Maciek Witkowski ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel rewelacja trochę zeuropeizowany i przepełniony przez Rosjan ale hotel sam w sobie rewelacja

    2011-07-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.9

    ISOLI ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Obiekt bardzo fajny - składający się z części starszej i nowszej. My byliśmy zakwaterowani w nowej części chociaż stara naszym zdaniem jest ciekawsza.Jest większa i więcej się w niej dzieje więcej basenów, aqua park dla dzieci itp.Nowa jest bardziej kameralna.Mieliśmy pokój od strony ulicy co było dla nas dużym atutem gdyż mogliśmy obserwować zwariowane życie Egipcjan.Widok na baseny był nam nie potrzebny gdyż spędzaliśmy na nich większość czasu.W nowej części mini zoo dla dzieci z małpkami, kaczkami,flemingami i papugami. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Całodzienne oraz wieczorne animacje na terenie hotelu na wysokim poziomie.Animatorzy wkładali bardzo dużo wysiłku aby umilić nam czas.Stołowki w starej i nowej części bez zarzutów, a jedzenie mam wrażenie że bardziej europejskie niż arabskie.Byliśmy m.in z 5-cio letnią córką i zawsze znajdowała coś dla siebie.Naszym zdaniem super.Ogromny atut - lokalizacja w centrum miasta, co pozwala na korzystanie z rozrywek poza hotelem bez straty czasu na dojazd.Wieczorem polecam odwiedzenie Mariny, gdzie znajduje się mnóstwo fajnych knajpek. Z czystym sumieniem polecam ten hotel.Ps.Na ogromną pochwałę zasługuje Karolina Zoopa z firmy Triada która pomagała każdemu Polakowi który potzrebował jakiejkolwiek pomocy, mimo że był z innego biura.Jest to znakomity materiał na przyszłego rezydenta.Ze względu na Panią Karolinę i jej pracę następne wakacje napewno z Triadą. Pokaż »

    2011-07-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1021 22 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny