Hotel Sea Gull Beach Resort Hurghada ****

Sea Gull Beach Resort

Ocena hotelu (219 opinii)

4.8
  • Położenie
    5.1
    • Odległość od plaży / stoku 5.6
    • Plaża / stoki 5.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.1
    • Restauracje w okolicy 5.2
    • Atrakcje w okolicy 5.0
    • Komunikacja 5.4
  • Pokoje
    4.7
    • Wielkość 5.0
    • Standard wyposażenia 4.6
    • Czystość 5.0
    • Łazienka 4.3
  • Wyżywienie
    4.5
    • Ilość i dostępność 4.7
    • Smak i jakość potraw 4.6
    • Różnorodność potraw 3.9
    • Obsługa 4.8
  • Hotel
    5.0
    • Basen 5.3
    • Udogodnienia dla dzieci 5.0
    • Animacje i rozrywka 5.1
    • Sport 4.8
    • Obsługa 5.0
    • Czystość 4.8
  • Jakość / cena
    4.9

Rekomendacja

85% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.3

    simplusik1 ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Sea Gull i Egipt był nasza pierwszą wycieczką zagraniczną organizowaną przez biuro. Z opinią wstrzymałem się poł roku gdyż chciałem mieć porównanie z innym hotelem.Teraz już mam wiec śmialo mogę pisać - hotel jak na 4 * jest brudny, meble nie najnowsze, jest naprawdę duży. świetnie usytuowany - po wyjściu z hotelu wieczorem, zaczyna się nocne życie, dlatego polecam go młodym parom lubiacym nocnym tryb życia, z dzieckiem bym tam nie pojechal. Animacje slabe, po rusku!!jedzenia dużo, ale menu raczej stale i z tej ilości w sumie trudno wybrać coś dobrego, wszystkiego dużo, ale tak bez smaku. Oczywiscie nie oczekuje od Sea Gulla polskiego schabowego i żurku, ale byłem w innych hotelach,gdzie było mniej jedzenia ale było smaczne. Za to ciasta i desery naprawdę przepyszne. Plaża basen sklepy centrum - wszytsko pod ręką i za ogromny plus. Obsluga mila i uczynna - kolejny. Troszkę brudno na stolówce - ale bez przesady nie jest to ogromny syf - minus. Nie zapomniane podwodne widoki dla plywających przy plaży hotelowej - kolejny plus!!Reasumając - hotel fajny,ale nie idealny -ma troszkę wad do których można się przyzwyczaić Pokaż »

    2011-06-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.9

    kejtinia ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.6
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Właśnie wróciliśmy z mężem z tygodniowego pobytu w SEAGULL; ogólne wrażenia - super! Hotel fajny, zasługuje na tyle gwiazdek ile mu przyznano, ale jeśli ktoś się uprze to znajdzie masę niedociągnięć; my ich nie szukaliśmy, bo uznaliśmy, że nie wyjeżdżamy jako inspektorzy hotelowi tylko turyści, a więc nie zmieniliśmy pokoju mimo, że widoku nie mieliśmy żadnego, chyba, że za atrakcję uznać podglądanie jak ciężko pracują Egipcjanie, co mi się zdarzyło dokładnie dwa razy, bo tyle też razy wyszłam na balkon.W pokoju jedynie spaliśmy, myliśmy się i przebieraliśmy się- tylko tyle. Przez resztę czasu przebywaliśmy poza. Klimatyzacja działała bez zarzutu, podobnie jak lodówka, codziennie pan sprzątał(co nie było konieczne) a nic więcej nie potrzeba. Jedzenie-bardzo dużo i bardzo urozmaicone choć wiadomo po tygodniu menu zaczyna się powtarzać, ale ponieważ było urozmaicone, to można było sobie je dowolnie komponować. Smaczne zupy. Ciasta do wyboru do koloru (dosłownie), niektóre lepsze inne gorsze, generalnie baaaardzo słodkie :) Na śniadania polecam przepyszne naleśniki. nie jadłam warzyw więc mogę tylko powiedzieć, że było tego sporo. pieczywo..hmm nie ma to jak nasz rodzimy chleb, ale co kto lubi, a wybór ogromny. Owoce, tu na minus, bo niestety jak dla mnie za mało w sensie wyboru tylko banany, brzoskwinie, daktyle, pomarańcze i arbuz. Animacje powiedziałabym fajne, ale zdecydowanie nastawione na Rosjan(jak cały hotel zresztą), więc patriotycznie będę na minus, bo polskich akcentów brak mimo naszej licznej obecności.Ale w sumie starali się, bo zapewniali atrakcje przez cały dzień. Nie ma problemu z leżakami ani na plaży ani przy basenie mimo, że nikt się rano nie zrywał.Obsługa bez zarzutu ja się do nikogo nie przyczepię. Podsumowując-hotel godny polecenia, zwłaszcza dla par także ze względu na jego fantastyczne położenie;wieczorami można spacerować po mieście trzeba tylko uodpornić się na sprzedawców ;) My postanowiliśmy tam wrócić. Pokaż »

    2011-06-26
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 4.6

    Tanya ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    W hotelu Seagull byłam 2 razy - z Orbis Travel i z Triadą, przy czym bardziej zadowolona jestem z Triady. Obiekt bardzo fajny - składający się z części starszej i nowszej. Podczas ostatniego pobytu byłam zakwaterowana w nowej w pokoju na I piętrze z widokiem na baseny. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Całodzienne oraz wieczorne animacje na terenie hotelu. Ogromny atut - lokalizacja w centrum miasta, co pozwala na korzystanie z rozrywek poza hotelem bez straty czasu na dojazd. Wieczorem polecam odwiedzenie Mariny, gdzie znajduje się mnóstwo fajnych knajpek. Z czystym sumieniem polecam ten hotel. Pokaż »

    2011-06-25
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.0

    marek R ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Mam duży problem z tym hotelem jak go ocenić ? Niestety trafiłem do niego w momencie kiedy przeprowadzany był remont. W pierwszym tygodniu cały holl i cześć stołówki w starej części były nie czynne. Pierwszy pokój jaki został nam zaproponowany w tz. willach był tak skandaliczny że dostałem szoku takiego syfu nie widziałem nawet w najgorszej piwnicy. Po interwencji w recepcji (bez dolarów ). Zaproponowano nam pokój w starej części pokój po remoncie był środek nocy więc marzyliśmy tylko o tym żeby się położyć spać. Pan z recepcji powiedział że jak nam się nie spodoba mamy jutro wymienić na inne. Oczywiście była to ściema pokój był fajny na parterze po remoncie łazienka ok. tylko że w budynku tym nadal trwał remont więc cały dzień śmierdziało farbą zarówno w hotelu jak i przy basenie. Słychać było dźwięki pił i młotków a panowie malowali, holl, meble w pokojach obok. Myślę że jest to skandal że hotel w całości nie wyłączył tego budynku z użytkowania. Wymiana na nową część hotelu nie możliwa. Rezydentce którą prosiłem o interwencje recepcjonista wyśmiał i powiedział że pokoju w nowej części nie ma nawet za 50 dolarów. Po dwóch dniach dałem sobie spokój remont przeniósł się na górne piętra było lepiej ale w dzień lepiej było położyć się na plaży było tam chociaż cicho. W drugim tygodniu było już lepiej otworzyli nawą recepcję w starej części, sklepy, bary, całą stołówkę. Na koniec przed samym wyjazdem zamontowano w pokoje telewizor LCD. Trudno tak trafiłem teraz będzie tylko lepiej myślę że tak za miesiąc całość będzie wyremontowana. Poza tym Cała Sakkala jest pozbawiona chodników ale myślę że gdzieś za miesiąc na głównych traktach położą. Macie pytania dotyczące hotelu odpowiem. Pozdrawiam. Pokaż »

    2011-06-06
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.8

    matriks57 ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    wit,am-polecam hotel SEA GULL- CLUB nowy, czysty , obsługa miła i kompetentna szczególnie opiekun egipski TAREK ,rezydent tez kompetentny.Wspaniała baza wypadowa na wycieczki KAIR-GIZA oraz LUXOR A także do JEROZOLIMY.plaże jak na warunki egipskie dobre ,dwa baseny zawsze wolne miejsca ,wyżywienie AL-dobre duży wybór -polecamy Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2011-05-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.5

    ania260784 ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Byliśmy w tym hotelu z mężem w ubiegłym roku. Co prawda nie mam porównania z innymi hotelami bo to był nasz pierwszy wyjazd zagraniczny. Hotel nie zrobił na mnie ogromnego wrażenia uważam że jest hotelem przeciętnym. byliśmy w nowej części bo hotel jest podzielony na nową i starą i obie są ogólno dostępne dla gości hotelowych. Baseny małe w obu częściach, choć bardziej był oblegany basen w nowej części, plaże zatłoczone. Obsługa hotelu mało pomocna chyba że za dolary ale to zrozumiałe. Mili byli panowie z restałracji głównej. Hotel położony w samym centrum miasta więc wszędzie blisko. Polecam port New Marina. Ogólnie podsumowując hotel dla osób niewymagających. Typowy hotel 4* Pokaż »

    2011-05-01
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 5.5

    Ewelina Burkiewicz ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel Sea Gull jest wspaniały :)) Zalety: jest w centrum miasta, super dla młodych par, koniecznie all inclusive:)), obsługa i atmosfera 100% zadowolnia:)) Wady: zawiodła mnie zimna woda w basenach (pomimo tego, ze miała byc podgrzewana) i zaniedbana łazienka ... Pozatym pokoik sprzątany codziennie... Żyć nie umierać :) Pozdrawiam wszystkich i polecam !!!! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2011-03-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    kinia444 ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.4
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Dokładnie byliśmy tam 2 tygodnie w lipcu 2008 roku .Fajny hotel w centrum miasta my byliśmy w 5 osób miedzy 23 a 28 rokiem życia.Troche kiepska obsługa ale oczywiście nie wszyscy .Wszędzie blisko można spokojnie zrobić sobie zakupy na mieście bez pospiechu . Pokaż »

    2011-03-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    przemekgoral ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Super hotel, fajne baseny, ładne pokoje z balkonem, ale chyba nie wszystkie więc radzę się opłacić przy recepcji;), jedzenie ok, ale ogólnie super wypoczynek, Polecam

    2011-03-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Jacek Wyga ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Firma SunFun super organizator. Hotel super w Polsce za tę cenę nie otrzyma się zajazdu przydrożnego. Posiłki to nie europa , ale każdy smakosz znajdzie cos dla siebie- we własnym domu takiej ilosci i różnorodnosci NIKT NIE MA. Obsługa grzeczna, uprzejma i uczynna. Gdyby nas -Polaków było wtakiim obiekcie 80 % a nie Rosjan, byłoby całkowicie gorzej. Pogoda, morze, baseny - marzenieRezydentka Ewa Szułecka wypełnia swe obowiązki jak każdy pracownik w Polsce. Zabezpieczenie medyczne ok. na miejscu lekarz, pielęgniarka i leki, "faraon" - przypadłość - do zwalczenia za 1 dolara z apteki w miescie lub w clinic medical za darmo. Przejscie przez ulice to "cała przyjemnosc" polscy taksówkarze powinii tam jezdzic na praktykę, ruch uliczny bez nasztch foto i innych przyczajej, bez nakazów a płynny i bezpieczny. Czego więcej trzeba wylatujemy z Hurghady 3.12 + 34 stopmie, a Poznan wita -12. i codziennosc, kalner zarozumiały, sanepid do wszystkiego się czepia, ruch drogowy sciga, Wopr na wodzie gania, na poczcie kolejki, w podrzednej restauracji piwo dużo droższe, sklepowi to PANY, bazary tylko się wstycdzic i należy oszczędzac te parę złotych w porównaniu do Międzyzdrojów lub Juraty i ponownie w 2011 tam poleciec. SUPER - UDANY WYPOCZYNEK - a marudzic tu w domu. Pozdrawiam. Pokaż »

    2010-12-14
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1021 22 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny