Hotel Sea Gull Beach Resort Hurghada ****

Sea Gull Beach Resort

Ocena hotelu (219 opinii)

4.8
  • Położenie
    5.1
    • Odległość od plaży / stoku 5.6
    • Plaża / stoki 5.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.1
    • Restauracje w okolicy 5.2
    • Atrakcje w okolicy 5.0
    • Komunikacja 5.4
  • Pokoje
    4.7
    • Wielkość 5.0
    • Standard wyposażenia 4.6
    • Czystość 5.0
    • Łazienka 4.3
  • Wyżywienie
    4.5
    • Ilość i dostępność 4.7
    • Smak i jakość potraw 4.6
    • Różnorodność potraw 3.9
    • Obsługa 4.8
  • Hotel
    5.0
    • Basen 5.3
    • Udogodnienia dla dzieci 5.0
    • Animacje i rozrywka 5.1
    • Sport 4.8
    • Obsługa 5.0
    • Czystość 4.8
  • Jakość / cena
    4.9

Rekomendacja

85% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 3.1

    beata755 ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Bylam w tym hotelu 3 razy...duzym atutem jest polozenie w samym centrum noi mozliwosc korzystania tak narrawde z dwuch hoteli: Sea Gull ,Stary, i ,Nowy,.Mysle jednak ze hotel jest nieco przereklamowany i dlatego za drogi w porownaniu z innymi.Np.jedzienie monotonne(leprze jadlam w hotelu 3*),wyposazenie pokoi tez odpowiada 3*...polecam ale nie za tak wygorowana cene!!!!!!!!!!!!! Pokaż »

    2010-12-11
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.8

    Tomasz Kozieł ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Gorąco polecam ten hotel byłem cztery razy w Egipcie i ten hotel był naprawdę na dobrym poziomie. Jedzenie smaczne (no oczywiście nie ma schabowego i bigosu) ale jak na Egipt to super. Obsługa stara się jak może, barmani za bakszysz robią cudowne wielokolorowe trunki. W starej części hotelu dużo Rosjan ale w nowej to prawie sami Polacy. W hotelu czysto, pokoje sprzątane codziennie, wymiana ręczników i pościeli. Hotel położony w centrum Hurghady na brak atrakcji nie można narzekać, ale jak ktoś chcę trochę spokoju to też go tu znajdzie. Baseny i plaża czyste na brak leżaków nie można narzekać. Chętnie tam kiedyś wrócę. Dziwię się negatywnym opiniom na temat tego hotelu i ludziom, które je piszą (ciekawe co by chcieli jeść w Egipcie i jakich luksusów się spodziewają za taką cenę) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (9) »

    2010-11-04
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.0

    Paulina ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Wróciłam z Egiptu 22 października. Hotel rewelacyjny,czysty,przy plaży. Może animacje nie były na bardzo wysokim poziomie,ale obsługa była bardzo dobra. Jedynym minusem jest to,że niektórzy kelnerzy bardzo zaczepiali przy posiłkach,po dwóch tygodniach było to denerwujące i nudne :(( ale oprócz tego nie mam nic do zarzucenia. Hotel położony w samym sentrum,blisko do sklepów i restauracji,chociaż i tak strach chodzić samemu,więc bez faceta lepiej się nie ruszać :)) z całą odpowiedzialnością polecam ten hotel :)) Pokaż »

    2010-11-03
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    Gosia ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam serdecznie, Wróciliśmy z Sea Gull 25 października. Jak pisano już wcześniej hotel w centrum (można zaoszczędzić na taksówkach) z własną plażą, połączony ze „Starym” hotelem o tej samej nazwie co jest dodatkowym atutem ponieważ można korzystać z obu hoteli. Pobyt oceniam na 6 z plusem, miła obsługa nie namolna. Duży, czysty pokój ok. 40 m2 z przepięknym widokiem na baseny i na morze – co za widok przy wschodzącym słońcuJ Codziennie zmieniana pościel i codziennie świeże ręczniki .Czysto, brak robali, baseny również czyszczone rano. Jedzenie przepyszne i naturalnie, że ma specyficzny smak ale jadąc do obcego kraju jest to rzeczą normalną, we francji też mają inne sery i wędliny. I jeśli już ktoś szuka minusów to jest tam dużo Rusków, którzy nie zawsze są przyjemni w obyciu i są tam naprawdę krzywe fugi w łazience jak już ktoś tu pisał wcześniej, ale to akurat dla mnie i mojego męża nie miało znaczenia. Śmiało polecam ten hotel, my na pewno jeszcze tam wrócimy. Pokaż »

    2010-11-02
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.0

    roosse ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Super hotel, składa się z 2 części, starsza i nowsza, natomiast można korzystać z całego hotelu. Bardzo blisko centrum i lotniska, dla nas to był duży plus. Bardzo ładne baseny, obsługa sympatyczna, pokoje czyste, my nie mogliśmy narzekać . Warto wybrać się na wycieczkę do Kairu oraz Luksoru. Pokaż »

    2010-10-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.2

    Hania ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Super położenie, tzn. przy plaży i jednocześnie w samym centrum miasta. Duży kompleks hotelowy i wokół atrakcje nie pozwalają się nudzić. W nowej części, w której byłam dbano o porządek i czystość w pokojach. Nieco monotonne posiłki ale świeże i ładnie podane. Polecam dla aktywnych i lubiących nocne życie. Pokaż »

    2010-10-17
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 6.0

    joanna ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    witam wszystkich 30.09.2010 wrocilismy z hurghady z hotelu sea gull.hotel rewelacja,polozenie w samym centrum,na terenie hotelu mnostwo atrakcji,animacje i dyskoteka na plazy rewelacja.pokoje,jedzenie,obsluga super.czysto wszedzie.ruscy sa ale trzeba ich ignorowac bo oni i tak nic nie rozumieja ani po polsku a tym bardziej po angielsku.polecam wszystkim.ten hotel dostarczyl nam niezapomnianych wrazen a ludzi ktorych tam poznalismy (obsluga)sa niesamowici.wyjezdzajac plakalam ale wracam tam za rok.zycze wszystkim milego wypoczynu bo naprawde warto tam jechac Pokaż »

    2010-10-01
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.5

    tenor702 ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam hotel SEA GULL wszystkim.Hotel położony w centrum Hurgady w okolicy dużo barów ,restauracji i sklepów.Wyżywienie smaczne choć trochę monotonne ale każdy znajdzie coś dla siebie.Pokoje-duże,czyste basen O.K

    2010-10-01
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.4

    Barbara Idzik ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byliśmy z mężem w hotelu Sea Gull (w nowszej części) we wrześniu tego roku. Hotel godny polecenia, położony w centrum Sakkali (sklepy i tego typu atrakcje w zasięgu ręki). Jedzenie dość urozmaicone, a te słodkości to wprost nie do opisania. Baseny dwa bardzo fajne i czyste, ale nie dla nich głównie się tam jedzie. Plaża przy nowszej części z małą, trochę wymarłą rafą (można było sobie posnurkować do woli, zwłaszcza rano) całkiem w porządku. Parasole, leżaki i ręczniki w cenie all. Jedliśmy i piliśmy wszystko co było dostępne w opcji all (poza lodem do napojów, ale lody w barze przy plaży jedliśmy kilka razy) i nie mieliśmy żadnych sensacji żołądkowych. Może mogłoby być więcej owoców (surowe daktyle nie są zbyt smaczne jak dla mnie, a najwięcej ich było). Największy i chyba jedyny minus to rezydent - byliśmy z Viva Club. Prawie nie uchwytny, a podczas wycieczek słabo albo wcale nie mówiący po polsku. Nie zepsuło to jednak wrażenia z całego pobytu. Spędziliśmy fantastyczne dwa tygodnie (wykupiliśmy u rezydenta trzy wycieczki: Kair z Gizą, Luksor i rejs po morzu z snurkowaniem na dwóch rafach). Z czystym sumieniem polecam ten hotel. Pokaż »

    2010-09-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    MarianN ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    przychylam sie do pozytywnych opinii. W starej części pokoje duże, wygodne. Wyposażenie trochę zużyte, ale do zaakceptowania.Czystość bez zastrzeżeń, a "one dollar" czyni, że obsługa jest dla Ciebie jeszcze bardziej przyjazna. Fajne animacje, wieczorne "show time" w hotelowym amfiteatrze i dyskoteka na plaży. Minus to wyżywienie. Jedzenia jest dużo, ale monotonne. Drugi minus, który nie dotknął mnie osobiście, ale innych turystów z Polski, którzy zostali podobno okradzeni. Z pokoju zniknęła im pewna kwota pieniędzy oraz odzież. Na pewno więc warto wynająć sejf w recepcji, tym bardziej, że są to nieduże pieniądze. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2010-09-27
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1021 22 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny