Hotel Sea Gull Beach Resort Hurghada ****

Sea Gull Beach Resort

Ocena hotelu (219 opinii)

4.8
  • Położenie
    5.1
    • Odległość od plaży / stoku 5.6
    • Plaża / stoki 5.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.1
    • Restauracje w okolicy 5.2
    • Atrakcje w okolicy 5.0
    • Komunikacja 5.4
  • Pokoje
    4.7
    • Wielkość 5.0
    • Standard wyposażenia 4.6
    • Czystość 5.0
    • Łazienka 4.3
  • Wyżywienie
    4.5
    • Ilość i dostępność 4.7
    • Smak i jakość potraw 4.6
    • Różnorodność potraw 3.9
    • Obsługa 4.8
  • Hotel
    5.0
    • Basen 5.3
    • Udogodnienia dla dzieci 5.0
    • Animacje i rozrywka 5.1
    • Sport 4.8
    • Obsługa 5.0
    • Czystość 4.8
  • Jakość / cena
    4.9

Rekomendacja

85% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.1

    aneta33 ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    W SeaGullu byliśmy z mężem we wrześniu tego roku. Śmiało mogę polecić tem hotel i dla singli i dla rodzin. Hotel składa się z dwóch części: nowej i starej. Turyści mogą korzystać z każdej części. Stara część jest bardzo duża ok 750 pokoi, natomiast nowa ok 250. Dlatego też jest bardziej kameralna. My jechaliśmy z biura bee free. Hotel jest w centrum Hurgady. Blisko na zakupy i można pozwiedzać. Polecam odwiedzenie Mariny- port w Hurgadzie ;-) i Dachar- bazar miejscowy. Wybierając hotel proszę pamiętać 100 osób to 100 opini. My osobiściedo do SeaGulla jeszcze kiedyś wrócimy. Pokaż »

    2010-09-19
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.4

    ferax88 ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wróciłem wczoraj z tego hotelu i powiem szczerze, że wszystko jest tam super! No znaczy prawie wszystko :). Jedzenie to największy mankament, moja ocena to 1/6. Pierwsze dwa dni można coś dla siebie wybrać, ale kolejne dni to męczarnia, współczucia dla osób jadących na 2 tygodnie. Animacje, plaża, położenie hotelu i inne rzeczy wręcz bajeczne. Plaża spora, woda czysta, baseny czyste i duże, zjeżdżalnie bajeczne! :) Jedne z lepszych na jakich byłem. Na terenie hotelów (bo jest nowy i stary Sea Gull- ja trafiłem na nowy) brak ludzi obcych to znaczy takich spoza hotelu, ochrona czuwa 24/7 :). Po wyjściu z hotelu czeka na nas ścisłe centrum w którym na nudę narzekać nie można :) Jeśli nawet traficie na starsza część hotelu to polecam na basen chodzić na nową, a jest to uwarunkowane tym, że baseny w starej części oblężone są przez samych ruskich, a na nowej części większość polaków. Tak jak mówiłem, hotel posiada wszystko czego trzeba: zjeżdżalnie, prysznice, leżaki i parasole, health club, squash centre, punkt medyczny (tabletki na "faraona" za darmo w tym punkcie), boisko do piłki nożnej, siatkówki, kort tenisowy, plac zabaw dla dzieci i jeszcze animacje prowadzone codziennie więc można coś dla siebie wybrać. Ja osobiście polecam WAAATER POLOOO które prowadził jak byłem sympatyczny Egipcjanin - Mizo. Na koniec chciałbym jeszcze troszkę przestrzec ludzi o słabszych żołądkach, że napoje typu pepsi, 7up itd są podawane z automatów typu woda+koncentrat. Rezydenci ostrzegają, że lód robiony jest z kranówki, ale ja widziałem, że napoje te są robione z kranówki także. Piłem od 1 dnia kranówę ale nic mi nie było. Więc może "faraon" to już troszkę legenda. Jednak jak wszystko - ten kraj też ma postępy w dziedzinie sanitarnej. Serdecznie polecam ludziom którzy chcą wypocząć, a zarazem troszkę poszaleć na mieście :) oraz mających troszkę więcej pieniążków na dodatkowe jedzenie w McDonaldzie lub innym tego rodzaju fast foodzie. Bo bez tego to można umrzeć z monotonii :) Pokaż »

    2010-09-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Adam ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel super, czysty zadbany , dużo atrakcji , fajne baseny , nowy aquapark , piękny plac wokoło hotelu , dwie plaże , jedna super, druga niezbyt, miła obsługa , atrakcyjne położenie - wszędzie blisko .Polecam w 100% , sam chętnie tam jeszcze zawitam. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (28) »

    2010-09-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    najfajniejszy ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam hotel See Gull wszystkim,obsluga na wysokim poziomie,jedzenie jak w Egipcie jest go duzo,kazdy znajdzie cos dla siebie. baseny duze i czyste. Pokoj mozna zmieniac do wolii az w koncu sie jakis spodoba ja chcialem z tarasem i taki dostalem Piwo i inne trunki dobre. Hotel dla ludzi mniej i bardziej wymagajacych nie dla narzekaczy i malkontentow. Pokaż »

    2010-09-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    bogumiła rudol ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    bylam pierwszy raz w Egipcie,jestem mile zaskoczona gościnnością ,miłą obsługą,hotelem,basenami,czystością oraz różnorodnością potraw.Przed wyjazdem bardzo się bałam,gdyż różne opinie są o tych krajach.W przyszłym roku też jadę do Egiptu mam już zmontowaną ekipę,a hotel Sea Gull polecam na 100% moi znajomi też tam jadą 14.09.z mojego polecenia Pokaż »

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.8

    martapalka ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Gorąco polecam hotel Sea Gull. Obsługa miła i uprzejma, jedzenie bardzo dobre - przepyszne desery. Na pewno tam wrócę!!!

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.1

    urszularosebratek ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      0.0

    To dobry hotel w centrum Sakkali, chociaż na forum spotkałam się też z negatywnymi opiniami.

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Aneta Karp ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byliśmy w tym hotelu w tym roku,hotel w świetnym miejscu, samo centrum Hurghady,baseny w hotelu czyściutkie, zawsze były dostępne leżaki,wyżywienie jak dla mnie super,animacje wesołe świetni animatorzy w szczególności LIDO i Amir, dla nich serdeczne pozdrowienia Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    karolina ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jak najbardziej zasługuję na wysoką ocene:) Pokoje super -duze , czyste. Mieliśmy widok centralnie na ulice i naprawdę nie było źle. Ja spałam spokojnie wiec naprawde nie ma co narzekać:) Jedzenie dobre. Choć jak się jest już 2 tyg. to trochę staje się monotonne. Ale tak jest prawie we wszystkich hotelach. Plaża baseny animacje pierwsza klasa. Ale polecam Baseny i plaże w nowym Sea Gullu:) Dodatkowym plusem jest najlepsza pod słońcem lokalizacja:) Wszędzie blisko:) Jeżeli miałabym wrocic do hurghady to napewno do Sea Gulla:) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    zuza1 ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo bałam się jechać do tak dużego hotelu, że dużo ludzi, głośno itp, a tu mimo ogromu wczasowiczów cisza i spokój. Pokój bardzo duży też mnie bardzo zaskoczył- duży hotel więc reszta też duża. Obsługa miła -pomocna ale nie narzucająca się. Plaża z zatoką boska. Hotel cudownie usytuoawany bo w centrum Hurgady, wieczorem można wyjść na zakupy. Polecam. Pokaż »

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 24 5 6 7 8 9 10 11 12 13 1421 22 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny