Hotel Nergis Select Marmaris ****

Nergis Select

Ocena hotelu (10 opinii)

5.5
  • Położenie
    5.3
    • Odległość od plaży / stoku 5.1
    • Plaża / stoki 4.1
    • Cicha i spokojna okolica 5.1
    • Restauracje w okolicy 5.8
    • Atrakcje w okolicy 5.6
    • Komunikacja 5.9
  • Pokoje
    5.8
    • Wielkość 6.0
    • Standard wyposażenia 5.5
    • Czystość 6.0
    • Łazienka 5.5
  • Wyżywienie
    5.9
    • Ilość i dostępność 6.0
    • Smak i jakość potraw 5.9
    • Różnorodność potraw 5.9
    • Obsługa 6.0
  • Hotel
    4.9
    • Basen 5.2
    • Udogodnienia dla dzieci 3.9
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 4.0
    • Obsługa 6.0
    • Czystość 6.0
  • Jakość / cena
    5.6

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.3

    ludmilagggg ocenił hotel Nergis Select

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Jakość i obsługa na szóstkę, niestety Hotel lata swojej świetności ma daleko za sobą. Pokoje owszem czyste, niestety wyglądem przypominają nasze pokoje w domach wczasowych, meble zniszczone, naprawy – prowizorki, wszelki niedoskonałości zatykane są silikonem. Obsługa bardzo miła, jedzenie pyszne, każdy coś dla siebie znajdzie, basen może być, animatorzy- żenada, rozmawiaja tylko po rosyjsku, pani od aerobiku – mega porażka, stoi (czasami siedzi na krześle) i od czasu do czasu pokaże jedno ćwiczenie NUUUDA. Plaża hotelowa – maleńka, mało powiedziane, mikrasna, leżak przy leżaku, fakt od hotelu jest blisko do morza. Hotel jest ładnie położony, jest to bardziej hotel miejski, ma swój klimat, podobało mi się, podczas konsumpcji nie słychac szczęk i brzdęk naczyń, tylko fajna muzyczkę w tle. Kat. w/b 3. Nie polecam osobom które planuja swój pobyt tylko w hotelu. Pokaż »

    2011-09-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    missi ocenił hotel Nergis Select

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo przyjemny, znakomita obsługa, codzienne różnorodne animacje, cowieczorny wyjazd na Bar street, jedzenie i picie wyśmienite. Goście na poziomie - Polacy, Anglicy, Holendrzy, Rosjanie, Turcy - łatwo można nawiązac nowe kontakty :) Gorąco polecam. Pokaż »

    2011-09-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    wojciech Jarnuszkiewicz ocenił hotel Nergis Select

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Znakomity hotel , fantastyczne położenie, Marmaris przepiękne, prawdziwa perła,wyjątkowo udany wyjazd, byliśmy w tym hotelu 7 dni na odpoczynku po objeździe Turcji. Bary, restauracje, towary - wszystko solidne, tureckie, nareszcie odetchnęlismy od miernoty chińskiej. Szczerze polecam, wyjatkowo przyjaźni ludzie, sam hotel wspaniały w centrum, ale nie jest hałasliwie. Życie nocne prawie do białego rana, leżaki i parasole na plaży co prawda płatne, ale nie drogo i właściwie przez cały dzień łatwo dostępne.Jedzenie w hotelu znakomite, wyjątkowo duży wybór, zwłaszcza sałatek słodyczy itd itp. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2011-08-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Beata ocenił hotel Nergis Select

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Rewelacyjny hotel! Wygląda identycznie jak na zdjęciach katalogowych. Czysty, zadbany, pokoje ok, sprzątane codziennie. Dzięki kameralności pod względem obsługi i troski o gości bije na głowę egipskie molochy. Jedzenie przepyszne, drinki ok-polecam sekret barmana:-) Basen wystarczający-zresztą bardzo blisko do plaży, choć plaża w Marmaris fatalna. Obsługa fantastyczna-recepcjoniści, kelnerzy, barmani-pomimo bardzo ciężkiej pracy zawsze uśmiechnięci, pomocni...zawsze frontem do gościa.. Jedyny zgrzyt w hotelu to animator-niejaki Marco .Fatalny. Facet się zupełnie nie nadaje do tej funkcji,puszcza przy basenie jakieś stare kawałki country i to wszystko- ale to chyba jedyny minus tego hotelu...Samo Marmaris-piękny kurort, piękny port, piękne krajobrazy, piękne wakacje...Oczywiście polecam Bar Street:-) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2011-07-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Waldemar Popławski ocenił hotel Nergis Select

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Dołączam zdjęcia z pobytu w tym hotelu.Nie wszystkie zdjęcia zostały należycie opisane za co serdecznie przepraszam.

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2011-07-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Waldemar Popławski ocenił hotel Nergis Select

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Kameralny hotel. Miły personel. Atrakcyjne meni, W drink barze przy basenie nie serwują alkoholu rosyjskiego, lecz orginalny alkohol turecki w różnej postaci i to jest także zaletą tego hotelu. Mankament wąski pas dostępu do nadmorskiej plaży oraz brak ręczników na leżakach, trzeba mieć swoje. Gorąco polecam wypoczynek w tym hotelu. Pokaż »

    2011-07-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    G_o_s_i_a ocenił hotel Nergis Select

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Z czystym sercem polecam ten hotel- naprawdę w środku wygląda zupełnie jak w katalogu. Mimo że jest kameralny jest w nim sporo atrakcji- dla każdego coś się znajdzie:) Jest bardzo blisko do portu gdzie jest centrum życia nocnego- nie trzeba niczym dojeżdżać- można się przejść. Co jest wielkim plusem - wracając nawet o 3 w nocy można czuć się bezpiecznie. Obsługa w hotelu bardzo sympatyczna i zawsze służąca pomocą. Jedyną rzeczą do której można było by mieć zastrzeżenia to mały basen ale do plaży jest kilka metrów, gdzie u niejakiego Jimmiego można zakupić np. wodę i dostaje się leżak z parasolem na cały dzień:) Naprawdę polecam!!! Pokaż »

    2010-07-26
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.8

    Ela ocenił hotel Nergis Select

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Gorąco polecam hotel jak również okolicę. Obsługa bardzo miła i sympatyczna. Każdy gość mógł poczuć się kimś wyjątkowym. Pokoje czyściutkie, codziennie sprzątane. Wyżywienie bardzo dobre, mogłabym jedynie przyczepić sie do śniadań - za mała różnorodność potraw. Wszędzie blisko. Ostatniego dnia pobytu do ostatniej chwili mogliśmy korzystać z pełnego wyżywienia, baru oraz przebywać w pokoju hotelowym do godz. 14,00 bez żadnych dopłat, mimo, że pobyt nasz zakończył sie śniadaniem a pokoje powinniśmy opuścić do godz. 12,00. Pokaż »

    2010-07-01
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    Rafek ocenił hotel Nergis Select

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo fajny , obsługa miła, raz zostawiłem 2 Euro na łóżku i jak wróciłem miałem całe łoże w kwiatach :) , jedzenie super (zwłaszcza słodkości ), blisko do morza jak i na dyskoteki bądz przytulne knajpki .Polecam bardzo ! Pokaż »

    2009-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 5.8

    Renata ocenił hotel Nergis Select

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    To hotel ,który urzeka przyjazną atmosferą.Każdy , kto go odwiedzi, będzie czuc się wyjątkowym gościem, a to za sprawą przemiłej obsługi (która sama z resztą nazywa ten hotel HOLLYWOOD-HOTEL).Hotel jest nieduży-przez co wszyscy dobrze się znaja i poznają:).Jest czysto, wesoło i naderwakacyjnie-no i wszędzie blisko!Miejsce to polecam szczególnie ludziom młodym, choć i dzieci są tu uwielbiane i świetnie się bawią. Pokaż »

    2009-08-19
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (0)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny