Hotel Mirage World Icmeller ****

Mirage World

Ocena hotelu (13 opinii)

5.2
  • Położenie
    5.1
    • Odległość od plaży / stoku 5.0
    • Plaża / stoki 4.2
    • Cicha i spokojna okolica 5.4
    • Restauracje w okolicy 5.5
    • Atrakcje w okolicy 5.0
    • Komunikacja 5.5
  • Pokoje
    5.0
    • Wielkość 4.0
    • Standard wyposażenia 5.2
    • Czystość 5.6
    • Łazienka 5.0
  • Wyżywienie
    5.7
    • Ilość i dostępność 5.8
    • Smak i jakość potraw 5.6
    • Różnorodność potraw 5.8
    • Obsługa 5.5
  • Hotel
    4.7
    • Basen 5.5
    • Udogodnienia dla dzieci 4.3
    • Animacje i rozrywka 5.2
    • Sport 4.0
    • Obsługa 4.9
    • Czystość 4.5
  • Jakość / cena
    5.6

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.4

    Ania ocenił hotel Mirage World

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    To był mój drugi raz w Turcji i muszę przyznać, że najlepszy :) piękne widoki! hotel idealnie położony, wszędzie było blisko. Jedzenie przepyszne! i obsługa super. All 24 h :D coś pięknego! Jedynie do czego można się przyczepić to małe pokoje :) Polecam !!! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2012-09-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.8

    Peter ocenił hotel Mirage World

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Sam Hotel Mirage Word położony w dobrej części Icmeler. Pokoje dla mnie trochę małe i brak wyciszenia w nich. Nie wyciszone drzwi jak i ściany, co bardzo przeszkadza i tym samym obniża poziom hotelu. Opcja All Inclusive jest naprawę na 5. Można poczuć się jak na wielkim przyjęciu. Posiłki wydawane są przez cały dzień z przerwami 2 godziny. Jedzenie i różnorodność potraw dla mnie OK. Codziennie pojawia się coś nowego z tradycyjnej kuchni tureckiej. Bar 24h przy górnym basenie jest bardzo fajnym rozwiązaniem lecz o godzinie 22-ej trzeba trochę poczekać na wolny stolik. Animacje w hotelu na bardzo niskim poziomie i przeznaczone dla dzieci. Obsługa miła i pomocna. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (12) »

    2011-05-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    niunia84 ocenił hotel Mirage World

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel malowniczo położony, między górami. Zarówno osoby które chcą zaznać chwili spokoju jak i ci którzy nastawieni są na rozrywkę będą zadowoleni. Pokoje czyste, codziennie sprzątane i porządkowane, z klimatyzacją oraz TV. Posiłki smaczne, podane w formie stołu szwedzkiego. Plaża bardzo blisko hotelu, dużo sklepików jak się wyjdzie z hotelu do centrum też bardzo łatwy dojazd dowożą dolmusze, których wszędzie pełno. Ogólnie wakacje bardzo udane. Polecam ten hotel!! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Beata Mikołajczak ocenił hotel Mirage World

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel świetnie położony, w przepięknej okolicy. Obsługa fantastyczna i przemiła. Pokoje małe, ale bardzo czyste i przytulne. Baseny czyste, spokojniejszy ten na dole. Ogólna ocena bardzo dobra, udany wyjazd, nie ma się do czego przyczepić, bardzo dobra komunikacja do Marmaris, gdzie jest mnóstwo rozrywki. Jedzenie rewelacyjne. Bardzo polecam. Pokaż »

    2010-07-28
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    Polak ocenił hotel Mirage World

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Było super! Jedzenie wspaniałe. Czyste i zadbane pokoje. Obsługa miła, animację trochę ubogie ale fajne. Bardzo mi się podobało.

    2009-08-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Zuxia Xxx ocenił hotel Mirage World

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Było super. Pokoje w sam raz, czyste, zadbane. Jedzenie bardzo dobre. Baseny fajne, a zjezdzalnia to już w ogóle strzał w 10. Animatorzy zajmowali nam czas cały dzień, fajnie sie z nimi gadalo i bawilo. Jeszcze na dodatek tacy przystojni... Naprawdę polecam ten hotel. :):) Pokaż »

    2009-07-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Anna Pluta ocenił hotel Mirage World

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo ładnie położony hotel.Wokół góry,czyste morze.Plaża żwirowa ok 3 min spacerkiem od hotelu(co oznacza że na plaży nie ma all inc),leżaki płatne.Mało który hotel ma swoją "osobistą" plażę w tym rejonie.2 baseny codziennie czyszczone,no i NIE przy ulicy tak jak w dużej ilości hoteli w Turcji.Dużo dobrego jedzenia.Szczególnie polecam górny basen,jeżeli już ktoś nie idzie nad morze-obok bar z przekąskami i otwarty jest 24h oraz animation team. Animacje hmmm,głównym kryterium doboru animatorów był chyba wygląd-same przystojniaki, aczkolwiek fajnie się z chłopakami rozmawia;)Pokoje czyste,spoko wyposażone,nie za duże.Hotel polecam osobom rozrywkowym,przy morzu deptak 8km wzdłuż, którego usytuowane są knajpki,sklepiki,dyskoteki. Pokaż »

    2009-06-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    maciej stawicki ocenił hotel Mirage World

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo czysty, schludny, obsługa uprzejma i pomocna. Plus to bar czynny całą dobę a minus to basen do 18. Mimo wszystko bardzo polecam ten hotel który jakością jest adekwatny do ceny.

    2009-06-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    EWA ocenił hotel Mirage World

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel świetnie położony. Pierwsze wrażenie takie sobie, ale jak już dostałam pokój z widokiem na basen było dobrze. Wszystko zasługujące na 4 gwiazdki. Jedzenie całkiem dobre, fajny basen, trunki takie sobie ale ogólne wrażenie fajne. Z hotelu jest blisko do wspaniałej miejscowości trochę przypominającej Amsterdam. Ogólne fajnie. EWA Pokaż »

    2009-06-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    barbara ocenił hotel Mirage World

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo czysty i zadbany. All inclusive bardzo bogaty. Mnóstwo posiłków praktycznie do 24:00. Tak samo alkohole, niektóre bary czynne 24h. Nie podobała mi się sama miejscowośc i strasznie brudne morze, więc niestety większośc czasu spędziliśmy przy basenie, ale i tak zaliczam te wakacje do udanych. Korzystaliśmy z wielu wycieczek, łaźni tureckiej - bardzo polecam. Pokaż »

    2009-06-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny