Hotel Ersan Resort & Spa Icmeller *****

Ersan Resort & Spa

Ocena hotelu (10 opinii)

5.1
  • Położenie
    5.2
    • Odległość od plaży / stoku 5.2
    • Plaża / stoki 5.0
    • Cicha i spokojna okolica 5.5
    • Restauracje w okolicy 5.0
    • Atrakcje w okolicy 4.5
    • Komunikacja 6.0
  • Pokoje
    4.8
    • Wielkość 4.5
    • Standard wyposażenia 4.8
    • Czystość 5.3
    • Łazienka 4.8
  • Wyżywienie
    5.3
    • Ilość i dostępność 5.2
    • Smak i jakość potraw 5.5
    • Różnorodność potraw 5.2
    • Obsługa 5.2
  • Hotel
    5.2
    • Basen 5.5
    • Udogodnienia dla dzieci 5.0
    • Animacje i rozrywka 5.1
    • Sport 5.0
    • Obsługa 5.5
    • Czystość 5.0
  • Jakość / cena
    5.1

Rekomendacja

75% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 2.6

    mirorl ocenił hotel Ersan Resort & Spa

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      1.8
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Hotel nie odpowiadający opisowi w ofercie TUI. Wszędzie totalny chaos, w barach nie podawano drinków. Po południu ścieki spuszczane do morza przy plaży hotelowej, co spowodowało uczulenie.

    2013-11-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.6

    kamusia2 ocenił hotel Ersan Resort & Spa

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    jest ok,jedzenie strasznie dobre i bardzo duzo czysto polecam

    2013-06-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Poprostu ja :D ocenił hotel Ersan Resort & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel ogólnie przepiękny, tak pięknych widoków dawno nie widziałam, obsługa ok, bardzo się stara, mnóstwo francuzów, animacje ok chociaż dla mnie trochę za mało. Okolica cicha, ale busikiem bardzo blisko do Bodrum, a w centrum prześlicznie. Polecam restauracje a lacarte (turecka, włoska). Ogólnie wspaniałe wakacje, polecam. Pokaż »

    2011-07-02
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    linka20 ocenił hotel Ersan Resort & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    REWELACJA!!! Hotel jest wspaniały, obsługa doskonała, jedzenie pyszne.. Do Bodrum jest 10 minut drogi, a tam mnóstwo atrakcji. Polecam wszystkim!

    2011-06-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    Katarzyna ocenił hotel Ersan Resort & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłem w tym hotelu już drugi raz. W porównaniu z ubiegłym rokiem hotel się znacząco zmienił. Został wybudowany kolejny basen ze zjeżdżalniami ( 6 zjeżdżalni), pokoje zostały wyremontowane, ogólnie na każdym kroku widać zmiany.... Hotel zdecydowanie jest bardziej nowoczesny i w pełni zasługuje na swoje 5 gwiazdek. Ogród jeszcze bardziej zachwycający:) Czysto, non stop sprzątane... Obsługa super!!! Pokaż »

    2009-06-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    Monika ocenił hotel Ersan Resort & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel rewelacyjny, piękna zieleń, wszystko zadbane!!! za stosunkowo niewielkie pieniądze można mieć super wakacje!!! Polecam!!! Pokoje czyste, wielkość wystarczająca. Uwaga w hotelu są pokoje w hotelu- te mniejsze, i w bungalowach- te są znacznie większe!!! Pokaż »

    2009-05-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    Kamila Pawłowska ocenił hotel Ersan Resort & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam gorąco hotel. Jedyny mankament to kamienista plaża, ale za to nadrabiaja bardzo duże baseny, przepiekne widoki, hotel posiada jest ogromną powierzcjnie więc miejsca do spacerów też nie braknie. Polecam w 100%

    2009-05-14
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.6

    Artur ocenił hotel Ersan Resort & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Ogólnie wszystko ok, trudno się do czegoś przyczepic ale.......dla malkontentów : hotel 5 * ( tak, tak, mimo że w katalogach są 4 *) powinien jednak oferować większą różnorodność np. posiłków - opcja all inclusive- niby do wyboru są 2 restauracje ( nie licząc platnej- z owocami morza) ale w jednej z nich jedzenie jest bardzo monotonne- praktycznie codziennie to samo i do tego w bardzo ograniczonym wyborze. Przekąski i np. lody - niby są ale w tych samych godzinach co obiad, więc wybierasz- albo albo :) No i to co doskwierało mi najbardziej- bar czynny do 24.00 i choćbys nie wiem jak się starał o 24.00 zamykają- po prostu gaszą światło i koniec. Niby jest mozliwość przeniesienia się do baru przy dyskotece ( czynny do 2.00) ale tego wyjścia naprawdę nie polecam- jest drogo a drinki są jakieś takie....słabe :) Aha i jeszcze basen.... jeśli nie zajmiesz miejsca na leżakach ok. 7.00 to zapomnij.... Wiem , że to TYLKO Turcja ale jednak po hotelu 5* możnaby się spodziewać czegoś ciut lepszego. Skąd więc ta bardzo dobra w sumie ocena? Bo na tle innych hoteli w Turcji, w których byłem ten mogę polecić z czystym sumieniem , szczególnie dla rodzin z dziećmi. Pokaż »

    2009-04-27
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.8

    Joanna ocenił hotel Ersan Resort & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel rewelacja. Jedzenie pyszne, dużo i urozmaicone. Teren hotelu duży, zilelono, piekne kwiaty. Hotel posiada 4 baseny, w tym 1 kryty. Baseny, szczególnie ten duży, który wyglada jakby przelewał się do morza rewelacyjny. Teren hotelu czysty. Przekąski są- podawane w restauracji ala' carte- bułeczki, slodkie, lody itp. Ja byłam bardzo zadowolona :) Hotel w takiej opcji cenowej- rewelacja. Jedyne do czego można się przyczepić to balkony- małe, ale my w pokoju spędzaliśmy bardzo malo czasu bo hotel oferuje rózne rozrywki np, korty tenisowe, różnego rodzaju sporty wodne... nie można się nudzić:) W naszym przypadku samolot też miał opóźnienie, ale to nie dotyczy oceny hotelu. Pokaż »

    2009-04-27
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.2

    Justyna Jurczak ocenił hotel Ersan Resort & Spa

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Warunki lokalowe-dość kiepskie. Grzyb w łazience, bardzo mały pokój, ruszjący się, niestabilny balkon (III piętro). Basen czynny tylko do 19-stej brak, mimo zapewnień, przekąski między obadem a kolacją (deser to nie przekąska, która była w opisie hotelu), brak ciepłej wody w bungalowach, chciano nam wmówić zamówienie wody do pokoju, ponieważ ktoś z zamawiających podał nasz numer pokoju, tylko tyle wystarczy. Opóźnienie samototów w obie strony bez wyraźnych przyczyn. Ogólnie byliśmy średnio zadowoleni, osobiście nie polecamy. Pokaż »

    2009-04-27
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny