Hotel Marmaris Palace Icmeller *****

Marmaris Palace

Ocena hotelu (16 opinii)

5.4
  • Położenie
    5.0
    • Odległość od plaży / stoku 5.5
    • Plaża / stoki 4.2
    • Cicha i spokojna okolica 5.4
    • Restauracje w okolicy 4.8
    • Atrakcje w okolicy 4.8
    • Komunikacja 5.2
  • Pokoje
    5.3
    • Wielkość 5.3
    • Standard wyposażenia 5.1
    • Czystość 5.6
    • Łazienka 5.2
  • Wyżywienie
    5.7
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.6
    • Różnorodność potraw 6.0
    • Obsługa 5.5
  • Hotel
    5.5
    • Basen 5.2
    • Udogodnienia dla dzieci 5.5
    • Animacje i rozrywka 5.7
    • Sport 5.3
    • Obsługa 5.7
    • Czystość 5.5
  • Jakość / cena
    5.4

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.8

    Jola_Sz ocenił hotel Marmaris Palace

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel położony przy głownej drodze ale w momencie przekroczenia jego bramy znajdujemy ciszę i spokoj.Pokoje położone w 2piętrowych bungalowach.Trochę męczące z targaniem walizki po schodach ale obsługa pomaga.Pokój czysty,łazienka również.Trochę głośna klimatyzacja.Mini bar w pokoju-pierwsze wykorzystanie bezpłatne.Bungalowy tonące w roslinności i cudownie pachnących kwiatach.Cisza i spokój / opócz głośnych wieczorową porą cykad :) :) Jedzenie urozmaicone.Bary przy płazy i basenie.Mały auqa park.To co mnie urzekło w tym hotelu to położenie-wsród bujne roslinności,drzew i choinek ktore sprawiały że nie czulo się gorąca.Plaża kamienista z długim betonowym molo.Nadmorski pasaż ciągnący się wzdłuż brzegu.Przy hotelu przystanek w kierunku Icmeler.Powrót z miasta busem lub taksówką wodną (fajne widoki) Dobre miejsce wypadowe na wycieczki fakultatywne Pokaż »

    2013-04-05
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.8

    patrycja1990 ocenił hotel Marmaris Palace

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Zdecydowanie polecam ten hotel trafił nam się przez przypadek ponieważ hotel do którego mieliśmy trafić zerwał umowę z biurem sky club! W hotelu przemiła obsługa świetni animatorzy dużo pysznego jedzenia każdy znajdzie coś dla siebie. Wiele atrakcji dla dzieci i dorosłych:) nie polecam jedynie lecieć ze sky club to niepewne biuro ! Pokaż »

    2012-07-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Goska2011 ocenił hotel Marmaris Palace

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    hotel robi wrażenie dużo jedzenia i codziennie coś innego, pokoje duże i czyste jednak klimatyzacja nie spełnia swoich funkcji lepiej w nocy otworzyc okna. warto kupowac wycieczki w icmaler u Polki atrakcyjne ceny i mila obsluga. Zejścia do do wody z plaży moze nie ma jak z marzeń ale nie można narzekać morze jest czyste i ciepłe to rekompensuje zejście. Jedzenia jest tyle ze czlowiek je oczami oprocz głównych posilkow podaja caly czas cos na zab :) bardzo polecam Pokaż »

    2011-08-08
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 3.7

    Aleksandra Bosacka ocenił hotel Marmaris Palace

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Mimo wysokiej ceny za wyjazd niestety nie spełnił moich oczekiwań.Przy głównym basenie chyba trzeba było wstać o 6 rano żeby zająć leżaki.Nad zatoką też trzeba wcześniej wstać by dostać fajne miejsce.Mnóstwo panoszących się Rosjan.W recepcji brak możności porozumienia się w języku niemieckim. Pokaż »

    2011-07-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 3.7

    Aleksandra Bosacka ocenił hotel Marmaris Palace

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Mimo wysokiej ceny za wyjazd niestety nie spełnił moich oczekiwań.Przy głównym basenie chyba trzeba było wstać o 6 rano żeby zająć leżaki.Nad zatoką też trzeba wcześniej wstać by dostać fajne miejsce.Mnóstwo panoszących się Rosjan.W recepcji brak możności porozumienia się w języku niemieckim. Pokaż »

    2011-07-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Krzysztof Brzozowski ocenił hotel Marmaris Palace

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel pieknie położony,plaża sztuczna lecz do zaakceptowania.Obsługa przemiła.Jedzenie różnorodne,smaczne -bez ograniczeń 6 razy dziennie. Jedyny mankament to hałas do 2 w nocy w domkach spowodowanu duskoteka na plaży.Po przyjężdzie do hotelu okazało się że nie mamy pokoju i przez dwie noce zmuszeni byliśmy koczować na jachcie w ciasnej kajucie. Poza tym ok. Pokaż »

    2011-07-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    ania13091978 ocenił hotel Marmaris Palace

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo fajny hotel, ale nie polecam go dla rodzin z bardzo malymi dziećmi ze względu na utrudnienia związane z używaniem wózków dziecięcych - bardzo duża ilość schodów. Przepyszne jedzenie, fantastyczne animacje, bardzo miła obsługa. Pokaż »

    2011-06-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    kati01 ocenił hotel Marmaris Palace

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel godny polecenia,pięknie położony w cichym i uroczym miejscu a za razem blisko Marmaris i jeszcze bliżej Icmeler. Jedynie plaża przy hotelu była kiepska bo sztuczna.

    2011-05-02
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 5.7

    natka ocenił hotel Marmaris Palace

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    bylem tam jeszcze wtedy z dziewczyna i byl to poprostu rajski wyjazd:) wszystko jak na zdjeciach, az lza sie w oku kreci na wpomnienia o tamtych wakacjach. polecamy wszystkim

    2011-03-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.4

    nylonka ocenił hotel Marmaris Palace

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Wspaniełe wakacje. Byłam tam z dzieckiem i mama. Hotel przepiekny, slicznie polozony, przy piaszczystej plazy. Sam kompelk basenow jest dosc duzy, jest jacuzzi, no i masaze, na ktore warto sie skusic. Dla dziecka tez jest wiele atrakcji, dla mojego Jasia najfajnieszy był statek piratow, ech... chcialoby sie wiecej Jedzonko przpyszne, moze obsluga jakas taka dzika, ale w sumie mala miala z nia do czynienia. Pokaż »

    2011-03-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny