Hotel Delta Beach Resort Yalikavak *****

Delta Beach Resort

Ocena hotelu (15 opinii)

5.6
  • Położenie
    5.3
    • Odległość od plaży / stoku 6.0
    • Plaża / stoki 5.9
    • Cicha i spokojna okolica 6.0
    • Restauracje w okolicy 4.5
    • Atrakcje w okolicy 3.8
    • Komunikacja 5.5
  • Pokoje
    5.7
    • Wielkość 5.9
    • Standard wyposażenia 5.4
    • Czystość 5.9
    • Łazienka 5.5
  • Wyżywienie
    5.8
    • Ilość i dostępność 6.0
    • Smak i jakość potraw 5.8
    • Różnorodność potraw 5.9
    • Obsługa 5.7
  • Hotel
    5.6
    • Basen 5.8
    • Udogodnienia dla dzieci 5.5
    • Animacje i rozrywka 4.9
    • Sport 5.5
    • Obsługa 5.9
    • Czystość 5.8
  • Jakość / cena
    5.7

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.6

    bogumiła rudol ocenił hotel Delta Beach Resort

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    hotel duży,bardzo dużo leżaków,stolików ,kanap na zewnątrz,nikt nie czeka na napiwki,sympatyczna obsługa,pokoje duże,czyste .Położony kaskadowo,dużo schodów dla leniwych z każdego poziomu winda prosto na plaże oraz wprost do restauracjii głównej,4 bary,na plaży bar od 12.30-17.30 gorące jedzonko,owoce ,ciasta nie potrzeba schodzić z plaży na lanch.Jeden z lepszych hoteli w jakich byłam.Do miasteczka 3 km ładną nadmorską promenadą .Do Bodrum busy,taxi. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (27) »

    2015-06-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    Malgosia23 ocenił hotel Delta Beach Resort

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Bardzo ważne!!!! Rezerwując koniecznie rezerwujcie pokój z balkonem i widokiem na morze bo możecie dostać pokój bez żadnego okna w hotelu z 5 gwiazdkami. Nam się to na szczęście nie zdarzyło bo dopłaciłam za balkon i widok na morze. Poza tym OK. Jak na warunki tureckie jedzenie urozmaicone czysto. Hotel nad samym morzem. Internet tylko w holu recepcji. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2013-09-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.5

    Marcin xxx ocenił hotel Delta Beach Resort

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Ogólnie biorąc dobry hotel. Bardzo rozległy z podziałem na budynek główny i kilka bungalowów. Miłym akcentem było darmowe wejście na SPA. Jedzenie oceniam jako dobre, różnorodność potraw ich podanie i smak było OK. Fajna smaczna kolacja ala carte. Wersja all inc. nie budziła zastrzeżeń, dobre drinki i nie limitowana ich ilość. Disco dawało radę, choć sala była mała, a DJ nie dawał się namówić na choćby jedną minutę grania dłużej powyżej 2 w nocy. 20 minut spacerem od hotelu lokalny rynek, naprawdę tanie zakupy. Najgorszym mankamentem była swoista nowść, z która spotkałem się pierwszy raz i tyczyła się toalety. Toaleta ma wykonaną jedną ścianę ze szkła. Okno to ma wprawdzie żaluzję, ale słaba chronią prywatność w toalecie. Nie jest to problem dla rodziny, ale w moim przypadku, gdzie w pokoju 4 osobowym (byli sami ludzie z mojej firmy) było trochę żenujące korzystanie z toalety patrząc na kolegów w pokoju. Ogólnie hotel oceniam jako dobry i godny polecenia. Pokaż »

    2013-08-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    danrad ocenił hotel Delta Beach Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jest położony tuż nad morzem. Byłem w nim z żoną oraz 12- i 16-latkiem w sierpniu 2013 roku z biurem WEZYR. Na terenie hotelu znajduje się 1 duży basen (1.4-1.8 m głębokości), basen mniejszy (1.4 m głębokości), brodzik dla dzieci, basen kryty. Ale największą zaletą są pomosty zlokalizowane nad i na morzu (dosłownie) oraz pływające wysepki. Z pomostów tych można (uwaga!) skakać bezpośrednio do morza. Głębokość przy wysuniętym pomoście to ponad 4 m. Skakałem z synami "na główkę" wielokrotnie. Gorąco POLECAM - fajna frajda! Osoby lubiące "polską plażę z piaskiem" mogą korzystać z 40-metrowej plaży - piasek jest fajny, leżaki stoją na piasku. Leżaków jest wystarczająco i nikomu nie brakuje - choć trzeba je rano zarezerwować. Leżaki rozstawione są pod stałymi parasolami. Ręczniki plażowe wydawane są bez ograniczeń (kartę otrzymuje się przy kwaterowaniu). Hotel ma bogatą ofertę sportową i rekreacyjną. Każdego dnia inny program artystyczny. Bary dobrze zaopatrzone. Na terenie hotelu znajduje się baza sportów wodnych. Na terenie hotelu mała zjeżdżalnia. Posiłki bez zastrzeżeń - dużo, przez cały czas, każdy znajdzie coś dla siebie, dania zróżnicowane, ciasta tureckie i europejskie, owoce, warzywa, oliwki ... Pokoje (byliśmy w standardowym pokoju rodzinnym - 2 sypialnie, łazienka, hall, balkon ze stolikiem i krzesłami z widokiem na morze) bez zastrzeżeń. Trzeba jednak uważać przy kwaterowaniu - słyszeliśmy, że niektóre rodziny były kwaterowane w pokojach rodzinnych z oknami wychodzącymi na inne budynki (ciemne pokoje). W pokoju: w każdej sypialni telewizor oraz sejf (bez dopłaty), klimatyzacja. Hotel jest położony na stoku - jednak na terenie hotelu znajduje się kilkanaście wind - nie ma problemu z chodzeniem "pod górę". Oferta wycieczek bardzo atrakcyjna. Gorąco POLECAM. Pokaż »

    2013-08-23
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    malezja10 ocenił hotel Delta Beach Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo fajny hotel wszędzie czyściutko ,dużo zieleni ,jedzenie smaczne i urozmaicone ,miła obsługa .Przed sezonem bardzo spokojnie pełen relaks na plaży jak przy basenach bez problemowy dostęp do leżaków .Jedyną wadą było to ,że byliśmy w tym okresie jedynymi Polakami w tym hotelu . Pokaż »

    2013-06-01
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    AsiiiA84 ocenił hotel Delta Beach Resort

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    super hotel, jak najbardziej godny polecenia, bardzo miła obsługa, czyste i urocze miejsce z przepięknymi widokami.

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2011-09-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    antosjac ocenił hotel Delta Beach Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo fajny, obsługa super, czysto, smacznie, urokliwie, miejsce dla leniuchów i aktywnych każdy znajdzie coś dla siebie, polecam wszystkim

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2011-07-18
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.8

    Alicja66 ocenił hotel Delta Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Niezpomniane wakacje , przepiękne widoki , czyste pokoje , jedzenie super. Gorąco polecam.

    2010-10-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    LOLA ocenił hotel Delta Beach Resort

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel przepiekny,duzy,zielony,piekne widodki,swietne jedzenie,pokoje czyste,ale sa naprawde rozne zalezy jak kto trafi,ale warto doplacic do standard widok na morze bo sa super, a od tych najtanszych roznicy jest moze 70 PLN,samo Bodrum sliczne,piekny port jachtowy i super deptak,hotel polecam kazdemu, jeden z leprzych hoteli w Bodrum,naprawde warto !!!!! PS. koniec wrzesnia 33 st C. Pokaż »

    2010-10-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Patrysia ocenił hotel Delta Beach Resort

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo czysty, obsługa przemiła, kelnerzy non stop sprawdzali czystość stolików. Jedzenie urozmaicone, przepięknie udekorowane ciasta, dużo owoców. Baseny czyste, dwa brodziki dla b. małych dzieci. Obsługa przemiła zwłaszcza dla dzieci. Pokoje na ogół b. duże, czyste. Z mojego pokoju niestety miałam widok prosto na murek, a okno było przybite gwozdziem. Po wyjęciu gwozdzia okno wypadło. Jednak nie przeszkadzało mi to, ponieważ do pokoju wracałam tylko spać. Ogólnie wielkość hotelu i jego struktura mnie zachwyciły. Polecam każdemu pobyt w tym hotelu Pokaż »

    2010-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny