Hotel Bodrum Holiday Resort Icmeller *****

Bodrum Holiday Resort

Ocena hotelu (15 opinii)

5.2
  • Położenie
    4.8
    • Odległość od plaży / stoku 4.9
    • Plaża / stoki 4.4
    • Cicha i spokojna okolica 5.3
    • Restauracje w okolicy 4.5
    • Atrakcje w okolicy 4.2
    • Komunikacja 5.6
  • Pokoje
    5.0
    • Wielkość 5.4
    • Standard wyposażenia 5.2
    • Czystość 4.5
    • Łazienka 4.7
  • Wyżywienie
    5.7
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.6
    • Różnorodność potraw 5.7
    • Obsługa 5.7
  • Hotel
    5.2
    • Basen 5.7
    • Udogodnienia dla dzieci 5.0
    • Animacje i rozrywka 5.1
    • Sport 5.0
    • Obsługa 5.5
    • Czystość 5.1
  • Jakość / cena
    5.1

Rekomendacja

87% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.4

    redneck ocenił hotel Bodrum Holiday Resort

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo rozległy. Zadbany teren i roślinność. Baseny czyste i zadbane. Nie było problemów z leżakami przy basenie i na pomostowej płazy. Bardzo urozmaicone wyżywienie. Dużo serów, zieleniny, pikli, dań ciepłych oraz kącik z jedzeniem dla dzieci. Automaty z kawa i napojami chłodzącymi. Widać inwestycje w hotel. W czasie naszego pobytu wymieniano telewizory na płaskie w całym skrzydle. Animacje codzienne i atrakcyjne chociaż można mieć zastrzeżenia do poziomu artystycznego niejtorych występów. :-) Hotel nie jest już nowy ale zadbany i czysty. Mogę polecić wypoczynek w tym hotelu. Pokaż »

    2016-10-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Ania ocenił hotel Bodrum Holiday Resort

    • Położenie
      4.4
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel olbrzymi ,czysty.My mieliśmy pokój rodzinny w budynku głównym komfortowy dla 3 osób 3 pokoje w tym 2 sypialnie i salon z tv .To był apartament ok 40 m z widokiem na morze i baseny. Jedzenie różnorodne i nie sposób nawet wszystkiego spróbować. Duża stołówka jak dla mnie zbyt duża i w szczycie sezonu tłoczno.Rozrywka od animacji po dyskotekę i liczne zajęcia dla dzieci.Plaża w formie platform z wydzielonym zejściem do morza i leżakami. Mnie się podobało i nie był to mój pierwszy wyjazd .Liczne schody i dla osób z ograniczeniem ruchowym nie polecam. Ogólnie wakacje bardzo udane i mogę hotel polecić Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2016-09-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.8

    Margota ocenił hotel Bodrum Holiday Resort

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Bardzo duży resort,ładnie położony na górze,każdy znajdzie miejsce dla siebie.Pokoje: my mieszkaliśmy w tzw.budynkach club lub jak kto woli w bungalowach,nie ma się co oszukiwać 5gwiazdek to to nie jest,co najwyżej 3.Plusem są 2 pokoje i duży balkon,minusem łazienka i okropny smród,jakby cały czas wybijały studzienki.Pokój urządzony w greckim stylu,bardzo skromnie,ale wszystko co niezbędne było. Nasz wyglądał dokładnie jak na zdjęciach w katalogu i na stronie hotelu.Czystość,no cóż pozostawiała wiele do życzenia.Jednak gdy 3/4 mojej rodziny złapała bakterie i potrzebowaliśmy dodatkowej zmiany pościeli,worków,itp. to z niczym nie było problemu.Po tygodniu wszystkim zmieniono pościel obligatoryjnie i umyto dokładnie cały pokój.Zmiana ręczników prawie codziennie.Mieszkaliśmy w budynku położonym stosunkowo blisko recepcji i małego basenu. Obyło się bez dawania napiwku w paszport.Jedzenie - za dużo nie powiem,bo jak przez tydzień jest się na ścisłej diecie,ze względu na problemy żołądkowo - jelitowe to mogę tylko napisać to co widziałam, było dużo, kolorowo i różnorodnie, pachniało też ładnie.Przy dużym basenie głośno,gorąco i dużo się dzieje i oczywiście wszystkie leżaki zajęte przed 8.Nad morzem spokój i cisza,leżaki do 9 można znaleźć,potem już robił się problem (nagminne były przypadki, że ludzie zajmowali leżaki,a potem pojawiali się na nich ok.16 na 15 min. i znikali,pozostawiając je nadal zajęte-dziwne).Przy Aquaparku zawsze udawało nam się znaleźć leżaki, nawet jak pojawiliśmy się ok.12, tam też było w miarę spokojnie i w tle leciała bardzo sympatyczna,nie narzucająca się muzyka).Z pewnością nie jest to hotel dla osób niepełnosprawnych ruchowo,bo jak wspomniałam wszędzie jest z górki lub pod górkę(taki teren)są oczywiście podjazdy,ale poruszanie się jest wymagające. Nam osobiście to nie przeszkadzało, wręcz przeciwnie.Ogólnie ocena dobra,chociaż jak na 5 gwiazdkowy resort to można by oczekiwać więcej.Stosunek ceny do jakości w naszym przypadku dobry. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (9) »

    2016-09-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.4

    Anschi ocenił hotel Bodrum Holiday Resort

    • Położenie
      2.0
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Zgadzam się z PMF. Hotel na krańcu świata. Wielki moloch. Wejście do morza to nieporozumienie. Drabinka z rurek 3/4 cala wrzyna sie w nogi. Walka o leżaki i miejsce na stołówce to walka o przetrwanie. Polacy nie dostawali pokoi w budynku głównym tylko w bungalowach. Zmieniło się i teraz dostają. Ale najgorsze. Z widokiem na dach stołówki, brudne, poniszczone meble. Strasznie wyjące rury przy pobieraniu wody. Ty się myjesz a całe piętro ma hałas. Już lepsze dostają Bułgarzy. Najlepsze Turcy, Arabowie i Skandynawowie. Wszech obecny, przez 24h hałas od dyskotek, krzyków i biegania po korytarzach. Absolutnie nie dla ludzi chcących spokoju, odpoczynku. Hotel dla imprezujących lub młodzieży. Po hotelu tłuką się hordy pijanych Anglików i Polaków. Starsi mogą mieć duże problemy z wejściem z nad morza do pokojów. Mnóstwo schodów. Jedzenie dobre i dużo ale nie po to jedziemy by się nażerać. W windach duszno strasznie. Jak ktoś jezdzi po świecie, widział inne hotele, będzie rozczarowany pobytem tam. Jadący pierwszy czy trzeci raz mogą być zadowoleni. Wg mnie hotel, absolunie, nie wart polecenia. Do organizatora firmy Wezyr uwag nie mam. Pokaż »

    2016-09-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    goradorota7 ocenił hotel Bodrum Holiday Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    hotel godny polecenia.super jedzenie super obsluga. alkohol 24h

    2016-04-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.0

    Lenzi ocenił hotel Bodrum Holiday Resort

    • Położenie
      2.8
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel wspanialy !!!! Mieszkalismy w Bungalowie /3 osoby dorosle/mielismy 3 sypialnie 2 prysznice ,2 balkony poprostu super ....W maju nie bylo tloku ....jedzenie to poezja smakow i kolorow ....Kuchnia dala pokaz mistrzowski ....Wogole to 2 tyg byly przyjemnoscia plawienia sie w luksusach ....Polecam....Opieka Wezyra ZADNA to minus jedyny !!! Pokaż »

    2015-06-04
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.3

    makapisa ocenił hotel Bodrum Holiday Resort

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byliśmy w tym hotelu w maju 2014r. Hotel ogólnie bardzo duży, przepięknie położony z niesamowitymi widokami, trochę z dala od centrum, do którego jednak można dostać się busikami kursującymi bardzo często spod hotelu. My dostaliśmy pokój pod basenem, odradzany na forach jednakże nam spodobała się jego lokalizacja - praktycznie wszędzie było blisko - do plaży, na posiłki, na główny basen, do restauracji, na fitness, kort tenisowy. Jeśli chodzi o czystość pokoi-ich sprzątanie to bardzo słabo, to w sumie jedyny minus tego hotelu, Jedzenie przepyszne. Pokaż »

    2014-06-26
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 5.2

    kika8duck ocenił hotel Bodrum Holiday Resort

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo rozległy kompleks, ale to fajnie, jest gdzie pospacerować. Najwyżej oceniam jedzenie ;) przyrost wagi o 3 kg gwarantowany, przepyszne słodycze, ilości potraw "nie doprzejedzenia". bardzo miła obsługa- zwłaszcza kelner Hasan ;), ogromny wybór potraw podczas każdego posiłku, plus do tego kawa herbaty, napoje, wino, piwo czy raki w restauracji, w innych barach czy lobby większy wybór trunków. Teren wokół hotelu bardzo zadbany, baseny czyszczone codziennie, czysto przy plaży, toalety i natryski na wysoki połysk. Internet tylko w recepcji. Pokoje w budynku głównym na 5 * w części bungalowej niestety 3,5* ( bardzo mała toaleta z prysznicem dla szczupłej osoby), pokoje czyściutkie, sprzątane co 1-2 dni. Poza sezonem niestety nieczynne były zjeżdżalnie , nie było bitwy o leżaki, woda w morzu cieplejsza niż w basenie, ręczniki plażowe do pobrania w centrum SPA( zostawiało się kartę). Jeśli chodzi o turystów to dużo europejczyków i skandynawów, Polaków i Rosjan jak na lekarstwo. Wieczorne animacje na amfiteatrze, inne rozrywki w mieście do którego jedzie się ok 7 minut dolmuszem( 3tl, 1,5 E) lub taksówką. przystanek przy hotelu. Piękne zachody słońca, z okien widok na Czarna wyspę i w oddali widać KOS. Podsumowując: 6 za jedzenie!!! oraz bajeczne widoki z tarasu przy jadalni a 3 za pokój. Polecam chociaż w sezonie może byc tłoczno. Pokaż »

    2013-10-15
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 6.0

    Aneczka8 ocenił hotel Bodrum Holiday Resort

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Elegancki 5-gwiazdkowy kompleks, w którym nie można się nudzić! Bogata infrastruktura hotelowa to nie wszystko. Jesteśmy mile zaskoczeni (różnie to bywało z innymi biurami) opcją all inclusive. Bogaty wybór przekąsek, drinków, jedzenie urozmaicone - płacisz tylko raz, korzystasz przez cały pobyt, idealna sprawa, by poczuć luksus:) ja poczułam:) Pokaż »

    2011-09-03
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (3)
  • 5.6

    bika ocenił hotel Bodrum Holiday Resort

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Polecam ten hotel ,glownie dla aktywnychi i rodzin z dziecmi nieco starszymi-liczne animacje,nalezy sie liczyc z chodzeniem ze wzgledu na rozlegly teren hotelu,ale ma to tez dobre strony kazdy moze znalezc cos dla siebie.Pokoje w czesci hotelowej ladne prawie kazdy z widokiem na morze ,jedzenie super w porownaniu do innych hoteli w Turcji,czysto,jedyny minus to mala ilosc lezakow,co niesety w szczycie sezonu jest standartem w wiekszosci hoteli w Turcji.Plaza w slicznej zatoczce z krystaliczna woda na platformie tak jak w tym rejonie Turcji Pokaż »

    2011-08-25
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny